İçim daralıyor... Bir yorum ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

glsh85

Ziyaretçi
slilp gerı yazdım bıkac defa cunku nasıl anlatcamm bılemedım

sevgılım ctesı 1 e kadar calısıo pazar calışmıyor

haftaıcı nadır gorusuyoruz

kendıne ayıracagı bır vakıt yok haftasonunda baska
ama ben hep benle oLsun ıstıyorum tek benle ılgılensız ıstıyorum ve sorun cıkarıyorum
cok sukur somut bır sorunumuz yok ama benım bu ılgı beklemem sorun oluyor:1shok:

haftasonu bana kosmasımı normal yoksaaa kendıne de mı vakıt ayırması normal bılemıyorum kendıne vakıt dedıgım ornegın arabalara cok duskunn arabasını yıkat tamır işi fln arabasıyla ılgılenır genelde ...

bu cıddı sorun olmaya basladı cunku boguyorum artık sevgılımı ve kendıme engel olamıyorum hep daha azla ılgı hep daha fazlaaaşutarafagitti

napıcam bennn:a015:

Ozaman kendi için yapması gereken şeyleride birlikte yapın.:delphin:
Birlikte alışverişe gidin yada birlikte arabayı yıkayın ozaman ikinizinde istediği olur..
kaydirigubbakcemile2

canım ciddi bir sorunun olmadığına şükret.evlenince bol bol vakit geçirecek bu günlerinizi özlemlerinizi özleyeceksiniz.. tüm evli arkadaşlar öyle diyor bak..

Ozaman kendi için yapması gereken şeyleride birlikte yapın.:delphin:
Birlikte alışverişe gidin yada birlikte arabayı yıkayın ozaman ikinizinde istediği olur..
kaydirigubbakcemile2

zaten alısverısımızı beraber yaparız cnm ...
sagol yorumun için ..

canım ciddi bir sorunun olmadığına şükret.evlenince bol bol vakit geçirecek bu günlerinizi özlemlerinizi özleyeceksiniz.. tüm evli arkadaşlar öyle diyor bak..

sevgılımde evlenınce böle olmıcak dıyor ama benım bazen resmen gozum gormuyor ve onu cok kırıyorumm tukenıyoruz bızde her tartısmada..

Herkesin kendine ayıracak bir vakti mutlaka olmalıdır. Heleki haftanın 6 günü çalışan biri olarak erkek arkadaşınıza arada bir fırsat verin. İstediğini yapsın.
Ama birlikte olmak istemekte de haklısınız, yani orta yolu bulmanız lazım.

bazi insanlari oldugu gibi kabul etmen gerekir,yoksa yanliz kalirsin,,,
kimse hayal ettigi gibi bi yasanti surmuyo,en buyuk derdin bu olsun.......

sağolun arkadaşlar ...

vala sıkılıyorum daralıyorummm böle olunca bgn yıne bu yuzden tartıstık yaa of

cnm bence fazla takma bir süre kendi haline bırak istediği gibi kendine zaman ayırsın sonra senin yanına koşa koşa gelir bence:Dsen kendin diosun kendine zaman ayıramıyor fazla diye o içinde kalmış olabilir.hem ilgi göstermek içinden geliyordur tartışıp onu bogma iş yerinde zaten sıkılıyordur

İçerik nedeniyle”ah erkekler “Bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

herkesin kendine ait özel zamalara ihtiyacı vardır. onun kendine program yaptıgı bi gun sizde kendinize yapın boğmayın. haklı o da.

cnm bence fazla takma bir süre kendi haline bırak istediği gibi kendine zaman ayırsın sonra senin yanına koşa koşa gelir bence:Dsen kendin diosun kendine zaman ayıramıyor fazla diye o içinde kalmış olabilir.hem ilgi göstermek içinden geliyordur tartışıp onu bogma iş yerinde zaten sıkılıyordur

evet aynen oda öle dıyor ama ınan kı kendıme engel olamıyorum off :(

canım biraz sabırlı olsana:Donunla olmadıgın zamanlarda kitap oku film izle birşey yap oyala kendiniii.bu sefer o benimle ilgilen diye söylenecekkk:D:D:D:D:asigim:cnm hatta onu msjlarınla sıkmak istemiyosan şey yap erkek arkadaşına msj çekmek istediginde o da musait olmadıgı zamanlarda kız arkadaşlarınla msjlaş:D:D:D:D

bızde aramızda hep öle konusurz arkadaslarımla onu arama benı ara fln derler :D:D

Ben eşimin hala sevgilisi gibiyim , benle ilgilenmesini ,şımartılmayı hala da beklerim ...Hadi dedim yeniyiz ondandır...Ama nerdeyse 1 yıl dolacak ben hala aynı ben,istiyorum ki hep benle ilgilensin :asigim: Huylu huyundan vazgeçmiyo bence :sm_confused:
----------
Canım sen birşeyler yapacaksın onunla vakit geçirmek için plan vs...

