İçim bir tuhaf yine

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Merhaba arkadaşlar geçenlerde yazmıştım test yapacağım diye bugün doktora gittim adetim gecikince doktor iki aylık gecikme olmaz dedi neyse alttan muayene edecem seni istiyor musun dedi bende gerekiyorsa olur dedim.
Muayene etti simir testi yaptırdın mı dedi. hayır. ama rahim filmi çekildim dedim.

Bir alet ve çubuk ile baktı önce sonra ekranda baktı. Kist var ve akıntı dedi. Test yaptı beta hcg negatif çıktı.

Bu üçüncü gittiğim doktor yine adet söktürücü yazdı sanırım.
Eşimde tüp bebek tedavisi ne başlayalım diyor kendi üroloğa gitmek istemiyor.
Ya ben tüp bebek tedavisi olmasın diyorum ama bir çözüm varsa neden o kadar para, zaman harcayım acı çekeyim bunu anlatamıyorum.
O piskoloji ile kaynım ın düğünü için elbise bakmaya gittim doktor çıkışı ve hiçbir şey almadan geri döndüm. Ruh halimi kelimelere dönemiyorum.

Esiniz niye ürologa gitmek istemiyor ki? Belki esinizin cozulebilecek bir problemi var ve tedavi olursa tup bebege gerek kalmayacak? Bence esinizi tatli dille urologa gitmeye ikna edin.

eşinde çocuk istiyorsa biraz gayret edecek,
zahmetsiz rahmet olmaz neticede,belkide çok basit bi şekilde çözüme kavuşursunuz,olmazsa tüp bebek denersiniz çocuk ikinizin olacak dolayısıyla tek taraflı fedakarlık yapmayın herkes üstüne düşeni yapsın..

eşin üroloğa gidip spermiyogram yaptırmalı
sen de adet olunca hormonlarına baktırmalısın

Ah canım şuan nasıl anlıyorum senı .. Hıssettıklerını cok cok ıyı anlıyorum. Umitlerının boşa cıkmadı hayal kırıklıgı vs.. Ama lütfen umudunu yıtırme cnm. Eşin gıtmeli hcbişi yapmyck kı zten butun yuk bızımsırtımızda .. Spermıyogram yaptırmalı gerekırse destek için bişi verılır.. Onca seyı bız yptırıoruz bı test mı zor... Bnde bu ay hsg cektırıcm szın nasl ctı

Esiniz niye ürologa gitmek istemiyor ki? Belki esinizin cozulebilecek bir problemi var ve tedavi olursa tup bebege gerek kalmayacak? Bence esinizi tatli dille urologa gitmeye ikna edin.
2 milyon nere 75-80 nere diyor ilaçla yükselmezmiş doktor en fazla 15 olur oda ihtimal demiş.
Bilmiyorum bugün de öyle alet felan görünce tüp bebekten de korktum biraz yani tutunamazsa parayı geçtim o dönem ruh halim bilmiyorum ama eşim çok inatçı inadı tuttumu bilmiyorum kabul ediyorum tüp bebek tedavisini ama ben acı çekerken o beni umursamayacak gibi izlenim bırakıyor bilmiyorum ya sebepsiz böyle hıçkıra hıçkıra ağlayasım var

Normal hsg sonucu yazıyor sonuç ta.
Diğer maddelerde de iki tüp açık
Verilen sıvı içeri akıyor vs yazıyor
Spermiyogram test yaptı bir yıl önce 2 milyon tekrar yaptır diyorum yok diyor

Diyorum ama umrunda değil ben doktor ile konuştum yükselmez dedi diyor.

Bu iş 'ben doktora gitmem, tekrar test yaptırmam' diye inada bindirilecek bir iş değil, normal yolla olabilecekken neden tüp bebek için siz acı çekesiniz ki?
Eşinizin tavırları rahatsız etti biraz, sonuçta ikinize ait bir çocuk olsun diye uğraşıyorsunuz. Madem öyle, çocuk istiyorum dediği zaman kendi üstüne düşeni yapmadan çocuk falan yok her yükü ben taşıyamam deyin.
Büyük ihtimalle erkeklik gururuna yediremiyor onda bir sorun çıkarsa diye.

Normal hsg sonucu yazıyor sonuç ta.
Diğer maddelerde de iki tüp açık
Verilen sıvı içeri akıyor vs yazıyor
Spermiyogram test yaptı bir yıl önce 2 milyon tekrar yaptır diyorum yok diyor
Hsg sancılımıydı bana bır onerın vrmı

Canım inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun. Rabbim sana da hayırlı bir evlat nasip etsin.
Tüp bebek gerçekten çok masraflı bir iş. Eşin üroloğa gitmek istemiyor ama tüp bebekte de gene ürolog inceleyecek eşinin hormonlarını spermlerini. Hassas bir anını kolla eşinin tadlı dille ikna etmeye bak. Gerekiyorsa acıtasyon yap. Ben o kadar acılar ağrılar sızılar çekeceğim de.

Tüp bebek tedavisine başlamaya karar verseniz dahi eşinin tahlilleri yaptırmama gibi bi seçeneği yok. Zaten tedaviye başlamadan önce mutlaka kadından önce erkek incelenir. Tüp bebek tedavisine başlayacak olan doktor da eşinizin tahlillerini görmeden başlamayacaktır.

O zaman sen benden bebek istemiyorsun diyor ben evlendiğimde acı çekiyordum sinirlendiğim kızdığım zamanlarımda ama bir yıldan beri ne huzurum var nede mutlu olduğum diyeceğim bir anım. Olmuyor kürleri denedi olmadı bilmiyorum ben kabullendim artık para harcamadan acı çekmeden mutsuz olacağıma acı çeker mutlu olurum belki izi kalır hatırlarım ama bir ömür mutsuz olmaktan iyidir.

İLK Gittiğim doktor ikinizde de Problem var dedi direk ilgilenmeden tüp bebek dedi, ikinci doktora da adet olmuyorum diye gittim oda adet söktürücü yazdı geri gönderdi üç ay kullan yine gel dedi ama iki aydır olmuyorum bukez bayan Doktora gittim. Önce gittiğim iki doktor da usg sonucuna göre değerlendirdi o zaman normal dedi sonuca. Üçüncü doktor alttan muayene etti kist var dedi. Akıntı n da var dedi. İki ay adet olmama gibi bir durum olmamalı dedi oda ilaç yazdı. Ama tekrar gel diye bir şey demedi

Canım esin istemiyorsa sende askıya al çaba bile göstermiyor cocuk isteyen böyle mi olur keyfine bak ge

Esinizinde biraz cabalamasi lazim, o bir urologa gitsin, sonra yine dilerseniz tup bebek tedavisine yonelirsiniz.

Benimde adetlerin düzensiz di 2yil olmadı testler yaptırdım temiz çıktı klimanın kullandım o ay ikizlerime hamile kaldım sanırım yumurtalarim tembeldi 3,yu düşünüyorum ama klomensiz olmuyor yine çoğul gebelik olursa diye korkuyorum

İnşallah gerçek problem en kısa sürede anlaşılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…