kızlar bilmiyorum yaklaşık bir iki aydır içimde hep bir sıkıntı var ilişkimle ilgili...
bir ay sonra iki yılı bitireceğiz ama ben son zamanlarda erkek arkdaşaımda değişmeler görüyorum ...
sanki eskisi gibi bakmıyo gözlerimin içine...
sözleri davranışları düşüncesizleşti
bazen sadece kendini zorunlu hissettiği için bana ilgi gösteriyor diyorum
dışarıdan bakıldığında bir sorun yok ama belki sen durup dururken takıntı yapıyorsun diyeceksiniz ama insan hissediyor kızlar ya içim hiç rahat değil bu yüzden...
beni çok sevdiğini biliyorum ama niye böyle yapıyo hiçbir fikrim yok...
aarkadaiım da farketmiş önceden olsa gözlerine baktığında seni ne kadar sevdiği belli olurdu şimdi öyle değil gibi diyor...
önceden olsa onun yanından gelirken çok çok mutlu olurdum kafama takılmazdı hiçbirşey
içim rahattı hep...
geçen gün bu konuyu konuştum onunla hiçbir sorun yok dedi geçiştirdi
bir gün çok iyi ertesi gün kötü niye moralin bozuk diyorum nedeni de yok...
ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok... :1no2:
bir ay sonra iki yılı bitireceğiz ama ben son zamanlarda erkek arkdaşaımda değişmeler görüyorum ...
sanki eskisi gibi bakmıyo gözlerimin içine...
sözleri davranışları düşüncesizleşti
bazen sadece kendini zorunlu hissettiği için bana ilgi gösteriyor diyorum
dışarıdan bakıldığında bir sorun yok ama belki sen durup dururken takıntı yapıyorsun diyeceksiniz ama insan hissediyor kızlar ya içim hiç rahat değil bu yüzden...
beni çok sevdiğini biliyorum ama niye böyle yapıyo hiçbir fikrim yok...
aarkadaiım da farketmiş önceden olsa gözlerine baktığında seni ne kadar sevdiği belli olurdu şimdi öyle değil gibi diyor...
önceden olsa onun yanından gelirken çok çok mutlu olurdum kafama takılmazdı hiçbirşey
içim rahattı hep...
geçen gün bu konuyu konuştum onunla hiçbir sorun yok dedi geçiştirdi
bir gün çok iyi ertesi gün kötü niye moralin bozuk diyorum nedeni de yok...
ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok... :1no2: