İçim içimi yiyor.

Konu sahibesi bundan 6 yıl önce o dediğin sosyal hesaptan Kullnydm ve üniversite öğrencisiydm okudugum Universitenn sayfasına yorum atmistim bi konuya ve akabinde bana özelden bi mesaj geldi öyle net ve ciddi biriymdr ki burda kelime ile ifade edemem benimle tansmk isteyen bir bey neyse tartışmalı bi şekilde konuştuk ettik ama benden etkilenmsti karşımdaki kişi neyse aynı memlkttyz ve o memur benimle bir defa yalnız görüşmek istedi bu tavır da bir insanda olsan seninle çay içmek istyrm die söz dedi senin dediğin yer olck kesinlikle yanlış düşünme v.s üniversitnn kantinine geldi konustuk ve benim bütün önyarglrm yıktı bir yıllık sevgiligmz oldu ve 5 yıldır evliyiz aslan gibi evladmz var yani diecegm o ki sürünü kurt dolu tarlaya sürersen tehlikeyi göze almssndr demektir yok eğer Tarla ya götürmen deki amaç yalnızca karınlarnı doyurmak ise normal bir tarlaya sürersin. Bir kişi bir erkek işte konuyu nasıl cinselliğe getirir ? Sen ona pas vermssn çokta karakterli biriysn konuyu cinselliğe getrni hala engellememissn üstelik hoşlanmş gibi buraya konu acmazsn niyeti ne ise insann onu yaşar o önüne gelir kaşınma derim ben öyle ki bende tanstm sanal alemde biriyle yalan âlemde diolar bu tabuları yıkan yalnız biz miyiz ?? Aklını başına al yada iradene hakim olms başına gelenlerdende sosyal hesaptı be beklydm deme nokta
Ben kültürlü bir insan olmasından başta çok etkilendim. Bunu inkar etmiyorum. Onu tanımayıda istedim. Mesele sonradan oralara geldi. Beni tanımadan hemen bir yargıya varmışsınız. Evet bir boşluk dönemim oldu. Ama sınırlarımı bildim. Buraya da bir yanlış yapmamak için konu açtım.

Hakknzda hayırlısı olsun o zaman yapcgn tek şey engellemek düşünmemek umursamamak tabi becereblrsnz. ..

771624"]Çok teşekkür ederim. Aslında acınacak halde. Kadını vajina olarak görüyor. Dünyanın kitabını okusa ne olur.
Canim hemen gomdun adami sende az once avukat di yakisikliydi. Belirsiz bir neden den dolayi cekim vardi zaten akli basina geldi baksaniza hemen:) H Hibaby [/QUOTE]

Okumak cahilliği alır eşeķlik baki kalır ......:@

Kültürlü bir p........... o zaman :D

Canim hemen gomdun adami sende az once avukat di yakisikliydi. Belirsiz bir neden den dolayi cekim vardi zaten akli basina geldi baksaniza hemen:) H Hibaby

Okumak cahilliği alır eşeķlik baki kalır ......:mad:[/QUOTE]
Evet canim aynen oyle bu memleket ne avukatlar ne doktorlar.. Gordu huhuuu..

Okumak cahilliği alır eşeķlik baki kalır ......:mad:
Evet canim aynen oyle bu memleket ne avukatlar ne doktorlar.. Gordu huhuuu..[/QUOTE]

Fena halde katlyrm sana canım karakter meselesi işte naparsn

Senin etkilendiğin onun beyni, onun etkilendiği senin ... Boşluğu sen doldur. Bu tur erkekler beş para etmez. Sanalda olması bu tiplerin daha kolayina geliyor . Ayşe olmazsa Fatma o olmazsa jale hale butun mahalle.

Canim hemen gomdun adami sende az once avukat di yakisikliydi. Belirsiz bir neden den dolayi cekim vardi zaten akli basina geldi baksaniza hemen:) H Hibaby

Okumak cahilliği alır eşeķlik baki kalır ......:mad:[/QUOTE]
Benim deddim
Okumak cahilliği alır eşeķlik baki kalır ......:mad:
Evet canim aynen oyle bu memleket ne avukatlar ne doktorlar.. Gordu huhuuu..[/QUOTE]
Yeterince eğlendiniz mi hanımlar? Ama benim zor bir dönemim. Saçmaladığım için yardım istemiştim bu kadar. Boşluk, yetersizlik, degersizlik duygularıyla kıvrandigım bir dönem..

surak surak alintilar birbirine karisti. :) eglenmiyoruz. Ben senin adina biraz endiselendim. Sadece biriyle faceden konusuyorsun ona nedeni belli degil dogru insan olmadigi halde konusmak istiyorum diyorsun burada 1-2 yorumdan sonra hemen ikna oluyorsun? Tamam zaten maksat ikna ama normal hayatindadami boylesin ? Karmakarisik duygularin var sanki..neyse katiyen o tatz insanlarla yazisma lutfen mevkileri ne olursa olsun.

surak surak alintilar birbirine karisti. :) eglenmiyoruz. Ben senin adina biraz endiselendim. Sadece biriyle faceden konusuyorsun ona nedeni belli degil dogru insan olmadigi halde konusmak istiyorum diyorsun burada 1-2 yorumdan sonra hemen ikna oluyorsun? Tamam zaten maksat ikna ama normal hayatindadami boylesin ? Karmakarisik duygularin var sanki..neyse katiyen o tatz insanlarla yazisma lutfen mevkileri ne olursa olsun.
Berbat bir dönemim. Duygusal olarakta boşluktayım evet. Bir yanlış yapmaktan öyle korkuyorum ki. Kendimi suçlu da hissediyorum. Bu yüzden yardım istedim.

surak surak yorum yapmami istemissiniz seve seve yaparim.

