İçim deşiliyor,acıdan ölüyorum..

Hayır ben çağırmadım,hamileyken terk ettiğinde zaten tuhaf davranışları yeniydi hepimiz şoktaydık.Annem geldi konuştu,eşime kızdı.Yaptığı yanlışları söyledi,eşim de kabul etti özür diledi konuyu kapattık.

İkincisinde daha önce yazmıştım ailemin yanına gittim memlekete,eşimin de haberi vardı,gayet normal vedalaştım ayrıldık.Dönünce memlekete gittim onu çağırmadım diye suçladı beni.Çünkü gitiğmizde ne yolda ne orada huzur vermiyordu.25 gün sonra döndü.Bebeğin çok huysuz ve hareketli bir dönemiydi,gece gündüz tek başıma bakmaktan harap olmuştum,yorgunluktan bitmiştim.Bebek bakımı konusunda yardımcıydı.Açıkçası ses edecek mecalim yoktu.

İkisinde de kendiliğinden geldi çağırmadım yani.İki haftadır da ne arıyor ne soruyor.İnşallah ölmüştür.

Arkadaşım kusura bakma seni kırmak istememiştim. Yazdıklarım hakikaten ağır olmuş.
Sadece ne kadar centilmen, ne kadar cömert, ne kadar eli açık olursa oldun malesef erkekler boşanma konusuna gelince ( ki karşıvtaraf biraz diş gösterirse yavaş kadın boşamaya kalkarsa) anında çirkefleşiyorlar. Mallar hooop başkasının Üzerine, araba vb satılır, asgari ücret ya da işsiz gösterilir bunlar işin maddi tarafları. Kadına iftira atılır. Anneliği be kadınlığı sorgulanır. Ailemle anlaşamıyordu denir.
Ne kadar çirkeflrşebiliyorlar biliyorum.
Sen maddi sıkıntıdayım site aidat vb deyince öyle demiştim. Çünkü emin ol ev senin diyen adam O evi sana vermemek için yine çirkefleşecek. Maksat üzmek delirtmek olsun. Yoluna taş koymak olsun. Aklıbaşında bir hanımdan. Senin de kızının da yolu açık olsun. Yavrusunu görürse görür görmezse mis gibi bir dünya kur ikinize.

Öncelikle geçmiş olsun canım anlattıklarını empati kurmaya çalışarak okudum yüreğim sızladı gerçekten hem sana hem bebisine. Bana sorarsan kocan içten pazarlıklı, sinsi bir adammış. Yıllar önceki olaylarda hep sana karşı kin tutmuş ama tek kelime bile etmemiş içinde biriktirmiş. Seni sevdiğinden bile şüpheliyim. Maddi durumunuz da iyi olduğunu düşünerek, ilgiyi seven, bencil, şımarık bir adam canlandı gözümde. Hiçbir erkek bu kadar severken bir anda sebepsiz silip atamaz karısını, bebeğini. Acaba bu evlilikte tek aşık olan, delice seven sen olabilir misin? Kocan senin ona aşık olmanı sevmiş ve şimdi sıkılmış olabilir mi? Yuzlesmelisiniz ona neden kızını sevmekten vazgeçtiğini sor. Kızının babasına olan ihtiyacını anlat. İnşallah yaniliyorumdur, geçici bir depresyon yaşıyor olmasını ve çok yakında eski halinize geri döneceğinizi umarim.

Depresyonda o zaman kesinlikle..Psikiyatriye götur.

Ne kusuru..doğru söylüyorsun.Başkasının üzerine geçirecek bir mal yok şu anda evden başka.İnşallah o kadar çirkefleşip küçülmez artık..Daha ne kadar adileşebilir bilmiyorum inan.Eşinin ailesiyle kavgalar eden anlaşamayan ne kadınlar var ama eşleri bundan rahatsız da olsa bundan bağımsız evliliğine eşine çocuğuna sahip çıkan erkekler var.Bu Ada'm bizi silmeyi tercih etti.Ne yapayım kendimi zorla kabul ettirecek değilim.O kadar pisleşiyor ki inan bulaşmaya ödüm kopuyor.

Sağol Can'ım ben de aynı şeyi düşünüyorum.Çok ama çok sinsiymiş bu kadarını fark etmemişim hiç.10 senedir birlikteyiz hiç anlamamışım ve tanıyamamışım.Sevmese,evlilik bitse bile çocuğunu bu kadar kolay silip atamaz insan.Sudan sebeplerle 2 yıldır suçlanmadığım şey kalmadı.Sadece ben dürüst davranmışım bu evlilikte,sadece ben açık olmuşum o biriktirmiş.Hayır biriktirip kin güttüğü şeyler elle tutulur olsa kabul edeceğim,bir insan karısını başka biriyle bassa böyle tepkiler verir ve affedemez.Ne yaptım,suçum ne?Suçum her evlilikte olan tartışmalar..O şu anda evlendiğimizden beri kazanmadığı kadar çok para kazanıyor ve bir anda kabak çiçeği gibi açıldı,küstahlaştı,şimarıklaştı.Normal bir konuşmada bile iki lafın birinde "sen kimsin yaa,kimsin sen.." deyip duruyor.Saygısızlık,terbiyesizlik,edepsizlik diz boyu.Baş edemiyorum pisliğiyle.Hayır bir tartışma konusu da yok bizi bu hale getiren,kavgayı kıvılcımlandıran bir şey olmadı.Bir anda böyle oldu.Aynı evde yaşarken manen terk etti.Acıdan ve kahırdan öleceğimi sandım,en zor olanı buydu.

