- 9 Temmuz 2022
- 423
- 118
- 23
- 27
10 gün kadar beklemeliydiniz bence zaten regl olurdunuz hapı kullanarak daha da gecikmesine sebep oldunuz benim de bitişinin 2.günü tık yok ama 10 gün kadar beklememiz gerekiyor siz zaten kanama yaşamışsınız stres yapmazsanız devamı da gelir stres kanamayı azaltıyor çünkü tecrübeyle sabitAaa öyle mi? Bunu bilmiyordum. 4-5 gün gecikince alıp başladım direkt. İlaç biteli de 4 gün falan oldu.
Teşekkürler.10 gün kadar beklemeliydiniz bence zaten regl olurdunuz hapı kullanarak daha da gecikmesine sebep oldunuz benim de bitişinin 2.günü tık yok ama 10 gün kadar beklememiz gerekiyor siz zaten kanama yaşamışsınız stres yapmazsanız devamı da gelir stres kanamayı azaltıyor çünkü tecrübeyle sabit
Bekleyin ama kesinlikle emin olmalısınız Kİ hamilelik gibi bir durum asla yok bakın ben çok yaşadım bu durumu artık biliyorum rahatlamak isterseniz de konuşabilirizTeşekkürler.Bakalım bekleyeceğim.
Canim ciden Tarlusal erteliyo mu bende klomen tedavisine basliycam pcosluyum 8 gun gecikme oldu bi an once sokulsun tedaviye gideyim diye tarlusal aldim 4 gundur iciyorum keske icmeseydim ama cocuk tedavisi icin bi an once gelsin istedimTarlusal içtiğiniz günleri adet gecikmesinden saymamalısınız çünkü ilacı kullanırken adeti erteliyo ilaç bitimine kadar
Yanlışım varsa düzeltin çok araştırdım progesteron içeriyor regl olduğunuz zaman vücutta o hormonun düşmesi gerekiyor ama biz sürekli progesteron yükleyip 1 hafta boyunca düşmesi sayesinde adet oluyoruz kullanırken adet olunmaz bırakıldıktan sonra 10 gün içinde olur diye biliyorum benCanim ciden Tarlusal erteliyo mu bende klomen tedavisine basliycam pcosluyum 8 gun gecikme oldu bi an once sokulsun tedaviye gideyim diye tarlusal aldim 4 gundur iciyorum keske icmeseydim ama cocuk tedavisi icin bi an once gelsin istedim
Stres olduğunuz için gecikmiş. Pcos da var. Mevsimler de değişik. O yüzden korkmayın Mart'ta birliktelik yaşanmış adet olmuş ondan sonra da birliktelik olmamış hamilelik riski imkansız denecek kadar az.Merhaba hanımlar. Aklımı kurcalayan bir konuyu paylaşmak - daha doğrusu bir ihtimali - için foruma üye oldum. Son ilişki tarihim 10 mart. Aslında 11 mart diyebiliriz, gece olduğu için 11 demek daha doğru. Prezervatif ile korunduk bir sıkıntı yoktu. Mart ayı olmam gereken tarihte (22 mart) her zamanki gibi regl oldum. Nisan ayında bu anlamda hiçbir aktivite yapmadık. Ancak ben yine de 7 nisanda kaset idrar testi yaptım, negatifti. 23 nisanda regl olmam gerekirken olmadım. Eczaneden tarlusal aldım adetim sökülsün diye. Bugün 10 günlük bir gecikme var. İlaç biteli 2 gün oluyor. Çıldırmak üzereyim. Sizce düşük de olsa bir ihtimal var mı? Pcos var bende ama hiç böyle gecikmedi şimdiye kadar. Stres oldum.
