• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

icim daraliyor

Suheda96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
479
146
23
28
Kizlar meraba yine ben :) Kizlar doktor kontrolunden sonra kansizligim oldugu ortaya cikti. Kan ilaci kullanmaya basladim. Fakat iki gundur boyle sanki biri benim kemiklerimi bile citirdatircasina boguyor.. Kalbim icimde kus gibi cirpiniyor. Zaten uyuyamiyorum yattigim yerde bile kalp atislarimi duyuyorum. Cok bunaliyorum daraliyorum nefesim gelmiyor sanki.. :KK61:cildiricak gibi oluyorum. Bunuda gittim sordum astim oldugu icin bende bundan kaynaklanabiliyormus. Ama icim cok sikiliyor. Bide gribim burnum tikali hic nefes alamiyorum oda rahatsiz ediyor.. Ne yapacagimi bilemedim :KK43:

Sorununuz kan ilacından mı kaynaklanıyor,gripten mi,astımdan mı?Dr astım olduğunuzu söylediniz mi?İlaç belki yan etki yapmıştır

Şuan beni tarif ettin astım yok ama bende kansizlikta yok. Dün geceden beri sürekli bu haldeyim yarın hemen doktora gitcem benim hamilelikte var.

Cvb ları bende merak ediyorum

Sorununuz kan ilacından mı kaynaklanıyor,gripten mi,astımdan mı?Dr astım olduğunuzu söylediniz mi?İlaç belki yan etki yapmıştır
İlaci yeni kullaniyorum 2 gundur bugunle beraber. Astim oldugumu soyledim. Grip oldugun icinde etkisi oluyormus. Fakat bu baska bir daralma sanki boguluyorum tam gogsumde bisey yuk yapiyor

Şuan beni tarif ettin astım yok ama bende kansizlikta yok. Dün geceden beri sürekli bu haldeyim yarın hemen doktora gitcem benim hamilelikte var.

Cvb ları bende merak ediyorum
Bende hamileyim 24 haftalik. Bu bende yeni yeni basladi. Karnim sisiyor nefesim daraliyor cami pencereyi aciyorum ama catliycak gibiyim bugun yine acile giderim heralde

karnın büyüdüğü için oluyordur belki. büyük karın sıkışan ciğerler... doktorunla görüş.

burnum tıkalıyken banada daral geliyor. bende alerjik astım var

Cok saolun canlarim. Hazimsizlik var zaten karbim bazen ayindan buyuk oluyor sisiyor ozelliklede aksama dogru patliycak gibi oluyorum

Back
X