Içim Içime Suğmiyor..hamileyimm

ficipi

...............
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
5.424
10
156
:dance:kızlar merhaba mutluluktan uçuyorum.2 şubattı adet olmam gereken tarıh ama olmadı bu sabah yaptığım test ile öğrendım hamıle olduğumu.çift çizgiyi gorunce inanamadım....allah isteyen herkese versın ....:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tebrik ederim çıtırpıtır
ne güzel bi haber Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi ve bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Canım gözün aydın hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah.Allahım ben ve bütün bebek hasret,i çeken kullarına en kısa zamanda ver bu mutluluğu bizde yaşamak istiyoruz.Kendıne ıyı bak yeni hamişimiz öpüldüna.s.

tebriklerrr canımm
iyi bir hamilelik geçirirsin umarım .rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip eder inşallah tabi bana da.

tebrıkler canımmm.. ınsallah rahat bır hamılelık gecırıp bebısını kucagına alırsın a.s.

tebrikler canım.allah tamamına erdirsin.darısı tüm isteyenlere.....

Tebrik ederim...
Allah sağlıkla kucağına almayı da göstersin inşallahh..
Darısı bebek isteyen arkadaşların başınaaa

canııııııııııııııııııııııııım çok sevindim... rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasib etsin inşallah......tebrik ederim... darısı tüm bebek sahibi olmak için yanıp tutuşanların başına................................

tebriklerr inşallah sorunsuz bi gebelik geçirir ve sağlıklı bebeğini kucağına alırsın nasıl imrendimm bu haberi bende en kısa zamanda vermek istiyorum RABBİMİN izniylee nolurr dua edin ben adet olmayım diye dua ederken sen test sonucunda olumlu cevabı almışsın ne güzel sanaaaa darısı bizee

hepinize çok teşekkürler güzel dilekeriniz için.7 aydır beklıyordum sonunda ocak ayında hamile kalmışım.bu ayda yaptığım değişiklikler folık asıte başlamak ve ilişki sayısını azaltmaktı.(haftada en çok 3 kez)çünkü sık ilişki hamileliği daha tam oluşmadığı için bozuyormuş ve çoğu yenı evlılerın hemen bebeğinin olmayışı sık ilşki olmasına dayanıyormuş.bir de ilişki sonrası hemen kalkmadan yattım ve çokkk dua edip süreklı hamıle gıbı davrandım dikkat ettim kendıme beslenmeme kadar herşekilde..

canım hayırlı olsun. gözün aydın. ben bekliyorum daha. baksana sen yeni hamişsin. adetten önce belirtin var mıydı. ben kendimi çok dinliyorum sanırım. sıkıntılıyım bu günlerde.

adetten önce hiçbir belırtım yoktu.adet olacak gıbıydim aynı ağrılar.hala daha adet sancısı ağrı gırıyor.ama ağrı gırdıkçe mutlu oluyorum bu sefer..bu bambaşka bırsey..bırde adet olmam gereken gün tuvaletımı yaparken çok az bir iki damla kadar kan geldi.hatta başladı sandım ama allahtan devam etmedi.ya yerleşme kanaması ya da üsütüne görm denılen olay bılmıyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…