İçim Delik Deşik

quantumcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
80
1
36
İstanbul
Nerden başlasam nasıl anlatsam o kadar huzursuzum ki
24 yaşındaym 4 ay önce ilk defa bir sevgilim oldu o benim iklimdi bense onun bilmem kaçıncısi
İlimizde sevdik elimi tuttu öptü kokladi cinselliğe çok düşkündü ama ben
asla evlilik öncesi ilişki istemediğim için ilişkiye girmedik ilk defa bana dokunan open
oydu benim için çok özeldi sonra ailevi sorunları çıktı meydana annesi babasi evli oldukları halde ayrı yaşıyorlardı annesi ve kız kardeşi erkek arkadaşımla beraber oturuyorlar ve bütün masraflarını erkek arkadaşım karşılıyordu
bir gün bana evlenirsek ki kısa zamanda evlilik dusunuyorduk annesiyle beraber yaşamak zorunda olduğumu söyledi ondan vazgeçemeyeceğni annesinin onun için çok fedakarlığa katlandigini ondan başka kimsesi olmadığı için annesini bırakmayacağnı söyledi sonra sorunlar başladı ben böyle bir şeyi kesinlikle istemiyor dum k endi annemi bile istemezdim iki lokma ekmegim olsun ama eşimle baş başa yiyim derdim çok kavga ett ik e n azından iki katlı bir ev alalim alt katinda biz ustte annen olsun dedim kabul etmedi ayrılmak istedim ama seviyordum üstelik beni öptü dokundu ozelim oldu onunla evlenmek istiyordum sonra diğer sorunlar göze batmaya başladı çocuk istemıyordu kesinlikle aşırı seks düşkünüydü hamile kalırsan seni aldatırım falan diyordu şakayla dokuz ay nasıl ihtiyacımı karsilayacam benim ailemde bunu istemiyordu ben sevmiştim ama sorunlara daha fazla dayanamadım ve bitirdim ilişkimi çok kötü bir his ayrilik kizgin demir yutmak gıkını çıkarmamak kimseye de anlatamıyorum beni öptü her yerime dokundu sevgilim oldu ama şimdi yok aynı okulda öğretmeniz haftanın iki günü görüyorum servislerde hep yan yana ek ele otururduk herkes sevgili olduğumuzu öğrenmişti şimdi onla nasıl iki yabancı olacagim gordugumde yüz çeviricm. yaptıklarımzı nasıl unutucm küçük bir yerde ogretmenim belki adım çıkacak artık düşünmektn bktm kótûym

okul servisinde öğrencilerin yanında mı el ele oturuyodunuz?

bir de size zorla sahip olmamış
maden dokunulmayı, öpüşmeyi kafanıza takacaktınız, nikah olmadan yapmasaydınız
geçmiş borun pazarı

Ortada daha bir şey yokken "hamile kalırsan seni aldatırım"a kadar gelmiş olay.
Çok saçma muhabbetler etmişsiniz. Böyle birinden ayrılmak nimet senin için.
Beni öptü, kokladı olaylarını da geç yau. 24 yaşındasın. Bir sevgilin olmuş ne var yani...

Kurtulduğuna şükret
Sadece cinsellik için çocuk istemeyen insanla aynı çatı altında yaşanır mı
Ne biçim bi zihniyet bu

bence en iyisini yapmışsın sana şaka arasında hamileyken aldatırım diyo şimdide aldatır o zaman. mesleğin var öğretmensin onamı kaldın bi canım bence hiç kendini üzme değcek birine benzemiyor

Kadın istemedikçe erkek ne yapabilir? Sende bayağı seks düşkünüymüşsün ki olan olmuş pişmansan bir daha yapmazsın olur biter.

Her işte hayır vardır bitmesi daha iyi olmuş bence.

annemle aynı evde oturacaksın
evlenince cocuk doğurmayacaksın
cinsel acıdan beni tatmin edeceksin
işime gelmediğimde seni aldatırım.Ne bu evlenecek erkek m sence?

keşke bu kadar özellini paylaşmadan önce bunları düşünseydin.olan olmuş.daha seçici davranmalısın bundan sonra

