- 8 Nisan 2016
- 612
- 292
- 18
- Konu Sahibi Nazar etme noluur
-
Tatilden yeni dönmüştük. Ama inanın tatilde bile gözüm yok evimize gidelim dedim kabul etmiyo.. kaynvalde de telefn da köye gelmemek olurmu ekmek tekneniz burası diyo kafayı yicem.Çok üzgünüm 55 kiloya düştüm hayattan soğudum resmen.aslnda esimin ailesine bagmli olmasndan kaynaklanıyor hersy anlatyrm ama kabul etmiyo çok cikmazdayimköyde kaynananlarda kalcaksan köye dönme ama evinize dönebilrsin bence, karı koca başbaşa kimse arayıp sormadan vakit geçirmeye ihtiyacın var gibi, hatta telefonları kapatıp başbaşa tatil
Tatilden yeni dönmüştük. Ama inanın tatilde bile gözüm yok evimize gidelim dedim kabul etmiyo.. kaynvalde de telefn da köye gelmemek olurmu ekmek tekneniz burası diyo kafayı yicem.Çok üzgünüm 55 kiloya düştüm hayattan soğudum resmen.aslnda esimin ailesine bagmli olmasndan kaynaklanıyor hersy anlatyrm ama kabul etmiyo çok cikmazdayim
İşte bende anlamıyorum ailesiyle kötü olmamı istemedikçe herşeyi birbirne karstrdi son 2senedir kadın bana ben kadına yani birbimze aşırı mesafeli oldk ilk zamanlar böle değildi gercektn kafayı yicmneden ekmek tekneniz, eşini anlayamadım doğrusu hem yalvarmış yakarmış hem kendi evinize değil, istemediğin bir yere götürmek istiyor
İşte bende anlamıyorum ailesiyle kötü olmamı istemedikçe herşeyi birbirne karstrdi son 2senedir kadın bana ben kadına yani birbimze aşırı mesafeli oldk ilk zamanlar böle değildi gercektn kafayı yicm
Neden ekmek teknemiz esim ciftci arazilermz var yazın belli dönem köyde oluyorzneden ekmek tekneniz, eşini anlayamadım doğrusu hem yalvarmış yakarmış hem kendi evinize değil, istemediğin bir yere götürmek istiyor
Beni çok iyi anladınız gerçekten.. ben duzgun bi şekilde anlattım ama anlamıyobu bencillik değilde ne oluyo..kv yi çözemedim biliyomsnz herkesi elestrir hep kötü yönden bakar kendini melek gösterir ve ben buna gelemyorm aynısını bende düşündm siz mutlu olun gelmeyin demesni beklerdm ama yüz vermek istmyo sanirm ben bu kadına nasl davraniym sizcealla alla 10 dk için neyin ısrarı bu kv bile aramış ısrar etmiş, bence kv tamam oğlum siz evinizde barkınızda kalın yeterki huzurlu mutlu oldun demeliydi, eşine evimize dönceksek gidelim, ben evimde daha huzurlu mutluyum diye tatlı bi şekilde kendini anlatsan, iki ay da olsa ev ev üstüne olmuyor işte
Evet bende böyle düşünüyorum.şimdi onun sozune gelip gidersem son şans olcak bu ama karar verdmEşinizin köye gidelim ısrarı yersiz olmuş.
Madem barışmaya niyetli evimize dönelim,ben gidip gelirim köye diyebilirdi
Ah ah anlatamıyorum gelenek boyleymis onlarda öyle diyo.gerçekten çok bunaldım artikEşin gitsin gelsin insanlar her gün 2 3 saat işe gitmek için yol tepiyor 10 dk lık yer için mi 2 ay kalıyorsunuz kusura bakmayın ama çüşkesinlikle dönme ben evimde olucam 10 dk lık yolu git gel bi zahmet de keyfi bilir bu ne rahatlık
Beni çok iyi anladınız gerçekten.. ben duzgun bi şekilde anlattım ama anlamıyobu bencillik değilde ne oluyo..kv yi çözemedim biliyomsnz herkesi elestrir hep kötü yönden bakar kendini melek gösterir ve ben buna gelemyorm aynısını bende düşündm siz mutlu olun gelmeyin demesni beklerdm ama yüz vermek istmyo sanirm ben bu kadına nasl davraniym sizce
Herkesi eline almış ztn kp de dahil ne derse o oluyo hep şikayet halinde o kötü bu kötü zaten o son günde benim hakkımda konusmasini duyunca zivanadan ciktm.geçen sene daha kötü şeyler oldu yine koydeydik bana demedgi kalmadı yinede saygmda kusur etmedm ben anlamadm iyi gbi gosteriyo kendni ama ben iyilik goremyrum artk eşimde hep annesni haklı buluyo çok yoruldm kv le ayrı konuscm ztn esim yokkenvalla canım kv biraz ego sahibi galiba, benim lafım sözüm geçer cinsinden kv le bir iletişim kurabileceğini düşünmüyorum bu olayı eşinle halledebilirsin gibi, ama eşini de çok başı boş bırakma, çünkü başı boş kaldıkça annesinin daha çok dolduruşuna gelecek, dostunu yakın tut düşmanını daha yakın demişler, kv le görüşsende resmiyetini koru derim
Taleplerinizi çok net bir şekilde dile getirin.Evet bende böyle düşünüyorum.şimdi onun sozune gelip gidersem son şans olcak bu ama karar verdm
Nasıl yapicam bunu bana akıl verin.gücüm kalmadı artk.pskilojk olrk ta bittim bütün vucudum seyiriyo stresten artk mutsuzumTaleplerinizi çok net bir şekilde dile getirin.
Neden bu durumda olduğunuzu,rahatsızlıklarınızı vs.
Kararlı olun
Hayır ya 1ay dır boş boş otrdk normal evde ne yapiosn o şuan yoğun dönem ben yokum tabi işçilerimiz var yemek yapiorz öğlen yemeği fln öyle yani. Zor bsy yok ama ev ev üstüne olmuyo isteŞimdi tamam evinize gidin deseler bile seneye hadi köye gidelim demeyecekler mi?
Eşin çitçiymiş sizde kış hazirliklari falan mi yapıyorsunuz insana mi ihtiyaç var?
Ondan mi çagiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?