• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim gidiyo bunaldım artık

Ecemella

Hayal, gerçeğin yarısıdır.
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
137
50
28
Annem ve ablam erkek arkadaşıma bi olay sonrası tepki gösterdi,güvenleri kırıldı ve o günden sonra huzurum,huzurumuz kalmadı sürekli bi evde dışlanma hissi oluşuyor,ablamla annem bir olup üstüme geliyorlar, ablam neden bırakamıyorsun diye soruyor beni çirkin bi ithama sokuyor ilişkiye girmişiz gibi muammele yapıyor bu çok üzücü herşeye rağmen vazgeçmiyorum bırakamamamın tek sebebi ise çok âşık olmam.Sizce ne yapmalıyım, tekrar nasıl eskisi gibi olmasını sağlayabilirim yorumlarınız benim için çok önem taşıyor saygı duyarım düşüncelerinize ama bu gördüğüm annem ve ablamın tepkileri hele sevdiğimin üzülmesi beni daha da üzüyor bence çok aşırı yaptıkları ruhsal olarak bu beni üzüyor yorumlarınızı bekliyorum.

Eğer onur kırıcı bir olay değilse yaşanan bırakmamalısın.
Nasıl ki erkeklere aileleri istemese bile sevdiği kızın arkasında durmalı diyoruz, bu da öyle.

Başka kadın kızla falan mı gördüler, neden bu tepki?

Olayın boyutu ne ona göre yorum yapalım.

Olayı biraz daha acarsan daha rahat yardimci oluruz.

Eğer onur kırıcı bir olay değilse yaşanan bırakmamalısın.
Nasıl ki erkeklere aileleri istemese bile sevdiği kızın arkasında durmalı diyoruz, bu da öyle.

Başka kadın kızla falan mı gördüler, neden bu tepki?

Hayır olay şöyle biz buluştuk bi kaç aydır görmüyorduk birbirimizi sonra sarıldık falan sonra boynumdan öptü iz kaldı bunu gördüler ve şimdi böyleler haksızlar demiyorum haklılar ama çok üstüme geliyorlar her insan hata yapabilir öyle değil mi ?

Hayır olay şöyle biz buluştuk bi kaç aydır görmüyorduk birbirimizi sonra sarıldık falan sonra boynumdan öptü iz kaldı bunu gördüler ve şimdi böyleler haksızlar demiyorum haklılar ama çok üstüme geliyorlar her insan hata yapabilir öyle değil mi ?
Tövbe yarabbim güldüm bayağı :D

Ruj izi de değil ki, nasıl iz bırakacak derecede öptü :D

Ayrıca olduysa oldu siz niye diyosunuz onun yaptığını.
Ayrıca bunu yaptınız diye cinsellik yaşamışsınız imasında bulunan ailenize tepki gösterin bence.

Senin bedenin senin kararın zırvalıklarına girmicem, aile yapınıza terstir belki ama bu resmen bilmeden etmeden yargılamak iftira atmak.

O zaman ailenin guvenini tekrar kazanman lazim
Nasıl yapıcağımı hiç bilmiyorum 2 ay oldu biraz daha sakinler ama hala alttan alttan laf sokmalar eğlenmeler biz zaten mesafeliydik herşeyin doğru ve yerinde olması için sadece o gün birbirimizi çok özlemiştik

Sanırım yaşın küçük. Ablan eminim senin yaşadıklarını yaşamıştır. Ailenin güvenini tekrar kazanmaya çalış

Tövbe yarabbim güldüm bayağı :KK70:

Ruj izi de değil ki, nasıl iz bırakacak derecede öptü :KK70:

Ayrıca olduysa oldu siz niye diyosunuz onun yaptığını.
Ayrıca bunu yaptınız diye cinsellik yaşamışsınız imasında bulunan ailenize tepki gösterin bence.

Senin bedenin senin kararın zırvalıklarına girmicem, aile yapınıza terstir belki ama bu resmen bilmeden etmeden yargılamak iftira atmak.

