içim geçmiş...

feracecandir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
454
35
53
35
Ankara
mrb arkadaşlar ben geldim yine ama bu sefer kv ile sorunumdn değil çok şükür herşey biraz rayına oturdu.ama ben benden geçmişim artık neye yarar.bakımsız şişman bişey oldum. sinirden işsizlikten hantal, bi iş yaparken 10 kez düşünen, kendine bakmayan pasaklı bi kadın haline geldim.üstüme başıma bakmıyorum ki süslü biriydim önceden ayakkabımla kıyafeim uymasa giymezdim tokam bile uyumluydu o dereceydim.herkes yolda durdurup nerden giyindiğimi falan sorardı.ama şimdiiii alsamda giymiyorum içimden gelmiyo zaten artık yakışmıyoda bana bişey.hiç bişeyi başka bi kıyafete uyduramıyorum sanırım kilomla alakalı.hergün karar veriyorum kendime bakıcam diye ertesi gün bi öncekinden daha fena oluyorum.dün eşim bana saldın gitti iyice dedi.bende kıyafetlerim olmuyo dedim oda bana eeee zayıflayamıycana göre onları at yenisini alalım dedi.5-6 kilo bi fazlam var ama veremiyorum eski bakımlı kadın olmak istiyorum kendime güvenim sıfır.ailem abarttığımı artık eski halime dönmem gerektiğini söylüyo ama hiç bişey insanın içinden gelmezmi yaaa.eşim için süsleniym falan diyorum eski olaylar aklıma geliyo değmez diyip onuda bırakıyorum.biz baştan başlamaya karar vermiştik ama ben başlayamıyorum bi türlü.ne hale geldim sıkıntı çekmekten içim çürümüş mutsuzum.artık hiç bişekilde eskisi gibi olamazmıyım...

Bir anda harekete geçeceksin arkadaşım.
Kalkıp banyo yapacaksın.
Sonra doğru kuaföre.
Kaş,bıyık,saç bakımı,boyama,kesim.
Yarın da git eşinle alışveriş merkezine bedenine uygun kıyafetler al tamam.
Ama hemen ayağa kalkmazsan yine üşenirsin.

tam bişey beğenip alacakken dur şu kiloyu veriyim deöyle alırım deyip ya almıyorum yada bi kenara zayıflayınca giyerim diye atıyoum .bi insana hiçmi bişey yakışmaz yaaa.

Bihafta oncesine kadar aynen dediklerini yasiyordum. Son olaylardan sonra patladim. Arkadasin dedigi gibi kalktim bi dus aldim. Sacima fon cekdim kas biyik aldim. Makyaj yapdim. Bunlari esim icin yapmadim. O gozumde beni bile haketmeyen bir insan. Kendim icin yapdim. Rejimdeyim 2-3kilo gitti bile. Daha 10kilom var ama verecem onuda nasil olsa . Kararliyim. Sen kendini sevmezsen kimse sevmiyo arkadasim ben onu bunu bilmem.

tam bişey beğenip alacakken dur şu kiloyu veriyim deöyle alırım deyip ya almıyorum yada bi kenara zayıflayınca giyerim diye atıyoum .bi insana hiçmi bişey yakışmaz yaaa.

bende küçük beden alıp alıp dolaba atıyorum.bigün zayıflar giyerim diye

çocuktan sonra byle oldum ben tabi bide işten çıkınca adam yerine koyulmadım sıkıntı falan derken aldı başını gitti.siz başlamışsınız bide ben başlayabilsem....kendimden nefret etmeye başladım

bugün bari evde adam gibi dolaşıyım diye eşofman takımı adım süspü püslü l beden.üstü çuval gibi altı dar eee nolcak şimdi oda giyilmeyecek zayıflamamı bekliycek ne alsam yakışmıyo...orantısızım ben

yakismiyor orantisizim ben ilk once bunlari birakacaksin sen boyle goruyosan karsindakilerde seni boyle goruyorlar.
madem boyle olmak istemiyosun sizlanmak yerine neden harekete gecmiyosun ki. kac kilosun ayrica diyelim esofmanin alti dar dar seylerin ustune salas seyler giyerek tarz olusturanlar var neden boyle dusunmek yerine yakismiyo cirkin vs. diyosun.
burdan ben senin adina gaza geldimm. harekete gecmek icin hic bi engelin kilolu olupta kendine ozenen insanlarda var. kilolu olmak bakimsiz olmaya bahane olamaz bence/

canm bnde doğum yaptım kızım 8 aylık ve haal 10 kilo fazlam var bebeğim emmeyi kestikten sonra saçlarımı kestrdim boyattm yeni kıyafetler aldım bnde gydiklerimi yakıştıramıyom 38 den 42 bdene geçince hevesm kalmıyor gydiklermden ama ne yapalım önce kndime güzl görünmem lazm snde bırakma kndini eşine ve kndine gzel görn bn eşim 12 de geldiği halde akşam 11 de başlarım saçımı makyajımı yapmaya eşim gelene kadar inan bir gün bakımsız açmadım kapıyı ona kilomun olmasına rağmen eşime güzel görünmeye çalışıyorm hep

yarın rejime başlıyorum kesin kararımı verdim inşallah pazartesi başlayıp salı biten rejimlerimden biri olmaz artık bıktım halimden.çok kilomda yok ama dediğim gibi alt başka üst başka.teşekkür ederim yorumlar için

maşallah size ne güzel bi alışkanlık edinmişsiniz.benim eşimle aramızda ola sorunlardan sonra içimden eşime de hazırlanmak gelmiyo eğmez onun için diyorum ama önce kendim için başlıycam artık

maşallah size ne güzel bi alışkanlık edinmişsiniz.benim eşimle aramızda ola sorunlardan sonra içimden eşime de hazırlanmak gelmiyo eğmez onun için diyorum ama önce kendim için başlıycam artık

