İçim içimi yiyor

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
643
Ankara
Merhaba kızlar .
Sorunum sevgilim . 1 yıldır sevgiliyiz ondan önce de 3-5 ay o istedi ben istemedim sürecimiz vardı .
Yıldönümümüzde bana tek taş yüzük aldı taktı . Taktıktan sonra adam inanılmaz değişti .
Normalde her an yanında isteyen adam istemez oldu . Umursamaz oldu . Akşamları özledim aşağı in bir sigara içelim diyen adam gitti yerine ayı geldi . Üniversite okuyorum ve benim evimle onun evi arası yürüme mesafesi 10 dk. Bu yola üşeniyor . Dün akşam film falan izleriz gece diye sözleşmiştim . Arkadaşlarım bana gelmek istediler yatıya ben bunu sevgilime söyleyince canına minnet oldu . Umurunda değil çünkü görüşüp görüşmemek . Arada 10 dk mesafe var biz 1 haftadır toplam 2 saat görüşmedik olaya bakar mısın ?! . Kaç gündür rahatsızım midem bulanıyor . Bir şey yiyip içemiyorum . 1 gün demedi bir doktora gidelim mikrop mu var ne var diye .
Ben kız arkadaşlarımla dışarı çıkayım 1 saatte 1ooo defa arar . Sırf huzursuz olmayım diye arkadaşlarımı eve çağırıyor yada ben onlara gidiyorum . Güneş nasılsa evde oturuyor , garantiledim mi diye düşünüyor bilmiyorum . Kendisi gece 12 ye kadar dışarda ya pes oynutor ya batak . Ama hep dışarda .
Benim en kötü zamanımda destek oldu , ağladım benimle üzüldü şu bu vefa borcumda var ama bu durum canımı çok sıkıyor .
Bugünkü olay da artık 1 haftadır görüşemiyoruz bu gece film izleyelim falan dedik . Dersim yoktu boş günüm bugün saat 4 te kalktı . Arkadaşlarıyla pes oynadı , saat 8deki maçı izliyor . İşi bitince gelip alacakmış beni . Bende mal mal evde oturdum bekliyorum . Bu durum beni çok düşündürüyor . İçim içimi yiyor bizim sevgilimizin son kullanma tarihi mi geçti?

Bence öyle mi oldu böylemi düşünüyor diye kafanı yorma buraya yazdıklarını ona da söyle.Bu tür durumlarda en mantıklısı bu bence.

Söylediğimde kavga çıkarmaya yer arıyosun diyor .
Herkes tarafından ciddi anlamda beğenilen bir genç kızım . Bir kere iltifat bile etmez bana .

Belki kendini ağırdan alıyordur onu bilemicem ne tarz takıldığını (iltifat vs. konusunda) En son ne zaman öyle söyledi (sürekli kavga çıkardığını) yakın bir zamanda söylediyse kötü çünkü şimdi sööylersen gerçekten öyleymiş gibi görünürsün. Birde şeyi soracaktım, ayrılmayı falan mı düşünüyorsun sen vefadan falan bahsetmişsin ya ondan soruyorum.

normalde hic bir konuya yorum yazmam pek fazla ben canım ama bu konuyu görünce yazmak istedim anlattıkların hepsini yaşadım noktasına virgülüne kadar 4-5 ay cıktıkdan sonra yüzük aldı eski erkek arkdşm bana aynen senin gibi ve ondan sonra değişti ayrıntıya girmicem sonuc 2 sene cıktık ama ben hep agladım üzüldüm hic bir zaman ilk cıktığımız aylardaki haline dönmedi hep kırdı beni üzdü bilgisayar basından kalkmıyordu kahveden cıkmıyordu sürekli pes oynuyordu maca gdyordu kagıt oynuyordu ve biz ayrıldık sana tavsiyem erkek arkdaşının her dediğini yapma sonra sen üzlürsün onu dinleme sakın sana evde otur gtmiceksin dyor git gezemezsin edemezsin onu bunu giyemezsin sen kimsin gibi konuşuyorsa ayrıl güneşcim yol yakınken inan bana senin iyiliğin icin söylüyorum bunları yaşamasaydım bilmeseydim acıyı zor günleri sana bunları demezdim suan ben nekadar desem de gerci cok önemsemezsn dediklerimi cnkü bende böyleydim sevdiğimden baska kimseyi dinlemek istemyordum aşkın gözü körmüş derler ya kulağıda sağır aşık oldugunda gözlerin kör kulakların sağır oluyor sana yapılan iyilikleri denilen güzel öğütleri anlamıyor insan benim ailem arkdaşlarım bana neler dediler neler ve ben aşıktım hcbirini duymadım etmedm hep üzüldüm hakkında hayırlısı olsun asla onsuz yapamam deme ben eski erkek arkdaşım brcok şey yaşamama ragmen ondan sonra asla onsuz yapamam ölürüm diyordum ama öldürmeyen allah öldürmyor ve şimdi eski erkek arkdaşımı unuttum 12 ay oldu ayrılalı ve ben ayrıldıktan 3 -4 ay toparlanamadım zor günler gecirdim allahıma şükürler olsun ki unuttum ve şimdi sevdiğim birisi var yeniden doğdum yeniden gercek sevmek nedir öğrendim ve eski erkek arkdaşım terk etmşdi beni birdaha asla olmaz dyordu 2 hafta önce barısmak icin aradı ama nafile giden gitti cok gec kaldı benim yüreğim bir başkasında artık umarım hayırlısı olur demek istediğimi anladın dimi sakın erkek arkdaşının dedklerini yapma bir arkadaş bir dost nasihatı benim gibi cok acı cekme üzülme diye diyorum yanlış anlama beni

