İçim deşiliyor,acıdan ölüyorum..

Ya ben olayı takip ediyorum da.. Rica etcem şöyle'' Ada'm ''yazmayın ya. Öyle bir söz öbeği yok, öyle yazma şekli yanlış. 'Adam' yazın direk. Diyeceğim diyemiyorum en son dayanamadım :/
Ben zaten edebiyat öğretmeniyim nasıl adam yazmam gerektiğini biliyorum,klavye bunu otomatik olarak yapıyor.Canhıraş bir şekilde dert anlatırken bir de imlaya takılamıyor insan.İnanın "dahi" anlamına gelen "de" lere de son derece hassasımdır ama şu anda dikkat edeceğim en son şey bu..

Bence böylesine dedektif şart...
Maddi sorunumuz yok diyorsunuz, bence kesinlikle dedektif tutun..
Cunku içinizdeki bu neden sorularına anca bu şekilde cewap bulabilirsiniz...
prometheus

Ah güzel öyleyse :)

Aynı durumdayım, içimde birşeyler çırpınıyor çırpınıyor bir yere varamıyorum. . .Allah yardımcımız olsun

kadınlar bebek sahibi olunca kendini bi salar bi bırakır.yok yani kendimden biliyorum.uykusuzluk bi yandan ev bi yandan.biraz öyle olmuş da adam soğumuş olabilir mi?bi kendine bak,bi kuaföre git,saçını başını değiştir.dik dur,söylenme
hadi sana güle güle havasında ol.

Canım ben de maddi bir sorunumuz yok, her şey yolunda sanıyordum.
Yaşantımızda bir değişiklik yoktu.
Ama banka hesaplarını falan görmüyordum.
Bir sürü kredi kartı, kredi derken gırtlağa kadar borç içinde kalmış kendisi.
Manyak gibi yaşamaya başlamıştı zaten.
Bu yüzden aklıma böyle bir şey olabilir mi diye geldi.
Herkes kendi hayatından yola çıkıyor malum..
Doktormuş kazancı iyidir.
Üzerine bir dünya kredi alıp batması çok kolay :S

Ilk defa bir konu karsisinda bu kadar etkilendim.
Neyse ki maddi gucunuz var. Bosverin. O kaybetsin oyle guzel bebegi. Illa babayla buyuyecek diye bisey yok herkes. Tabii ki oylesi daha iyi ama foruma bakarsaniz adamlarin yarisi arkadasci yarisi anaci. Varlar ama yoklar.
Evde teror estiriyorlar. Cagimizda anne baba ayriligi o kadar yaygin ki... cok etkilenmeyecektir. Ben de babasiz buyudum. O kadar eyvah eyvah bir sey degil eger guclu bir anne figuru gorurse.
Ama anne gucsuz surekli aglayan dertlenen biriyse bundan cocuk da etkileniyor. Her basarisizligi ve olumsuzlugu babasizliga bagliyor.

Borcu falan yok bildiğim kadarıyla eve sorunsuz para bırakıyordu,harcamalarımızı falan kısmıyordu.Maddi anlamda bir problemimiz yoktu zaten.

Mesela eşin Nasıl manyak gibi yaşamaya başlamıştı,Nasıl tuhaf hareketleri vardı?

Maddi anlamda o da kısmadı, har vurup harman savurmaya devam etmişti hatta ama
garip bir şekilde hep huzursuzdu.

Yüzüne anlamsız bir karalık, çirkinlik gelmişti.
Göz altları hiç dinlenmiyormuş gibi morumsuydu.
Uykusunda titremeler, terlemeler oluyordu, sıçrıyordu hafiften.
Hep yorgun, hep halsizdi.
Evden çıkmak hiç istemiyordu tek yaptığı işe git gel, yat şeklindeydi.
Pek konuşmuyordu.
Sürekli endişeli bir ruh hali vardı.
Altından da iddaa yolunda yapılan bir dünya borç çıktı işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…