İçim içimi yiyor.

surak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
1.181
1.845
133
31
Kızlar biliyorum bugün ikinci konum ama lütfen birşeyler söyleyin. Bundan aylar önce facebookta takip ettiğim bir felsefe sayfası vardı. Bu sayfanın bir gönderisinin altına yorum yapmıştım. Sonra sayfa yöneticisi bana özelden yazmıştı. Başlarda anlamadım. Sadece konuyla ilgili konuştuk. Yani paylaştığı gönderi ile ilgili. Daha sonra ben profil resmimi değiştirince eski resmimim daha güzel olduğunu söyledi. Ve ardından benden etkilendiginden bahsetti. Bir süre normal konuştuk. Fakat sonradan anladım ki derdi başka. Lafı sürekli cinselliğe getiriyor. Filozof schopenhauer ile ilgili bir sayfa açmış. Ve sayfa paylaşımları mizojinik içeriklerle ve cinsellikle dolu. Kendisini yetiştirmiş, 29 yaşında bir insan. Başlarda adamın kültür birikiminden çok etkilenmiştim. Okuduğu kitaplar, kurdugu cümleler felan dedim ki kendisini yetiştirmek gibi bir derdi var. Uzun zaman önce sayfayi takibi bırakmıştım. Yeniden takibe aldım. Ve kısa da olsa yine konuştuk. Beni hemen tanıdı. Ve fakat yine meseleyi bir şekilde cinselliğe getirme derdinde. Garip bir merakım oldu ona karşı. Sanki karşımda ıssız adam var gibi hissediyorum. Bir taraftan ben ne saçmalıyorum diyorum bir taraftan da acaba nasıl bir insan diyorum? Nedir benim bu durumum?

Olabilir cinsel cekim yasiyorsunuz. Iki tarafli da
Ben çok korkuyorum ondan halbuki. Benim hissettiğim şey daha başka sanki. Acaba iyi bir insan mı? Derdi ne gibi? Beni ilgilendirmeyen saçma sorular işte.

Sanal ortamda bir insana ne kadar güvenebilirsin ki. Erkeklerin geneli zaten cinsellik konusunda malesef çok açlar ve bulabilecekleri her fırsatı fazlasıyla değerlendirmeye çalışırlar. Burda iş biz kadınlara düşüyor. Bence önleminizi alın ve kendinizi fazla kaptırmayın. Günümüzde o kadar iğrenç şeyler dönüyor ki. Hemcinsiniz olarak üzülmenizi istemem

Kızlar biliyorum bugün ikinci konum ama lütfen birşeyler söyleyin. Bundan aylar önce facebookta takip ettiğim bir felsefe sayfası vardı. Bu sayfanın bir gönderisinin altına yorum yapmıştım. Sonra sayfa yöneticisi bana özelden yazmıştı. Başlarda anlamadım. Sadece konuyla ilgili konuştuk. Yani paylaştığı gönderi ile ilgili. Daha sonra ben profil resmimi değiştirince eski resmimim daha güzel olduğunu söyledi. Ve ardından benden etkilendiginden bahsetti. Bir süre normal konuştuk. Fakat sonradan anladım ki derdi başka. Lafı sürekli cinselliğe getiriyor. Filozof schopenhauer ile ilgili bir sayfa açmış. Ve sayfa paylaşımları mizojinik içeriklerle ve cinsellikle dolu. Kendisini yetiştirmiş, 29 yaşında bir insan. Başlarda adamın kültür birikiminden çok etkilenmiştim. Okuduğu kitaplar, kurdugu cümleler felan dedim ki kendisini yetiştirmek gibi bir derdi var. Uzun zaman önce sayfayi takibi bırakmıştım. Yeniden takibe aldım. Ve kısa da olsa yine konuştuk. Beni hemen tanıdı. Ve fakat yine meseleyi bir şekilde cinselliğe getirme derdinde. Garip bir merakım oldu ona karşı. Sanki karşımda ıssız adam var gibi hissediyorum. Bir taraftan ben ne saçmalıyorum diyorum bir taraftan da acaba nasıl bir insan diyorum? Nedir benim bu durumum?
Insanin basina ne gelirse meraktan!

Cok var onlardan.kafkayi hatim etmis yazi dili ile kendini insana hayran birakan psikoloji okuduğumuz donemden bir arkadas vardi.
Resmen yazdiklarini okuyan bole kultur birikimi fazla erkek var mi diye hayran kalirdi.
Tobe sekilcilik anlaminda olmasin ama nasil cirkin bisi.
Sonradan ogrendik ki sosyal medyada bu sekilde sayfalar açıp sapiklik yapiyor.

Cok var onlardan.kafkayi hatim etmis yazi dili ile kendini insana hayran birakan psikoloji okuduğumuz donemden bir arkadas vardi.
Resmen yazdiklarini okuyan bole kultur birikimi fazla erkek var mi diye hayran kalirdi.
Tobe sekilcilik anlaminda olmasin ama nasil cirkin bisi.
Sonradan ogrendik ki sosyal medyada bu sekilde sayfalar açıp sapiklik yapiyor.
Hadi ya yuh...

Sorunun karşıdakini merak etmen bence canım :D
Vay be ne kadar da felsefeye, bilgiye ve sorgulamaya düşkün olsan da temel içgüdüler baskın geliyor demek ki :P adam her yerde konuyu cinselliğe getirebiliyor. Freud yine haklılığını çıkardı :D

Ucuz yeme tav olmuşsunuz :)
Bu hikayeden aşk, sevgililik vs çıkmaz.
Boşa kürek çekmeyin.
Yok kafa olarak tek gecelik ilişki yaşamaya kabul eden biriyseniz, güvenebileceğiniz kadar tanımaya bakın. Buluşun, görüşün.

Alelade bir sayfa açsa bakan olmaz tabi entel görünmesi lazim.... :işsiz:Kızları tavlamayı iyi biliyor..

Tüm kitapların özetleri Vikipedi :)

Anlamamış olmana şaşırdım açıkçası

Baştan ne konuştu ki

Sonradan anacının cinsellik olduğunu zannettin.

Ya seni kandırıyordu, ya da bu tür küçük yaramazlık hoşuna gitti, ama kendine konduramadın
Ta ki bey efendi konuyu şeffaflaştına dek

Tüm kitapların özetleri Vikipedi :)

Anlamamış olmana şaşırdım açıkçası

Baştan ne konuştu ki

Sonradan anacının cinsellik olduğunu zannettin.

Ya seni kandırıyordu, ya da bu tür küçük yaramazlık hoşuna gitti, ama kendine konduramadın
Ta ki bey efendi konuyu şeffaflaştına dek
Konu gerçekten kitaplardı. Birden resimlerime yorum yapmaya başladı. En sonunda da ne olduğu belli oldu.

Back
X