• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim içimi yiyor :( kayınvalidem çat kapı

Ayıp etmişsiniz.
Siz buna çat kapı mı diyorsunuz ? Adam ' getirecektim ama getiremedim sıcak olduğu için ' diyor. Ki ' getiriyorum' dese dahi çat kapı olmaz.

Oldu ki geldi ' annecim oğlun beni düşünüyor sağolsun , hiç birşeye dokundurmuyor. Evin kusuruna bakma ' derdiniz olur biterdi. Yalan değil ya...Belki kadın yardımcı bile olurdu.

Yani getiremedim dedikten sonra iyi ki getirmedin demeniz çok çok saçma olmuş.

Ayıp etmişsiniz.
Siz buna çat kapı mı diyorsunuz ? Adam ' getirecektim ama getiremedim sıcak olduğu için ' diyor. Ki ' getiriyorum' dese dahi çat kapı olmaz.

Oldu ki geldi ' annecim oğlun beni düşünüyor sağolsun , hiç birşeye dokundurmuyor. Evin kusuruna bakma ' derdiniz olur biterdi. Yalan değil ya...Belki kadın yardımcı bile olurdu.

Yani getiremedim dedikten sonra iyi ki getirmedin demeniz çok çok saçma olmuş.

öyle olmuyor işte. herkesin kayınv alidesiyle diyalogu farklı olduğu gibi her kayın valide de sizin bahsettiğiniz gibi anlayışlı açık kapatan insan olmuyor. ayrıca kayınpederim bunu defalarca eltime yaptı yola çıkar ve gelmeye yakın geliyorum der. bu çat kapıdır. yola çıkmadan aranmalı müsait misin denmeli. dingonun ahırına gelinmiyor sonuçta. belki dışarıya çıkıcam işim var ya da dışardayım. ki eltimi kaç kez dışarıdaki işinden eve getirdiler kapıdayız diyerek. neyse.
sizin de sorgusuz sualsiz yaşantımı bilmeden bana ayıp etmişsiniz saçma olmuş gibi ithamlarda bulunmanız çok mu doğru olmuş.

neyse yine de sağ olun iyi günler.

Biraz fazla abartmamismisiniz.Gelsin daginikta olsa nolcak .Gelmese grlmedi olur.Sanki ne var evde cat kapı gelse nr gelmese ne...

gelmese gelmedi olur derken? benim böyle düşüneceğimi ne biliyorsunuz??
ne demek dağınıkta olsa gelsin. benim annem dahi evim dağınıkken gelmesin ben öyle rahat bi insan değilim kusura bakmayın. ev insanın özelidir dingonun ahırı değildir. burası bekar evi değil öğrenci evi değil. ama tabi size de saygım var.. buyursun size gelsinler tabi her insan farklı.

öyle olmuyor işte. herkesin kayınv alidesiyle diyalogu farklı olduğu gibi her kayın valide de sizin bahsettiğiniz gibi anlayışlı açık kapatan insan olmuyor. ayrıca kayınpederim bunu defalarca eltime yaptı yola çıkar ve gelmeye yakın geliyorum der. bu çat kapıdır. yola çıkmadan aranmalı müsait misin denmeli. dingonun ahırına gelinmiyor sonuçta. belki dışarıya çıkıcam işim var ya da dışardayım. ki eltimi kaç kez dışarıdaki işinden eve getirdiler kapıdayız diyerek. neyse.
sizin de sorgusuz sualsiz yaşantımı bilmeden bana ayıp etmişsiniz saçma olmuş gibi ithamlarda bulunmanız çok mu doğru olmuş.

neyse yine de sağ olun iyi günler.
Canım buraya yazıyorsan eleştiriye de açık olacaksın herkes seni desteklemek zorunda değil sonuçta. Benim düşüncem bu. Bana göre ayıp. Ve dediğin gibi senin yaşantını buradaki kimse bilemez.
Ha demişsin ki kv yardımcı olmaz. O zaman anlarım seni. Sadece diyorum ki zaten gelen yok söylemesen daha iyiydi bana göre.

Rica ederim sana da iyi günler. Allah tamamına erdirsin.

Canım buraya yazıyorsan eleştiriye de açık olacaksın herkes seni desteklemek zorunda değil sonuçta. Benim düşüncem bu. Bana göre ayıp. Ve dediğin gibi senin yaşantını buradaki kimse bilemez.
Ha demişsin ki kv yardımcı olmaz. O zaman anlarım seni. Sadece diyorum ki zaten gelen yok söylemesen daha iyiydi bana göre.

Rica ederim sana da iyi günler. Allah tamamına erdirsin.

bu sizinki eleştiri değil suçlamaydı.
ben not yazıp kayınvalidemin yapısından bahsetmiştim gözünüzden kaçmış olabilir.
siz de kusura bakmayın. kırmak istemem kimseyi. sevgiler.

İçerik silmek yasak konu sahibi.

Back
X