öyle düşünme lütfen öncelkle kndini mutlu et ne kadar sıkıntıların olsada eşinle sonuçta kocan osenin aynı evi aynı yatağı paylaşıyorsnz zamanla unutrsn sorunları bişeycik olmaz bir güzel bakım yap kndine süslen püslen aynanın karşısına geç ve güzelliğine bak mutlu ol kendini iyi hisset

bakımlı olmak çok ama çok güzel bişey insanın yaşama sevincini ayakta tutuyo biz hanımlar güzelliği sevdiğimiz için ama şuna katılmıyorum: yani sürekli aynı evde yaşadığın insana karşı her daim vitrin mankeni gibi görünmek hayatı zorlaştıran bişey elbette saçım başım dağınıkta görecek beni uykudan kalkmış şişmiş belki çapaklı gözlede görecek bunun hastalığı var yeri gelecek 4-5 gün duşsuz da görecek bunlar hayatın içinden şeyler
bihter gibi dışarda kar kıyamet varken saten gecelik topuklu terlik giyen yatağa makyajlı girip sabah kuaförden çıkmış gibi maşalı saçlarla falan beklemesinler bizi

Yapma bunu kendine...
Esi, bilmem neyi gectim, o aynaya baktiginda mutlu olmayi hakediyorsun, bu keyfi alma kendi ellerinden...
Al bir spor aleti koy eve, yediklerine biraz daha dikkat ederek ama abartmadan kendini bunaltmadan yeme duzeni olustur...
Ac dizini, ya da al kitabini dergini eline yap sporunu...
Sikilastigini gordukce, biraz kilo verdikce geleceksin kendine...
Kimse icin yapma bunu sadece kendin icin yap...
Bir dolu fit kadin var, senin onlardan neyin eksik...

Zayiflarim diye kiyafet almamak sacmalik bence
Zaten insan uzuluyor kilosuna bir de kiyafetsiz kalinca o donem cok zor geciyor. Bir suru kiyafet alin kendinize bosverin, zayiflayinca iyi bir terziye verir daraltirsiniz, ya da saklar hamilelik doneminde falan degerlendirirsiniz.
Belki hayatinizin bu son bir yili ne biliyorsunuz da esirgiyorsunuz kendinizden biseyleri

ya ben de aynı durumdayım içimden hiçbirşey gelmiyor. Evlendikten sonra çok kilo aldım veremiyorum çok uğraştım ama rejimlerim de hep bir hafta sürdü. Sonra aynı tas aynı hamam. Burda okuyorum eşlerine süslenen bayanları nasıl başarıyorlar hiç anlamıyorum. Tamam üstüm başım temiz oluyor dikkat etmeye çalışıyorum ama çok nadir süslenip püslenmişimdir. Sırf eşime evde giyiyim diye mini açık bir elbise aldım ama 2 aydır dolapta duruyor daha çıkarıp 1 kere bile giymedim. Offf offf nasıl yapıyorsunuz bana da bir akıl verin

Kizlar kocaniz icin ev giyimi sanirim soyle olmali:
Erkekletin hani kaşar diye tabir ettigi kizlar vardir, lafa gelince kucumserler bu kelimeyle ama gorunce de diplei duser.
Kendinize sunu sorun,kasar bir kiz olsam nasil giyinirdim, veee evde sorunuzun cevabi seklinde giyineceksiniz.
Not: kasar tabiri hos degil biliyorum ama erkek milletinin kullandigi bir tabir oldugundan yazdim

Kisin ev giyimi icin standart ve guzel bir ornek vereyim fazla seksi degil bana gore ama sirindir her erkek begenir bence
Tayt, ustune dokumlu bir bluz, altina da bot seklindeki pandifler.
Bu soyledigim her fizige yakisir ve cok ucuza mal edebilirsiniz

Bence rejimi sporla desteklemelisiniz. Eger bütceniz el veriyorsa 2-3ay spor salonuna yazilin. Yok ona bütce ayiramam derseniz, evde spor yapmaya calisin hergün. Özellikle internetten bölgesel hareketleri ögrenin. Diyeti yaparken de beyaz ekmek, tatli ve abur cuburu bir süre kesin. Makarna, pilav, patatesi azaltin, kizartmalari azaltin. Kendinizi cok fazla kasmadan kilo verebilirsiniz.
Bunu kendiniz icin mutlaka yapin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…