Söyleyemedim öyle pat diye :) ablam ben kendimi bildim bileli beni aşağılar her fırsatta ona da malzeme çıktı

Mübarek sevgilinde vatoz mu :D Ayak üstü nasıl iz bırakmak o öyle :) Doğrusu benimde kardeşim boynu kızarık morarık eve gelse ne haltlar karıştırdın kız sen diye kenara çeker aklıma kötücül şeyler gelirdi... masum olduğunu düşünmezdim...
O çocuktan ayrıl derdim...
Tabi aşağılamazdım, koruma iç güdüsüylen. Bilemedim şimdi.
Onlarda senin iyiliğini istiyorlardır ya. Daha küçüksündür kesin.
Onları dinlesen daha iyi gibi geldi şuan.
Ayy bilemedim.
Zormuş :/

ailenin yanlış anladığı bir durum var ortada ve seni çok iyi anlıyorum böyle bir hikaye benim de başıma gelmişti.Annene ne kadar bu durumu anlatmaya çalışsanda anlamak istemeyecektir ve bir gün bu mevzu kapandığında(ki sana inandığını düşündüğünde artık) unutma inanmış gibi yapacak ve bu böyle devam edip gidecektir.O yüzden seviyorsun ki ayrılmak istemiyorsun böyle bir sebep için(olmayan bir sebep) bence ikinizde birbirinizi üzmeyin üzülmeyin beraber atlatırsınız zor olsa da aşk her şeyin önüne geçer.

Sarılır, uyur veya öpüşürsünüz. Dozunda yaşarsınız fakat fikrime bakacak olursanız gerek evlilikte gerek sevgililikte olsun bu tarz öpüşüp morarma işlerine çok tiksindirici bakıyorum. Ciddi anlamda bu her iki taraf içinde iyi değil. Seviyorsanız bu denli öpüşmeleri boyun altından bknz: Göğüs üstü deneyebilirdiniz. Fakat emin olun boyun çevresinde ne çevrenizde nede ailenizde normal karşılanmaz. O yüzden aileyi anlamak gerek.

Mübarek sevgilinde vatoz mu :KK70: Ayak üstü nasıl iz bırakmak o öyle :) Doğrusu benimde kardeşim boynu kızarık morarık eve gelse ne haltlar karıştırdın kız sen diye kenara çeker aklıma kötücül şeyler gelirdi... masum olduğunu düşünmezdim...
O çocuktan ayrıl derdim...
Tabi aşağılamazdım, koruma iç güdüsüylen. Bilemedim şimdi.
Onlarda senin iyiliğini istiyorlardır ya. Daha küçüksündür kesin.
Onları dinlesen daha iyi gibi geldi şuan.
Ayy bilemedim.
Zormuş :/

Evet yaşım küçük koruma içgüdüsünden öyle davranıyorlar anlıyorum ama seviyorum bana saygıları yok bugün yine bi ton saydılar şerefime laf etti ablam yine dibe soktu o kadar ağır ki lafları

ailenin yanlış anladığı bir durum var ortada ve seni çok iyi anlıyorum böyle bir hikaye benim de başıma gelmişti.Annene ne kadar bu durumu anlatmaya çalışsanda anlamak istemeyecektir ve bir gün bu mevzu kapandığında(ki sana inandığını düşündüğünde artık) unutma inanmış gibi yapacak ve bu böyle devam edip gidecektir.O yüzden seviyorsun ki ayrılmak istemiyorsun böyle bir sebep için(olmayan bir sebep) bence ikinizde birbirinizi üzmeyin üzülmeyin beraber atlatırsınız zor olsa da aşk her şeyin önüne geçer.

Beni anladığına sevindim yorumun için teşekkür ederim inşallah herşeyin hayırlısı olur.

Evet yaşım küçük koruma içgüdüsünden öyle davranıyorlar anlıyorum ama seviyorum bana saygıları yok bugün yine bi ton saydılar şerefime laf etti ablam yine dibe soktu o kadar ağır ki lafları

ablanla konuşmayı denedin mi hiç? bu arada kaç yaşında ablan

Back
X