• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim Daraliyor...

Yaaa iste tarzimmm cok begendim ellerine saglik :KK66:
Online sattiginiz bi site falan varmi bana yazsan ozelden bide ham satiyomusunuz.
Oraya gelip ucuzami kapatsam patronuna kk yi okumakla tehtit edebilirim seni :KK53::KK70:

hahahah bak bak sen :D numara yazıyor gündüz arayıp fiyat alabilirsin canım rica ederim bende indirim için :) ismim melek bu arada :) ham satıyoruz genelde zaten

hahahah bak bak sen :KK70: numara yazıyor gündüz arayıp fiyat alabilirsin canım rica ederim bende indirim için :) ismim melek bu arada :) ham satıyoruz genelde zaten
Perakende yani iyimis.Isini is cikardin bak yogunum diyodun :KK70:

Biraz yorulmuşsun, işlerde üst üste geldiyse olabilir böyle.Sana işten çık diyemem, bu devirde iş bulmak kolay değil, hele sevdiğin işi bulmak çok zor.Yanına biri gelinceye kadar sabret biraz, yanına gelen tecrübesiz biriyse ona da işi öğretinceye kadar sabret.Seni mutlu edecek şeyler yapmaya çalış, kafanı dinlendirecek şeylerle uğraş boş zamanlarında.Geçecek bu yoğunluk da.

Yanına birini alırlarsa yogunluktan kurtulursun. Yoğunluk bence seni bunaltan ama işinden memnun isen ve ortamda güzelse çıkmayı düşünme bence.

Hatta ozelden yazıyorum sana bununla ilgili. Bende ilgileniyorum bu alanla:)

B12 vitamini kullanmalısınız diye düşünüyorum, yoğunluktan kafanız dolmuş, beyin yorulmuş.

Biraz yorulmuşsun, işlerde üst üste geldiyse olabilir böyle.Sana işten çık diyemem, bu devirde iş bulmak kolay değil, hele sevdiğin işi bulmak çok zor.Yanına biri gelinceye kadar sabret biraz, yanına gelen tecrübesiz biriyse ona da işi öğretinceye kadar sabret.Seni mutlu edecek şeyler yapmaya çalış, kafanı dinlendirecek şeylerle uğraş boş zamanlarında.Geçecek bu yoğunluk da.

okurken iç çeke çeke hafifleyerek okudum çok teşekkür ederim samimi düşünceleriniz için :)

Back
X