Yüzleşmek hiçbir işe yaramıyor,mantıklı cevaplar vermiyor.Ailesi çok ama aşırı çok baskıcı.Babası annesi vatsaptan 1 dk rahat vermiyor,imalı acıtıcı sözlerle onları ihmal ettiğimizi,cehennemde yapacağımızı,gelip hesap soracaklarını,nankör olduğumuzu,ana baba Hakkı'nı,sadece bizim iyiliğimizi düşündüklerini söyleyip duruyorlar.Tüm bunların suçlusu sadece benim.Onlara ağzını açıp bir şey diyemiyor ama beni elekten geçiriyor.Ne diyeyiim iki senedir Allah beni iğne deliğinden geçirdi,beterinden korusun..Bitik durumdayım..

Cebine para girdi diye kıçı kalkmış
Önceki mesajımda hasta demiştim ama şimdi emin değilim
Berbat bir aileden gelip para görünce adam yerine konunca pusulası şaşmış haspaya bak sizi beğenmiyor
Hayır yani sen kimsin ne demek siz de eğitimli işli güçlü bir insansınız kendini ne görüyor bu adam. Bunu geçtim çocuğun annesi bunca yıllık hayat arkadaşısınız
Evlenirken aile önemli maalesef , eşiniz gibi insanlar sonradan gelen aileden görmedikleri parayı, başarıyı sindiremiyor maalesef
Köşenin birinde kimsesiz geberir gider inşallah

Ruh sağlığında problem olduğu kesin.
Adam yaşıyor ama ayaklı cenaze tarzında.
Ailesinde ciddi hastalıklar var tamam.

Peki sizin bilmediğiniz ciddi bir problemi olabilir mi?
Hani onu bunalıma iten, yaşayan ölüye çeviren bir şey..
Borç batağında olmak gibi..

Yoksa hayır her şeyini çok iyi bilirim.
Attığı adımdan haberim var diyebiliyor musunuz?

Canım üzülme bu kadar. Bak Allah ne güzel evlat vermiş sana, kıymetini bil ona sarıl. Bu hayatta herşey bir arada olmuyor ki böyle küstah, kendini birşey sanan saygısız sevgisiz bir adamla rica minnet birlikte yasayacagina gitsin daha iyi. Guzel bir soz var; hayatınızdan biri gidiyorsa, daha iyi biri gelsin diyedir. Buna inan. İnşallah mutlu olursun.

Bir borcu vs yok biliyorum,maddiyattan yana bir sıkıntısı yok ama attığı adımı biliyorum diyemem nerede ne halt ediyor söylemiyor.Hani aldatmadan şüphelenilmeyecek,basit şeyleri de söylemiyor.Tam bir kapalı kutu.Çok karmaşık bir karakter,çok yoruyor beni.

ılk ve son sayflaarı okudum para da kazanmaya baslasmı cok kazanınca erkekler boyle oluyormus bıldıgım kadarıyla.
bılmıyorum kı yapacagınız bı sey yok gıbı gorunuyor. gelmıyormus bıle eve baksana.

Cok kotu bu durum Allah sabir versin.artik dusunme o adami sizi silmis senin cocugun var onun icin ayakta dur.tek degilsin annen varmis cocugun var.sadece biraz valit gecsin alisma evresi cok zor bi durum ama degmeyecek icin cocugunu uzme lutgen

Seni çok iyi anlıyorum prometheus çünkü bende bir zamanlar aslına bakarsan hala senin evladının yerindeydim birebir yaşadım ben daha 3,5 yaşındayken babam olacak şerefsiz de anacığımla bana kıydı bir karı için affetmiyorum onu ömrüm olduğu müddetcede affetmem son nefesinde beni sayıklasın Azrail ben süliyetimde gitsin ona o canı kolay veremesin o kadından olan çocuklara babalık yaparken benden esirgedi o sevgiyi ama kurban olduğum Allah öyle bir anne verdiki bana 40 baba eline su dökemez Allah basımdan eksik etmesin sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin anama (amin)sende topla kendini silkelen kendine gel bi evladın var senin ve sen ona hem ana hem baba olacaksın istediğin zaman yaz bana özelden burdan fark etmez elimden geldiğince destek olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…