- Konu Sahibi sendemibrutus
Kızlar merhaba, Benim gerçekten büyük bir derdim var.Fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum.6 aylık hamileyim ve şuan ödememiz gereken bir kredi var yaklaşık 15 ay kadar sonra bitecek. Kv Doğumdan sonra çalışırsın diyor.Benim ilk çocuğum, doğumdan sonra piskolojim duygum nasıl olur tam bilemesem de azcık kestirebiliyorum.Biraz birikmişimiz var eee hatrı sayılır bir doğum parası da alacağım. Mantığım ve kalbim çatışıyor.Kalbim diyor ki çocuğunu kv bırakma herşeye rağmen biraz idare et en azından 1 yaşına gelene kadar büyüt sonra işe dön diyor. Bir yanımda diyor ki evde kaldığın müddette kv herşeyine karışacak sana rahat vermeyecek kaçacak delik arayacaksın sana çalış çalış diye psikolojik baskı yapacak. EE doğum parasını bir anda borca yatırmak yerine kenara koy umreye git eşinle diyor hep dünya için çabalıyorsun diyor. Bir de benim en büyük yaram şu; Ailem maddi yokluk nedeni ile beni dedemlerin yanına bıraktı beni babaannem büyüttü. Geceleri kalkıp anne anne diye ağlardım inanın evlendim hala annemle yaşamadığımız o yıllara ağlıyorum.Kalbim ne olursa olsun borç bir şekilde ödenir çocuğunu bırakma diyor bir yanım doğumdan sonra 1 sene çalışsan zaten yetecek sabret kenarda da ilerisi için bir birikim olsun diyor. Allahım neler düşünüyorum neler...Kv elektriğimiz uymuyor kendisinin torununun annesinin yerine geçme huyu var.Anne babaanne oluyor babaanne sanki anne oluyor. Ben ilk defa anne olacağım çocuğumu ben büyütmek istiyorum napacağım bilmiyorum aklım o kadar karışık kii...