- Konu Sahibi feracecandir
-
tam bişey beğenip alacakken dur şu kiloyu veriyim deöyle alırım deyip ya almıyorum yada bi kenara zayıflayınca giyerim diye atıyoum .bi insana hiçmi bişey yakışmaz yaaa.
Bihafta oncesine kadar aynen dediklerini yasiyordum. Son olaylardan sonra patladim. Arkadasin dedigi gibi kalktim bi dus aldim. Sacima fon cekdim kas biyik aldim. Makyaj yapdim. Bunlari esim icin yapmadim. O gozumde beni bile haketmeyen bir insan. Kendim icin yapdim. Rejimdeyim 2-3kilo gitti bile. Daha 10kilom var ama verecem onuda nasil olsa . Kararliyim. Sen kendini sevmezsen kimse sevmiyo arkadasim ben onu bunu bilmem.
bugün bari evde adam gibi dolaşıyım diye eşofman takımı adım süspü püslü l beden.üstü çuval gibi altı dar eee nolcak şimdi oda giyilmeyecek zayıflamamı bekliycek ne alsam yakışmıyo...orantısızım ben
canm bnde doğum yaptım kızım 8 aylık ve haal 10 kilo fazlam var bebeğim emmeyi kestikten sonra saçlarımı kestrdim boyattm yeni kıyafetler aldım bnde gydiklerimi yakıştıramıyom 38 den 42 bdene geçince hevesm kalmıyor gydiklermden ama ne yapalım önce kndime güzl görünmem lazm snde bırakma kndini eşine ve kndine gzel görn bn eşim 12 de geldiği halde akşam 11 de başlarım saçımı makyajımı yapmaya eşim gelene kadar inan bir gün bakımsız açmadım kapıyı ona kilomun olmasına rağmen eşime güzel görünmeye çalışıyorm hep
maşallah size ne güzel bi alışkanlık edinmişsiniz.benim eşimle aramızda ola sorunlardan sonra içimden eşime de hazırlanmak gelmiyo eğmez onun için diyorum ama önce kendim için başlıycam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?