Bizim öğrencilerin servisi değildi hep dikkat ettik ama yan yanaydik ilk defa elimi tuttuğunda agladim hep kızdım ona beni öpme dokunma diye kaç kere kavga ettim sen benim sevgilimsin dedi amacı kesinlikle beni kullanmak değildi gerçekten sevdi beni ayrilmayalm diye yalvardı kaç kez belki bende iradesiz davrandım hata yapamaz mi insan kaç gündür namazlarımda hep tövbe ettim kimseyi kınamayın arkadaşlar hayat bu neyse şimdi aynı ortamda olmak onu görecek olmak beni mahvediyor Dayanamiyorum onunla da olmuyor onsuz da olmuyor

Sen onu unutamayacağın mı için delik deşik yoksa seni öptü kokladı diye mi onu anlamadım....Her ilişkide cinsellik olur ancak onun sınırlarını siz belirlersiniz bu kimin için sadece öpüşmek kimisi içinde sevişmektir...Madem yaşadıklarınızdan pişmansınız o zaman hiç yapmayacaksınız sonuçta çoğu kişi evleneceğini düşündüğü için bir şeyler yaşar ama herkesin ki mutlu sonla bitmez dolayısıyla ne yaşarsan yaşa sonunu düşünerek yaşamalısın pişman olacakasan hiç birini yapmayacaktın.

Ki bence sen sevdiğin için değilde yaşadıkların için üzülüyorsun bunun içinde bence artık çok geç

canım verilmiş sadakan varmış yol yakınken kurtulmuşsun bu adamdan...kk de o kadar okuyoruz aşkından ölen insanlar bile nasıl aldatıyor karısını...seninki daha evlenmeden peşinen sinyalini vermiş kesin aldatırdı seni en ufak bi zorlukta zayıflığında... beni öptü özel şeyler yaşadık diye de bu kadar üzülme...sonuçta 24 yaşındasın ve ben çok ileriye gitmemek şarıtyla böyle paylaşımların ciddi düşünülen bir ilişkide doğal olduğunu düşünüyorum...sonuçta sen de taş değilsin duyguların var...sevmişsin ve bazı şeylere izin vermişsin... bence geride bırak ve önüne bak... belki ileride baika bir erkekle evlenip kurtulursun o okuldan da şehirden de inşallah...

Henüz evrimini tamamlayamamış erkek müsveddelerinden biri karşındki dua et Allah böyle bir olay yaşatmış sana yoksa sen eminim bu adamın bütün iğrençliklerini görmezden gelip evlenip hayatını karartacaktın ki Allah korumuş resmen. İlerde senin seven ve gerçekten adam gibi bir adamla karşılaştığıunda şükredeceksin ayrıldığına.

Son düzenleme:
ardına bakmadan kaç . yoksa evlennce çok çekersin. annesinin kocası var kızı var. birlikte kesinlikle oturmayın. altlı üstlü bile kabul etme. bence çok hayırlı olmuş. hemde elledi öptü diye düşünme. evlenip ayrılsan ne olacaktı . birde öle düşün.

"hamile kalırsan seni aldatırım,9 ay ihtiyaçlarımı nasıl karşılayacağım" diyen ve sürekli seks düşkünü olduğunu belirttiğin adamdan ayrıldığın için mi üzülüyorsun? bence üzülme..git bi sadaka ver ,Hayır duası al.Allah kurtarmış seni.

Kadın istemedikçe erkek ne yapabilir? Sende bayağı seks düşkünüymüşsün ki olan olmuş pişmansan bir daha yapmazsın olur biter.

Her işte hayır vardır bitmesi daha iyi olmuş bence.

kadın seks partileri falan mı yapmış da böyle yazdınız? bilhassa damara basmak için yorum yapıyorsunuz...

Son düzenleme:
''Hamile kalırsan seni aldatırım'' lafı bitirmiş herşeyi
Ben olsam ayrıldığıma şükrederdim

Beni öptü ağladım, elledi haykırdım ama sonra alıştım ve her yerime dokunmasına izin verdim.

Yazdıklarınızın özeti bu işte. Birşeyler yaşıyorsanız arkasında durun, arkasında duramayacağınız şeyleri de yaşamayın bi zahmet. Sevgilinizden ayrıldığınız için de bi sadaka falan verin. Hamile kalırsan seni aldatırım diyen ileri görüşlü bir öğretmeni(?) hayatınızdan çıkardığınız için yatıp kalkıp şükredin.

Yanlış yaptım evet bedeli ne kadar ağır olacak belki adımı cikaracak onurumla oynayacak bir daha hiç kimse olmayacak hayatımda beni mahvedecek ben her unutmaya çalıştığımda o karsima geçip yeniden hatırlatacak her şeyi. Rabbim yardım et bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…