Fazla imtiyazdan oluyor biliyorum . Etrafımda bir selamımla bile ciddi anlamda mutlu olacak insanlar var benim korkum bu boşluktan kapılıp yanlış bir şey yapacak olmak .
Ayrılmak istemiyorum . Konuşunca bana hep ben suçluymuşum gibi davranıyor . 2 sene ''Bordarline '' tedavisi gördüm bugün bana sen gerçekten hastasın dedi

Merhaba kızlar .
Sorunum sevgilim . 1 yıldır sevgiliyiz ondan önce de 3-5 ay o istedi ben istemedim sürecimiz vardı .
Yıldönümümüzde bana tek taş yüzük aldı taktı . Taktıktan sonra adam inanılmaz değişti .
Normalde her an yanında isteyen adam istemez oldu . Umursamaz oldu . Akşamları özledim aşağı in bir sigara içelim diyen adam gitti yerine ayı geldi . Üniversite okuyorum ve benim evimle onun evi arası yürüme mesafesi 10 dk. Bu yola üşeniyor . Dün akşam film falan izleriz gece diye sözleşmiştim . Arkadaşlarım bana gelmek istediler yatıya ben bunu sevgilime söyleyince canına minnet oldu . Umurunda değil çünkü görüşüp görüşmemek . Arada 10 dk mesafe var biz 1 haftadır toplam 2 saat görüşmedik olaya bakar mısın ?! . Kaç gündür rahatsızım midem bulanıyor . Bir şey yiyip içemiyorum . 1 gün demedi bir doktora gidelim mikrop mu var ne var diye .
Ben kız arkadaşlarımla dışarı çıkayım 1 saatte 1ooo defa arar . Sırf huzursuz olmayım diye arkadaşlarımı eve çağırıyor yada ben onlara gidiyorum . Güneş nasılsa evde oturuyor , garantiledim mi diye düşünüyor bilmiyorum . Kendisi gece 12 ye kadar dışarda ya pes oynutor ya batak . Ama hep dışarda .
Benim en kötü zamanımda destek oldu , ağladım benimle üzüldü şu bu vefa borcumda var ama bu durum canımı çok sıkıyor .
Bugünkü olay da artık 1 haftadır görüşemiyoruz bu gece film izleyelim falan dedik . Dersim yoktu boş günüm bugün saat 4 te kalktı . Arkadaşlarıyla pes oynadı , saat 8deki maçı izliyor . İşi bitince gelip alacakmış beni . Bende mal mal evde oturdum bekliyorum . Bu durum beni çok düşündürüyor . İçim içimi yiyor bizim sevgilimizin son kullanma tarihi mi geçti?

canım sende usutune dusme hatta bıraz soguk davran her aradıgında acma ..okadar cok guvendırmıssın kı kendıne heralde cantada keklık nasılsa dıe umursamazlıga vurmus...

Güneşcim, ne desem bilemedim..
Acaba, evlenme teklifi etti gibi mi sandı.
Yüzüğü taktı artık tamam, köprüyü geçtim mi diyor acaba?

Beni gerçekten sevse bana zaman ayırmaz mıydı

bak sana annemın annesının lafını söleyım de gül :D
erkek mılletının ustune dusmucen fazla kızım yoksa poposuna kacar kendını bısey sanar :D
oyuzden cok ustune dusup böle sureklı ılgı sevgı beklıyormus gıbı davranınca popoları kalkabılıyor :D
gayet hıcbısey yokmus gıbı rahat ol cık gez o dolassın pesınde nıe böle oldu dıe bısey yapalım derse planım var de hemen yapalım deme...iltifat etmez dıyorsun bıraz kıskandırabılırsın...

