- 10 Ağustos 2016
- 145
- 85
- 28
Merhaba,
Sanırım depresyondayım bayanlar tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
Ben evliyim ve Allah şükür eşimle hiçbir sorunum yok.
Sorunuma gelince...Hamileydim
Öğrendiğimde o kadar mutlu olmuştum.Ama malesef 2 aylık iken kaybettim ve 1hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım...
İlk üç gün üzüntülüydüm doğal olarak ilk bebeğim olacaktı
Sonra ağlama krizlerine girmeye başladım
Sesim kısılana kadar ağladım...Dışarı çıkamıyorum,evde oturuyorum bazen saatlerce düşünüyorum hiç konuşmadan...İnsan her gece kabus görür mü?Ben hep kabus görüyorum.
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.
Daha önce de bazı sorunlarım oldu ama hep konuşarak, kitaplarıma sığınarak hallettim...Şimdi ise kitap okumayı bıraktım,dışarı çıkmıyorum. Elim ayağam tutmuyor resmen...
Ben bu durumu nasıl atlatacağım kızlar...Boğazımda kocaman bir düğüm var sanki...
Sanırım depresyondayım bayanlar tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
Ben evliyim ve Allah şükür eşimle hiçbir sorunum yok.
Sorunuma gelince...Hamileydim
Öğrendiğimde o kadar mutlu olmuştum.Ama malesef 2 aylık iken kaybettim ve 1hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım...
İlk üç gün üzüntülüydüm doğal olarak ilk bebeğim olacaktı

Sesim kısılana kadar ağladım...Dışarı çıkamıyorum,evde oturuyorum bazen saatlerce düşünüyorum hiç konuşmadan...İnsan her gece kabus görür mü?Ben hep kabus görüyorum.
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.
Daha önce de bazı sorunlarım oldu ama hep konuşarak, kitaplarıma sığınarak hallettim...Şimdi ise kitap okumayı bıraktım,dışarı çıkmıyorum. Elim ayağam tutmuyor resmen...
Ben bu durumu nasıl atlatacağım kızlar...Boğazımda kocaman bir düğüm var sanki...