- 5 Ağustos 2020
- 3.280
- 5.572
- 158
Yaklasık bir ay kadar önce evliliğe giden ilişkim bıttı. Bir senedir beraberdik ve ilk defa aşık oldum ama bazı yönlerden sorun yasıyordum ayrılmayı tercıh ettım. İlgisi, sevgisi, cömertliği hatta ailesi bile iyiydi ama yalan söyleme huyu vardı. Bunu da öyle rahat kızarmadan yapıyordu ki ben emin oldugum seyden suphe ediyordum. Aileler tanısıp söz yapılacakken bir gece önce yine bir yalan söyledi ( kendisini ekleyen ve yazıştığı eski flörtü için kankam dedi ) ben de bağırdım cagırdım kapadım yuzune. Ertesi sabah da bir daha cevap vermedim heryerden sildim. Daha önce de boyle seyler yalanlar yasıyorduk aılesı ya da arkadasları arıyordu o da defalarca cıcekler sıırler bır daha asla yapmam hoop basa sarıyorduk . onları da sıldım engelledım gormek ya da duymak ıstemedım. İşin içine aldatma girecekti çünkü. Buraya kadar sorun yok. Ta ki..
Mecburen gördüğüm tek bir platform var. Orda bir sekılde ismi ve profıl resmı gorunyor sadece. Bır oyun sıtesı grubu dıyelım. (500 kişilik) Baya kalabalık arkadas da eklı degıl ama aynı grupta olunca sagda lıstede gorunuyor baksam da bakmasam da. Benle ayrıldıktan bır hafta sonra baska bır kızla sevgılı oldu dedıler bana ne dedım. Sevgılı olduktan bır hafta sonra da kızla resmını koymus profılıne. Oyun grubundan tanısmıs kızla benle ayrıldıktan sonra sanırım. Ve uzulmedım aslında yani ne bıleyım buruldum diyelım. Heryere koymus olsa ona da tamam ama sadece benım onu gorebıldıgım yerde bunu yapmıs olması, arkadaslarımız da var ortak. Bunu koymak ıcın bıraz beklese ya da wp instagram bunlarda koymus olsa? Sızce çok mu ınce dusunuyorum?
Mecburen gördüğüm tek bir platform var. Orda bir sekılde ismi ve profıl resmı gorunyor sadece. Bır oyun sıtesı grubu dıyelım. (500 kişilik) Baya kalabalık arkadas da eklı degıl ama aynı grupta olunca sagda lıstede gorunuyor baksam da bakmasam da. Benle ayrıldıktan bır hafta sonra baska bır kızla sevgılı oldu dedıler bana ne dedım. Sevgılı olduktan bır hafta sonra da kızla resmını koymus profılıne. Oyun grubundan tanısmıs kızla benle ayrıldıktan sonra sanırım. Ve uzulmedım aslında yani ne bıleyım buruldum diyelım. Heryere koymus olsa ona da tamam ama sadece benım onu gorebıldıgım yerde bunu yapmıs olması, arkadaslarımız da var ortak. Bunu koymak ıcın bıraz beklese ya da wp instagram bunlarda koymus olsa? Sızce çok mu ınce dusunuyorum?