Canım bilmiyorum . Herkes ''Oğlum bu kızı nereden buldun , yüzüğü taktın , nasıl bağladın böyle '' dedikçe egosu yükseldi sanırım . Adam yerine koymuyor .

Beni gerçekten sevse bana zaman ayırmaz mıydı

canım benim aynı sorunları yaşadığım bir ilişkim var bende bilemiyorum ama ne kadar zor birşey olduğunu biliyorum çok zor nasıl yapıcaz bende bilmiyorum ...erkekler fazla emin olunca böyle davranıyorlar kesinlikle bunu anladım onlara fazla güven vermişiz baştan ve nasıl olsa beni bırakmaz düşüncesi rahatlığıyla böyle yapıyorlar...ve ciddi ilişkilerle bir süre sonra bunaldıklarını başka heyecanlara ihtiyaç duyduklarını duymuştum bide :(

Canım bilmiyorum . Herkes ''Oğlum bu kızı nereden buldun , yüzüğü taktın , nasıl bağladın böyle '' dedikçe egosu yükseldi sanırım . Adam yerine koymuyor .

egosunu cıkarmakta ındırmekte senın elınde tatlım hıc uzulme...fazla gaza gelmıs gazını al gecer :))

Canım yanyana yürürken kıza bak yanındakine bak diyor zaten herkes o zaman gururlanıyordur içten içe . Ama beni güzel buluyor musun dediğimde geçiştiriyor .
Hah işte aynen öyle anneciğin ne kadar haklı . Adam ne oldum delisi oldu .

Canım yanyana yürürken kıza bak yanındakine bak diyor zaten herkes o zaman gururlanıyordur içten içe . Ama beni güzel buluyor musun dediğimde geçiştiriyor .
Hah işte aynen öyle anneciğin ne kadar haklı . Adam ne oldum delisi oldu .

aslında onun yanında bı erkek ıltıfat etse o zaman görurdum onun yuzunu :D aslında bunu yapabılırsın erkek olmasıda sart degıl arkadaslarından bırı onun yanında öle bısey desınn sendeevet guzelım herkes söyluyor zaten falan de o nasılll kendını bısey sanıyor sende kendını öv bıraz canım ezılme yanında..bırde sorma guzel mıyım dıe..guzelım de kendını öv mesela sacımı herkes begendı falan de gulerek :)))

aslında onun yanında bı erkek ıltıfat etse o zaman görurdum onun yuzunu :D aslında bunu yapabılırsın erkek olmasıda sart degıl arkadaslarından bırı onun yanında öle bısey desınn sendeevet guzelım herkes söyluyor zaten falan de o nasılll kendını bısey sanıyor sende kendını öv bıraz canım ezılme yanında..bırde sorma guzel mıyım dıe..guzelım de kendını öv mesela sacımı herkes begendı falan de gulerek :)))

Kavga çıkacak diye tedirginliğimden ezik ezik durursam bugün o ezer . yarın ailesi . Ay ne kadar salağım yaa . Bundan sonra görür o . Yüzümü görmeye hasret bırakıcam:47:

Kavga çıkacak diye tedirginliğimden ezik ezik durursam bugün o ezer . yarın ailesi . Ay ne kadar salağım yaa . Bundan sonra görür o . Yüzümü görmeye hasret bırakıcam:47:

aynen öyle canım sımdıden ıplerı elıne verıp kendını ezdırme..salaklık degıl yavrum yaa kırıcı olmak ıstemıyorsun ama baktın karsındakı senı kırıp dökuo ozaman sende dişini göstereceksın..erkek mılletı cok musaıt kendını bısey sanıp ezmeye ona bu fırsatı vermemek elınde..hemen yumusama bıraz mesafe koy desın bu kız napıo noluo kaybetme korkusu olussun yufka yureklı olma bıraz..yuzukten bahsetmıssınn eger cok sorun olmucaksa evde nereye koydum bulamıorum falan de takma bı sure eger takıyorsan...

aynen öyle canım sımdıden ıplerı elıne verıp kendını ezdırme..salaklık degıl yavrum yaa kırıcı olmak ıstemıyorsun ama baktın karsındakı senı kırıp dökuo ozaman sende dişini göstereceksın..erkek mılletı cok musaıt kendını bısey sanıp ezmeye ona bu fırsatı vermemek elınde..hemen yumusama bıraz mesafe koy desın bu kız napıo noluo kaybetme korkusu olussun yufka yureklı olma bıraz..yuzukten bahsetmıssınn eger cok sorun olmucaksa evde nereye koydum bulamıorum falan de takma bı sure eger takıyorsan...

Yüzüğümü çok hevesle taktı kaybettiğimi düşünürse çok üzülür :(

Back
X