İçim bir tuhaf yine

Diyorum ama umrunda değil ben doktor ile konuştum yükselmez dedi diyor.

iyide tek bir doktora görünmekle bitiyormuymuş o olay,ayrıca sizin haberiniz varmı doktora gittiğinden eminmisiniz?
eşiniz biraz armut piş ağzıma düş modunda gidiyor heralde,tek tarafın çabalamasıyla olmaz böyle şeyler sizinde desteğe ihtiyacınız var zor süreçler bunlar sonuçta..

hemen pat diye tüp bebek yapmazlar canım
sorun yoksa önce aşılama olunur
sende tamam de zaten canım dr hepsini eşinden de isteyecek
sıkıntı etme yani
sende çikolata kistimi

sıkıntı etme yani
sende çikolata kistimi
Doktor çık bilmiş hanım sadece kist dedi başka bir şey demedi tarlusal diye bir ilaç verdi

sıkıntı etme yani
sende çikolata kistimi
Aşamaları bilmediğim için gitmek istemiyorum. Evet biraz ağır hazırı sever. Birde umudu yok. Tolerans sıfır birşey olacaksa olacak başka yol yok cinsinden

son durum nedir tatlım hadi gidelim de seni araştırsınlar önce sonra eşinden de istecekler sıkıntı etme canım

son durum nedir tatlım hadi gidelim de seni araştırsınlar önce sonra eşinden de istecekler sıkıntı etme canım
Son durum eşim bankadaki parasını kardeşine vermeyi düşünüyor düğün yapacakmış lazım olurmuş. Ben zaten çocuk istemiyormuşum bahanesi de bu kendi umursamıyor, umurSayamıyorum artık

Son durum eşim bankadaki parasını kardeşine vermeyi düşünüyor düğün yapacakmış lazım olurmuş. Ben zaten çocuk istemiyormuşum bahanesi de bu kendi umursamıyor, umurSayamıyorum artık

canım erkeklerin yapısında yanlış yapmadan doğruyu bulamaz takma tatlım
şimdi sen diretirsen sen kötü olursun ilerde başına kakar
sen fikrini söyle kenara çekil zamanı elbette gelecek o zaman başına kak
düğünden sonra ALACAKMISINIZ (bunu bilerek yazmadım yanlışlıkla büyük harfe gitmiş)
yada söyle tamam hadi gidelim canım
tedavi olayım gibi söylesen belki yola gelir baktın gelmiyor benden günah gitti ben söyledim dersin

Siz daha hiç bir kontrolden geçmemişsiniz ki.
Teşhis bile yok ortada.
Bizim ülkemizde erkekler neden sorunu hep kadın kaynaklı görür ki?
Eşini ikna etmeye çalış.

Önce iyi bir doktor seçin ve muayene olun.ne sorununuz var,ne yapılmalı öğrenin.
Sadece siz degil eşinizden de spermiyogram testi istenecektir zaten. Ondan sonra da ne gerekiyosa yapılır.
Tüp bebek eskisi kadar zor bir süreç değil, umudunuzu yitirmeyin.

Allah sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…