Erkek arkadaşını az buçuk biliyorum açtığın diğer konulardan, o yüzden ondan bekleme bence yapısı gereği çok beklersinkaydirigubbakcemile3

Sen onunla vakit geçirmek istiyosun planını yap ya da onun planlarına dahil et kendini başka türlü zor...Yoksa sen üzülecek sen kendini yıpratacaksın ,dolayısıyla onu da...

evet cok haklısınnn telefondda konustuk bugun kırmıstık bırbırımızı ama hallettık gıbı.
oda haklı sonucta baska zamanı yok ama bende haklıyımm :):)

oyyy benim gülşahımmm benimm kuşum üzülmüşmüü suratmı asmışş dudakmı bükmüş kıyamamkiii... Bak canım bnde senin gibiydim önceleri sorun çıkartırdım bana vakit ayır benimle ilgilen derdim ufukta çok yorulduğunu ve birazzda evde dinlenmek istediğini belirtdi msn'den yadatelden görüşeilim derdi bende olurumu öle şey derdim ve ilk 3 sene hep benim baskılarım benim suratlarım ve benim tavırlarımla geçti.. C.tei öğlen 12ye kadar çalışırdı ve sonrası saat 1'de biz buluşurduk akşam 7'de ayrılırdık.. Pazarlarıda 1 gibi buluşup yine 7 gibi ayrılırdık.. Hafta içleri bazı akşamlarda buluşup yemek yer sinemaya gider ablam ve eniştemle okey oynardık sahilde ... Sonra ne olduysa oldu onu çok sıktığımı sürekli aynı şeyleri yaptığımızı hatta sanki görev haline getirmişiz gibi hissetmeye başladım ve birazbu buluşmalara ben ara verdim.. Aşkım bugün dinlen demeye başladım birazda ailenle vakit geçir demeye başladım yada benim aşkım aşırı maçkoliktir, uzat ayaklarını geç tv karşısına patlat mısırınıda izle demeye başladım hoşuna gitti tabiki ve birer hafta arayla böyle denedik bir müddet ben hiç sorun çıkarmadım ama nasıl olduysa birgün mesaj attı bu c.tesi buluşalım aşkım yada şu gün şunu yapalım aşkım benim 2. Ailemde sensin seninle olmak istiyorum demeye başladı yani onu birz bensiz bırakmıştım bakalım napıcak ne hisedicek diye ve umduğumdanda süper sonuç aldım çünkü 5. Senemizdeyiz ve c.tesi günlerini iple çeken bir aşkım var artık hafta içide ablamlarda toplanıyoruz yemeklerimizi orda yiyiroz muhabbetimiz ediyoruz film keyfi yapıyoruz ve hafasonu yine buluşuyoruzz. Böyle işte canım sende biraz kendine bırak ve unutmaki senden başka hayatıda var sosyal bir aşkının olmasınımı yada asosyal bir aşkının olmasınımı istersin?? Erkeklerin araba maç gibi düşkünlükleri çoktur bu yüzden biraz arabasıylada vakit geçirsin evinde dinlensin.. C.tesi günleri buluşun pazarlarıda dinlenme gününüz olsun gülşahım...

evet bende belinaya çook katılıyoumm gülşahcımm kıss çok sıkma çocuğu vala boğarsın falan:):)erkekler fazla sıkınca hiçç hoşlarına gitmezz söyleyim belinayın dediği gibii biraz suyundan git ozman sana dahada bağlanıp senle daha çok vakit geçirmek isteyecektirr... hakınızdan hayırlısı canımm hihoyyyt

evet bende belinaya çook katılıyoumm gülşahcımm kıss çok sıkma çocuğu vala boğarsın falan:):)erkekler fazla sıkınca hiçç hoşlarına gitmezz söyleyim belinayın dediği gibii biraz suyundan git ozman sana dahada bağlanıp senle daha çok vakit geçirmek isteyecektirr... hakınızdan hayırlısı canımm hihoyyyt

kaydirigubbakcemile5yerim kız seni bengel öpcemm romatiğim benimmŞeniz gülşah birazda beni ve duyguyu dinle ve biraz sına suyuna git bak nasıl işe yaricakkk kuşumm:teselli: tecrübe konuşuyor:jeyyar:

aman canım dikkat et sevgilini boğup uzaklaştırma kendinden. bende aynı dertten yakınıyorum.zaten her boş anını bana uyarlayan biriydi ama ben hep daha fazlasını istedim. farkettimki onu kendi haline bırakayım.. ve bu daha iyi oldukaydirigubbakcemile5

Back
X