İçim daralıyor... Bir yorum ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar paylaşmanın yararlı olacağını düşündüm çünkü konuyla çok ilgili...

Şu an okuduğum kitapta " erkekler lastik şeridi gibidir, şerit nasıl ki gerilir erkekler de bazen geri çekilir

mağaralarına girerler. O zaman sizinle ilgilenemezler ,kendi kendilerine kalmak isterler. Ve bu doğal

birşeydir. Ancak lastik şerit nasıl ki büyük bir kuvvetle geri gelir, işte o zaman erkekler de daha büyük

bir enerji ve sevgiyle geri size döner,ilgilenmeye başlarlar ." yazıyor...

Ancak dikkat edilmesi gereken nokta;

"Onlar mağaradayken sakın ilgi beklemeyin ve onlara öfkelenmeyin ,aksi halde bu geri dönme süreci

sağlıklı yaşanmaz .Hayal kırıklığı olur." yazıyor...

ya tatlım üstüne gitme bişeyin üstüne ne kadar çok düşersen o olmaz bırak kendi haline bi süre sabret bak bu defa ters tepçek o görüşmek istiycek etki ve tepki meselesi bu şimdi sen istedin için o kaçıyo bi süre geri dur fıstık bunları sorun etme her şey hallolur kaydirigubbakcemile4

kaydirigubbakcemile5yerim kız seni bengel öpcemm romatiğim benimmŞeniz gülşah birazda beni ve duyguyu dinle ve biraz sına suyuna git bak nasıl işe yaricakkk kuşumm:teselli: tecrübe konuşuyor:jeyyar:

evet haklısın cnm cokta guzel ornek vermıssın evet evet öle yapıcamm cnmm kaydirigubbakcemile2

suyuna huyuna gıdıyorum çabalıyorum en azından bugun goorusmedık cunku o arabasıyla ılgılendı ısten cıkınca tum gün ....

ve gayet mutlu ...

ben böle nasıl mutlu olcam bılemıyorum aam çabalıcammm

sürekli beraber olamazsınız ki, tabi kendi işleri de olacak, ama ben de eminim evlenince düzelecektir.

sürekli beraber olamazsınız ki, tabi kendi işleri de olacak, ama ben de eminim evlenince düzelecektir.

şu cumle ılac gibi ....

gercekten iyi olur mu?

ya böle olursa hep ya ben yıne memnunıyetsız olursam ...

canım sen de kendi ilgi alanlarına yönel..
ne bileyim arkadaşlarınla görüş.. çık sinemaya git.. bir deniz kenarına in kitap oku falan..
emin ol erkekler kadınların onları beklemediklerini bilince daha fazla vakit ayrımaya çalışırlar...

zaten sınav dönemım su anda bı bıtsın öle yapıcamm ama ben herseyımı onla yapmak ıstıyorum =(

dua et ki işi gücü var...
aylak boş gezen biri olsaydı daha mı iyiydi...?

Bence yat kalk haline şükret derim sana....
Malum kriz sebebiyle yaklaşık 8 aydır işsiz olan sevgilim en nihayetinde bi iş buldu kiiii
Taksi şoförlüğü ne gecesi ne gündüzü var..
Belki inanmıcaksın ama bir haftadır sadece bugün yüzünü gördüm
Oda sadece 3 dk bile değil..
Üstelik telefonlada sürekli görüşemiyoruz..
E malum müşteri oluyo yada durakta oturuyo falan..
Ama tüm bunlara nazaran asla sitem etmiyorum..
Çünkü bizim için çalışıyo para biriktiriyo ki evlenelim diye..
Sende bu yönden içini rahat tut sorun çıkarmamaya çalış..
MUTLULUKLAR...

cok tşk ederım cnm yorum ıcın ...

Back
X