İçimde bir sıkıntı var ve geçmiyor. Tatile gidiyorum ama onun için bile heyecanlı değilim. Annemle babam tartışacak mı, bir aksilik mi çıkacak, bir şey mi unutulacak vs...
Ağlayasım geliyor içim daralıyor. Hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor sadece yatıp uyumak istiyorum. Kimseye tahammülüm yok sürekli sinir halindeyim. Ben niye böyleyim?
İçimde bir sıkıntı var ve geçmiyor. Tatile gidiyorum ama onun için bile heyecanlı değilim. Annemle babam tartışacak mı, bir aksilik mi çıkacak, bir şey mi unutulacak vs...
Ağlayasım geliyor içim daralıyor. Hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor sadece yatıp uyumak istiyorum. Kimseye tahammülüm yok sürekli sinir halindeyim. Ben niye böyleyim?
Bazen banada olur bu büyük bi koşuşturmanın içinden çıktığım zamanlar genelde o yorgunluğun verdiği acizliklede kendimi kötü hissederim geçici bi durum tatil iyi gelicektir
Merhaba canim,
Bu anlattiklarin nedeni mutsuzluk oldugunu dusunuyorum..yani biraz daha acmam gerekirse,yasadigin yasanti,yaptiin is,hatta gecirmis oldugun mutsuz cocuklugunun bile etkisi var..allah yardimcin olsun,hicbiseye degmiyor..yillarin gelip gecior bi bakiosun koskoca mutsuzsuz gecmis bi omur..
Kendini degersiz hissediyor olabilir misin? Benim genelde ole olur((
Hersey sende bitiyor canim,sevgiler..
Bu yaşadıkların sanki depresyon belirtileri gibi geldi bana. Kendini evden dışarı at.Çok sıkıntılı olsan bile pozitif düşün.O anlık sıkıntını unutuveriyorsun, rahatlıyorsun.
Bu yaşadıkların sanki depresyon belirtileri gibi geldi bana. Kendini evden dışarı at.Çok sıkıntılı olsan bile pozitif düşün.O anlık sıkıntını unutuveriyorsun, rahatlıyorsun.
Merhaba canim,
Bu anlattiklarin nedeni mutsuzluk oldugunu dusunuyorum..yani biraz daha acmam gerekirse,yasadigin yasanti,yaptiin is,hatta gecirmis oldugun mutsuz cocuklugunun bile etkisi var..allah yardimcin olsun,hicbiseye degmiyor..yillarin gelip gecior bi bakiosun koskoca mutsuzsuz gecmis bi omur..
Kendini degersiz hissediyor olabilir misin? Benim genelde ole olur((
Hersey sende bitiyor canim,sevgiler..
joule'cim ay tutulmasından olabilir ... hiçbirşey yokken bende kendimi bu aralar acaip mutsuz ve huzursuz hissediyorum ne istediğimi bilmiyorum vs.. bende acaba depresyona mı girdim diye arkadaşımla dertleşirken bana ay tutulmasının yıldızı düşük insanları (ki ben onlardan biriyim) fazlasıyla etkilediğini söyledi ... anlattıkları ve daha sonrasında netten benim araştırdıklarım bendeki psikoljik değişimlerle birebir örtüşüyordu... tatilin yarayacağını düşünüyorum ki önceki msjında çok mutluyu yazmışsın zaten.. hep mutlu ve huzurlu olman duasıyla... hepimizin tabiii
bence profesyonel bir destek almalısın evet pozitif düşünmek v.s cok önemli ama kendi başına halletmeye çalışman seni dahada yorar ve uzunca bir zamanını alır ama psikolog yardımı ile daha çabuk halledebilirsin en azından sorununun ne oldugunu anlar kökenine inersin mutlaka senin bu sorununun psikolojik bir tanımı vardır önemli olan onu bulup o sorun üzerinde çalışmak ..