İçim Daraliyor...

okuyucuu

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
3.357
5.656
358
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar

Şu aralar içim çok daralıyor.. 23 yaşındayım bir mobilya firmasında çizim yapıyorum ve şu aralar iş hayatı o kadar daraltıyor, bunaltıyor ki her dakika ağlamaya sinirlenmeye başladım ve bu da hata yapmama neden oluyor.Şöyle anlatayım bu işe ilk girdiğimde yeni mezundum ve hiç bilgim yoktu herşeyi burada öğrendim hala da öğrenmeye devam edebilirim ediyorum da 5 program öğrendm çok hevesliydim,heyecanlıydım..kullanıcı adımdan da belli olduğu gibi işyerimizde cnc makinaları var ahşap desenler aynalar yatak başlıkları vb. şeyler yapıyoruz bunların çizimlerini ben yapıyorum. 3 makina var ve her birinin çizimi bende çok ağır oluyor bazen.. bir yandan çizim, bir yandan ürün kontrolü ,bir yandan müşteriler artık beni boğuyorrr bu boğulmayla hatalı işler çıkarıyorum ve patronumdan azar işitiyorum.O kadar basit hatalar ki nasıl yapabilirsin diyor bakıyorumm gerçekten de öyle ama o an ne yaptığımı ne hissettiğimi bilmiyorum şimdi iş geldikçe uffff yinemi iş uff yinemi işe gidicem diye düşünüyorum neden böyle oldum sizce nasıl kendıme gelicem normalde çok tez canlı, yenilikleri seven hep işyerinde de bişeyler yapalım sirkelenin hadi diyen insandım enerjimi yitirdim.. hevesim gidiyor.. Ben ne yapacağım kızlar ?

Bence yanins birini daha alsınlar tek başına yetisemedigini söyle ya da bi hafta izin al dinlen biraz, çünkü işe gitmek istemeyince de hstalarin çok olur

Çok yorulmuşsunuz anlaşılan.. Yanınıza yardımcı verilebilir yada izin hakkınız varsa kısa bir tatil yapın,dinlenin
Bir süre uzaklaşmak iyi gelebilir.

Bana ayna yapsaniza
Saka bir yana olur oyle arada kafam doldu kisa sureligine yardimci istiyorum diyin.Musterilerlede siz ilgilendiginize gore guvendigi birisiniz sizi kaybetmek istemez.

Yanına bir kişi daha alsalar
Bence yanins birini daha alsınlar tek başına yetisemedigini söyle ya da bi hafta izin al dinlen biraz, çünkü işe gitmek istemeyince de hstalarin çok olur
Çok yorulmuşsunuz anlaşılan.. Yanınıza yardımcı verilebilir yada izin hakkınız varsa kısa bir tatil yapın,dinlenin
Bir süre uzaklaşmak iyi gelebilir.

Daraldığımı yetişemediğimi söyledim bana bak birine alalım yanımıza dedi kendileri de baktığını söyledi ama yok şuan beklemedeyiz sabrım kalmadı sorumlu olarak da patronum ben var şuan bırakıp tatile gitmek de içime sinmiyor.. ee ne istiyosunuz o zaman derseniz bilmiyorum daralıyorum eski enerjimii istiyorum ben her hatada ağlar oldum yetemiyorum diye kendimi yiyorum (( gün geçtikçe güvenimi kaybeder gibiyim patronum arada şakayla da olsa programları tam öğrenemedin bak diyor bu ruh halinde olduğum içim bu lafları içimde büyütür oldum :/

Bana ayna yapsaniza
Saka bir yana olur oyle arada kafam doldu kisa sureligine yardimci istiyorum diyin.Musterilerlede siz ilgilendiginize gore guvendigi birisiniz sizi kaybetmek istemez.

ortamımız aile ortamı gibi Allah için çok iyi iinsanlar birbirimizi kaybetmek istemiyoruz. derdimide paylaşıyorum ama bazen o kadar dillendiriyorum ki şımarıklık yapıyosun yeter diye kendime kızıyorum

tabi yapalım :)

İnşallah en kısa zamanda sana iyi bir arkadaş alırlar. .
Yıllık izne ayrıl mutlaka kafa dinle.

Oyle ortamlar bulmak cok zor yeni eleman alininca daha cok kafa sisicek bi donem gerci :)

Yaniniza biri sart.Biri bulunana kadar isleri iyi siniflandirin.Evden yapabileceklerinizi evden yapin.isyerinde ayni anda 3 - 4 degisik isi bir anda yapmaya calisiryorsaniz hata cikmasi da cok normal.Isiniz cok dikkat isteyen bir is.Dikkatinizi tek bi yere kanalize etmeniz lazim.yani cizim isi multitasking olmamali.Gun icerisinde mutlaka temiz hava alabileceginiz molalar yapin.2 dk bile olsa iyi gelecektir ve sabahlari ceviz yeyin mutlaka.Ceviz mucizedir.Bir de beni dusunun , evde skntidan patliyorum.Bebisim var evdeyim.Calisacagim gune gun sayiyorum resmen.Burda vakit geciriyorum iste.Umarim yardimci olmusumdur.Kolayliklar diliyorum.

Ay Allah razı olsun teşekkür ederim tabiki de yardımcıı oldunuz umarım bir an önce sizde inşaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…