Adam gercekten cok kulturludur bilgi birikimlidir belki bilemeyiz orasini ama daha tam olarak tanimadigi bir kadinla konusurken konuyu cinsellige getirecek kadar ucuz birisi bence. Bu da butun ozelliklerini sifirliyor. Cinsellik konusmak ayip degil tamam da bunu zart diye Facebook'tan tanidigin insanla konusmazsin bir adabi olur. Bence sayfayi da bu amacla kullaniyor klise olacak ama tek size yazmamistir emin olun bu sekil avlari vardir baska. Bir Turk filmi vardi orada unlu bir replik var "Olacaksa okumus o... olsun." diye :D Bu sahis da "okumus abazan" bence. Gerci okuduklari ona gercekten bir seyler katsaydi bu durumda olmazdi. "Seviselim miiii?" yazan kekolar bile daha samimidir bu adamdan en azindan niyetlerini belli ediyorlar. :KK53:
Bu adamin sizde merak uyandirmasi da tamamen issiz adam triplerine girmesinden ama o moda geceli cok olmadi mi? Siz sunu iki tersleseniz alacagi tavri gorup sogursunuz zaten bence kesin "Sana asildigimi mi sandin ne kezbansin!", "Bu konuştuklarimizda ne var ne sandin ki sen?" tarzi tepkiler verir.
Yuz vermeyin zamanla etkisi gecer.

Berbat bir dönemim. Duygusal olarakta boşluktayım evet. Bir yanlış yapmaktan öyle korkuyorum ki. Kendimi suçlu da hissediyorum. Bu yüzden yardım istedim.
Canim benim sakin boslugu ve skntilarini bu tarz islerle ugrasarak doldurma daha da mutsuz olursun sen zaten kibar ve naif birisin anladigim kadariyla o bundan cesaret bulmus. Ne guzel ozellklerin var senin boyle ucuz insanlarla ne isin var .sevgiyle kal her daim ustesi den gelirsin sen sorunlarinn buna eminim

surak surak yorum yapmami istemissiniz seve seve yaparim.

Adam gercekten cok kulturludur bilgi birikimlidir belki bilemeyiz orasini ama daha tam olarak tanimadigi bir kadinla konusurken konuyu cinsellige getirecek kadar ucuz birisi bence. Bu da butun ozelliklerini sifirliyor. Cinsellik konusmak ayip degil tamam da bunu zart diye Facebook'tan tanidigin insanla konusmazsin bir adabi olur. Bence sayfayi da bu amacla kullaniyor klise olacak ama tek size yazmamistir emin olun bu sekil avlari vardir baska. Bir Turk filmi vardi orada unlu bir replik var "Olacaksa okumus o... olsun." diye :KK70: Bu sahis da "okumus abazan" bence. Gerci okuduklari ona gercekten bir seyler katsaydi bu durumda olmazdi. "Seviselim miiii?" yazan kekolar bile daha samimidir bu adamdan en azindan niyetlerini belli ediyorlar. :KK53:
Bu adamin sizde merak uyandirmasi da tamamen issiz adam triplerine girmesinden ama o moda geceli cok olmadi mi? Siz sunu iki tersleseniz alacagi tavri gorup sogursunuz zaten bence kesin "Sana asildigimi mi sandin ne kezbansin!", "Bu konuştuklarimizda ne var ne sandin ki sen?" tarzi tepkiler verir.
Yuz vermeyin zamanla etkisi gecer.
Her yerden engelledim bugün. Boşlukta olduğum bir dönemim. Mesajlarına cevap verdiğim için suçlu bile hissediyorum. Başlarda ondan çok etkilendim. Ama baktım gerçekten niyeti bozmuş. Korktum. Yorumunuz için teşekkür ederim. Sizi astoriayı deniz tanrıçasını cherryi severim. Bu yüzden yorum istedim.

Her yerden engelledim bugün. Boşlukta olduğum bir dönemim. Mesajlarına cevap verdiğim için suçlu bile hissediyorum. Başlarda ondan çok etkilendim. Ama baktım gerçekten niyeti bozmuş. Korktum. Yorumunuz için teşekkür ederim. Sizi astoriayı deniz tanrıçasını cherryi severim. Bu yüzden yorum istedim.
Tesekkur ederim :)
Cok iyi yapmissiniz emin olun dumur olmustur :)
Iyi geceler dilerim.

Back
X