Yanına bir kişi daha alsalar
Bence yanins birini daha alsınlar tek başına yetisemedigini söyle ya da bi hafta izin al dinlen biraz, çünkü işe gitmek istemeyince de hstalarin çok olur
Çok yorulmuşsunuz anlaşılan.. Yanınıza yardımcı verilebilir yada izin hakkınız varsa kısa bir tatil yapın,dinlenin
Bir süre uzaklaşmak iyi gelebilir.
Bana ayna yapsaniza
Saka bir yana olur oyle arada kafam doldu kisa sureligine yardimci istiyorum diyin.Musterilerlede siz ilgilendiginize gore guvendigi birisiniz sizi kaybetmek istemez.
Daraldığımı yetişemediğimi söyledim bana bak birine alalım yanımıza dedi kendileri de baktığını söyledi ama yok şuan beklemedeyiz sabrım kalmadı sorumlu olarak da patronum ben var şuan bırakıp tatile gitmek de içime sinmiyor.. ee ne istiyosunuz o zaman derseniz bilmiyorum daralıyorum eski enerjimii istiyorum ben her hatada ağlar oldum yetemiyorum diye kendimi yiyorum(( gün geçtikçe güvenimi kaybeder gibiyim patronum arada şakayla da olsa programları tam öğrenemedin bak diyor bu ruh halinde olduğum içim bu lafları içimde büyütür oldum :/
İşten çık
Oyle ortamlar bulmak cok zor yeni eleman alininca daha cok kafa sisicek bi donem gerci :)ortamımız aile ortamı gibi Allah için çok iyi iinsanlar birbirimizi kaybetmek istemiyoruz. derdimide paylaşıyorum ama bazen o kadar dillendiriyorum ki şımarıklık yapıyosun yeter diye kendime kızıyorum
tabi yapalım :)
İnşallah en kısa zamanda sana iyi bir arkadaş alırlar. .
Yıllık izne ayrıl mutlaka kafa dinle.
Oyle ortamlar bulmak cok zor yeni eleman alininca daha cok kafa sisicek bi donem gerci :)
Umarım düzelirizin kullandığımda düzelir miyim ? özgüvenimi nasıl geri kazanacağım hevesım kırıldı suan beceriksiz gibi görüyorum kendimi
inşaallahUmarım düzelir
Beceriksizlik degil dalginlik is yogunlugu onlar,beceriksiz olsan tutarmi patron seni orda
Ay ne olcak ya devlet kagidi digilya yapariz yeniden de geckendimi nasıl sirkelemeliyim çıkamıyorum içinden
Yaniniza biri sart.Biri bulunana kadar isleri iyi siniflandirin.Evden yapabileceklerinizi evden yapin.isyerinde ayni anda 3 - 4 degisik isi bir anda yapmaya calisiryorsaniz hata cikmasi da cok normal.Isiniz cok dikkat isteyen bir is.Dikkatinizi tek bi yere kanalize etmeniz lazim.yani cizim isi multitasking olmamali.Gun icerisinde mutlaka temiz hava alabileceginiz molalar yapin.2 dk bile olsa iyi gelecektir ve sabahlari ceviz yeyin mutlaka.Ceviz mucizedir.Bir de beni dusunun , evde skntidan patliyorum.Bebisim var evdeyim.Calisacagim gune gun sayiyorum resmen.Burda vakit geciriyorum iste.Umarim yardimci olmusumdur.Kolayliklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?