içim içimi yiyor :( kayınvalidem çat kapı

triphop

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
656
373
103
kızlar hamileyim. az önce kayın babam aradı. anneni sana getirecektim ama getiremedim dedi.

biraz büyüklerin düşünmesi gerekmiyor mu kız hamile çat kapı gitmeyelim gibisinden?? açıkcası moralim bozuldu...

Son düzenleme:
kafana takmak icin konu takmissin. is de yapmayinca tabi:)) yat keyfne bak. kendini dusun bebegini dusun. kaynana kp sirasi degil. saglikla dogur insallah

amin canım doğru diyorsun. hormonlarım tavan çok stresli ve duygusalım zaten. kayınvalidem hizmet beklemez yardım eder biri olsa başımın üstüne ama kendi çayını bile alıp koymaz

Kp ev niye dağınık dememiş ki annen bişi olmaz demiş. Bence sıkıntılı bi durum yok bu kadar takmayın. Ablamın eltisi de düşük riskim var diye 9 ay yattı kız resmen doğuramadı. Doktor kızdı böyle hareketsiz hamilelik mi olur diye.
Doktorum bu konuda çok iyiydi 12 haftayı atlatınca normal hayatına dön hamilelik hastalık değildir hatta spora başka vücudun kendine gelsin dinç olsun derdi.

Dusuk tehlikeniz var diye ev alip basini gidiyor mu? Olayda tek yanlis o bence. Ya bir yardimci tutun ya da esiniz gunluk olarak yapsin. Daha cok basindasiniz 8 ay daha evi pislik gotururse zaten kimse gelenez otomatikman.

canım evi pislik götürmüyor. adam elinden geleni yapıyor. süpürge vs. ama bi kadın gibi olmaz. temizlikçi değil hizmetçi tutmam gerek ona da gücüm yok. yine de tşk tavsiye için.

Bebegin ve sen misafirden daha önemlisin. Varsın pis olsun. Bende riskli bir gebelik geçiriyorum. Benim eşim ramazanda iftara kimseyi çağırmadı. Eşim rahatsız seneye inşallah diye.Geçen hafta sadece evi süpürdüm sildim tansiyonum 19/11 oldu. Görümcem annem kıyameti kopardı pis olsun ne olacak diye. Kaynana buyursun gelsin. Belki yardım eder.

bende öyle yapmayı düşünüyorum canım hatta bu hafta içine arkadaşımı davet ettim. bir şeyler hazırlayacağım kendimi yormadan evi de halledeceğim cam silmeyeceğim tabi ama diğer şeyleri yapıcam. Allaha emanet bebeğim ama bunu eşim anlamıyor. ama yapacak bir şey yok hayat devam ediyor.

canım evi pislik götürmüyor. adam elinden geleni yapıyor. süpürge vs. ama bi kadın gibi olmaz. temizlikçi değil hizmetçi tutmam gerek ona da gücüm yok. yine de tşk tavsiye için.
Adam elinden geleni yapiyor ama yeterli degil demek ki misafir kabul edemiyorsunuz. Bir yakininiz varsa cagirabileceginiz yardima onu cagirin veya kvniz anneniz de yardima gelsin. Surekli kipirdamadan yatmaniz cok zor Allah kolaylik versin. Saglikla alin kucaginiza

benim eşimde çağırtmadı içim içimi yedi. kurdeşen dökücem diye korktum. ve kimse de bilmiyordu gebe olduğumu. o zaman bayramda yemeğe alıcam dedim onda da kıyamet koptu. belki de senin gibi rahat olmaya çalışmalıyım. haklısın kimse bebeğimden önemli değil.

canım daha detaylı yazmalıydım sanırım konuya. ekleme yapıcam. evime arkadaşım gelebilir misafirliğe ama kv gelemez. çünkü herşeye bakar çekmecemi bile karıştırmışlığı var. neyse canım. çok teşekkürler :)

Kvalide misafir olarak görülmemeli bence , valla bazen geliyo yataklar toplanmamış mutfak deprem olmuş gibi , ne ben rahatsız olurum ne kvalidem .Ne var ki bunda ev hâli sonuçta .
Gelecek olan komşu falan da değil kvalide yani , bu kadar tedirgin olmanıza gerek yok .
Hem gelseydi belki size yardım ederdi .

Kayınvalidenizi en iyi siz tanırsınız. Mesela benimkine en şirin halimle bile böyle birşey söylesem yol su elektrik olarak karşıma çıkar ilerde.

ay güldürdün beni doğru diyorsun canım :)

Sen kafana takma canım. Eşin muhattap olsun kendi ailesiyle.

çok sağ ol arkadaşım. eşimde öyle dedi zaten. hatta konuşucam bu süreçte çat kapı gelmeye kalmasınlar dedi..

tatlım konuya güncelleme yaptım bir bakar mısn?

Yok yok sen bakma eşine gerçekten gözümle gördüm ya. Ablamın eltisinim çocuğu zor oldu ve düşük tehlikesi vardı ama resmen 9 ay yattı. Kv si yemekler tepsiyle yanına taşıyordu. Aynı dönemde hamileydik ben hem kızımla uğraşıp hem işlerime koştum. Doktor hele son aylarda ona çok kızdı yürümen lazım böyle olmaz diye e tabi o kadar zaman yatıp ağırlaşınca iyice kalkamadı. Sonra doğuramadı resmen. Sonrasında iyileşme süreci de zor geçti bebekli hayata alışması da zor oldu. Kendimi övmek için söylemiyorum yanlış anlama doktorun dedikleri. Benim doktorum sağlıklı yaşama biraz fazla düşkün olabilir :) Doğumdan sonra (seseryan) 3 ay sonra spora başla dedi :) ilk hamileliğimde o hayatı yaptım eşim işler yaptıkça işime de geldi açıkcası yalan Yok sezeryan sonram felaketti. Bunda doktorun dediklerini yaptım hem az kilo aldım hemde o kadar çabuk toparladım ki hemşireler 2. Sezeryanda ilk günden kalkıp kendi yürüyen tek tük oluyor dediler.
Kv de eğer dedikoducu fesat bi tip değilse yanından uzaklaştırma anne be kv bu süreçte ve gelecek süreçte gerçekten çok yardımcı. Allah benim annemden de kv den de görümcemden de razı olsun hep yardımları dokundu bana
Hormonlarım bazen coşsa da sakinliğimi korumak her zaman iyi oldu

Sorun nedir? Adam getirecektim ama hava sıcak demiş, evin dağınık olması önemli değil demiş. Konu başlığı "içim içimi yiyor çağ kapı kayınvalide" yorumlar ev temizliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…