- 6 Mayıs 2019
- 14
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi yesilbulut
-
Niye uzuluyorsunuz? Yeni bi hayat kuruyorsun mutlu olman gerek
evet ama yaşadığım şehirde bulamadım yeni bir şehirdeyim tek evde kalcam bunun için gücüm var mı bilmiyorum.Çalışmak isabetli karar olmuş. Evde dursaydın daha fazla sıkıntıya girerdin en azından kafa dağıtırsın
evet hemde büyük bir boşluk hissi içimi bunaltan hiç bişeyden keyif almamamı sağlayan.Dediklerinizi deniycemBoşluk hissi sizi çok iyi anlıyorum. Havalar çok güzel çıkın biraz dolaşın. Tanımadığınız insanlara selam verin, gülümseyin :) Belki daha kolay atlatırsınız. Ama unutmayın bu his sizin içinizde. Onunla baş etmek için uğraşmalısınız
İnşallah düzelir hiç düzelmiycekmiş gibiBu sadece bir dönemeç, hayat hep düğün de olmuyor ölüm de...
Gittim.Aslında pek bir çözüm önerisi olmadıPsikiyatriste gidin. Erkek arkadaşta. ayrılıp üzülmek normal olurdu ama tüm hayatı erkek arkadaşa bağlayıp ondan ayrılınca yalnız kalmak ve kendine ait bir hayatın olmaması değil
Yok en azından aynı duyguları paylaşıyorum umarım herşey düzelir.Tabi sadece erkek arkadaş değil benimkisi daha öncesinde yaşadığım bazı olumsuz durumlarda ve şu an içinde bulunduğum dönemde zorluyor.Ben de aynı hislerdeyim bu ara. Erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım. Büyük bir boşluktayım. Sanki hep böyle gidecekmiş gibi her şey.
Daha da canını sıktım farkındayım. Kusura bakma.
Niye tek bi yaşam süresiniz? Beyaz atlı prensiniz sizu bekliyor belki. Depresyona girmişsiniz siz. Yoksa bi derdiniz yok aslındaBelki de bu kadar yalnız olacağım için mutsuzum sanırım hayatım boyunca tek bir yaşam süreceğimi düşünüyorum içimde nefesimi daraltan bir kasvet oluşuyor.
Yeni iş yeni çevre sıfırdan bi hayat... Suan o şehirde yalnız olmanız cok normal, üni.ye yeni başladığım zamanları düsünüyorum benzer hisler.. Zamanla arkadas edinir işinize adapte olursunuz bu düsüncelerde dagılır gider.. Hayat arkadası ayrı bi mevzu kader kısmet ve irade konuları.. Bekleyip görüceksiniz daha neler kimler karşınıza çıkacak bakalım karamsar olmayın bu kadar. Youtube’da beyhan budak dinleyebilirsiniz bol bolll çok kaliteli bi psikolog tavsiye ederim insanı rahatlatıyor..Belki de bu kadar yalnız olacağım için mutsuzum sanırım hayatım boyunca tek bir yaşam süreceğimi düşünüyorum içimde nefesimi daraltan bir kasvet oluşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?