Yani beni tek düşündüren adetin hala tam sökülmemiş olması. Taksit taksit geliyor, çok sinirim bozuldu. Duygusal dalgalanma da çok yaşıyorum. Pazartesi doktora gidiyorum bakalım.Bekleyin ama kesinlikle emin olmalısınız Kİ hamilelik gibi bir durum asla yok bakın ben çok yaşadım bu durumu artık biliyorum rahatlamak isterseniz de konuşabiliriz
Valla böyle olacağını bilsem ben de içmezdim beklerdim. Rezil etti bıraktı resmen.Canim ciden Tarlusal erteliyo mu bende klomen tedavisine basliycam pcosluyum 8 gun gecikme oldu bi an once sokulsun tedaviye gideyim diye tarlusal aldim 4 gundur iciyorum keske icmeseydim ama cocuk tedavisi icin bi an once gelsin istedim
İnşallah, teşekkürler. Bakalım pazartesi doktora gidiyorum.Stres olduğunuz için gecikmiş. Pcos da var. Mevsimler de değişik. O yüzden korkmayın Mart'ta birliktelik yaşanmış adet olmuş ondan sonra da birliktelik olmamış hamilelik riski imkansız denecek kadar az.
Evet regl olmadan önce Progesteron yükselip rahim kalınlaşıyor. Yeterli yükselme olmazsa adet başlamıyor.Yanlışım varsa düzeltin çok araştırdım progesteron içeriyor regl olduğunuz zaman vücutta o hormonun düşmesi gerekiyor ama biz sürekli progesteron yükleyip 1 hafta boyunca düşmesi sayesinde adet oluyoruz kullanırken adet olunmaz bırakıldıktan sonra 10 gün içinde olur diye biliyorum ben
Sonucunuzu yazarsınız ben de bugün ultrasonla baktırdım reglimin gecikmesinin 17.günü gebelik yok dedi doktor ama kan testinin sonucuna bakmalıyız dedi sonuç bekliyorumİnşallah, teşekkürler. Bakalım pazartesi doktora gidiyorum.
En son birlikteliğiniz ne zaman oldu?Sonucunuzu yazarsınız ben de bugün ultrasonla baktırdım reglimin gecikmesinin 17.günü gebelik yok dedi doktor ama kan testinin sonucuna bakmalıyız dedi sonuç bekliyorum
1 ay önce olduEn son birlikteliğiniz ne zaman oldu?
Zaten oldum ama kesik kesik geliyor. Çiğ soğanı kaynatıp suyunu mu içicem?Soğan suyu iç direkt olursun, bir de pcos varsa yemek azalt stres yapma bak gör hemen olacaksın
Baya olmuş. Çıksa çıkardı ultrasonda da.1 ay önce oldu
Ihtimali yok pcosunuz varmis zaten normal stres tetiklemistirMerhaba hanımlar. Aklımı kurcalayan bir konuyu paylaşmak - daha doğrusu bir ihtimali - için foruma üye oldum. Son ilişki tarihim 10 mart. Aslında 11 mart diyebiliriz, gece olduğu için 11 demek daha doğru. Prezervatif ile korunduk bir sıkıntı yoktu. Mart ayı olmam gereken tarihte (22 mart) her zamanki gibi regl oldum. Nisan ayında bu anlamda hiçbir aktivite yapmadık. Ancak ben yine de 7 nisanda kaset idrar testi yaptım, negatifti. 23 nisanda regl olmam gerekirken olmadım. Eczaneden tarlusal aldım adetim sökülsün diye. Bugün 10 günlük bir gecikme var. İlaç biteli 2 gün oluyor. Çıldırmak üzereyim. Sizce düşük de olsa bir ihtimal var mı? Pcos var bende ama hiç böyle gecikmedi şimdiye kadar. Stres oldum.
İnsan içten içe en kötü ihtimali düşünüyor işte aslında gerçeği biliyor. Vücut da etkilenip tepki veriyor böyle.Ihtimali yok pcosunuz varmis zaten normal stres tetiklemistir
Ay evet yaa bende biraktim bu yorumlari okuyunca gelcegi varsa da iyice batirdikValla böyle olacağını bilsem ben de içmezdim beklerdim. Rezil etti bıraktı resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?