Merhaba kızlar .
Sorunum sevgilim . 1 yıldır sevgiliyiz ondan önce de 3-5 ay o istedi ben istemedim sürecimiz vardı .
Yıldönümümüzde bana tek taş yüzük aldı taktı . Taktıktan sonra adam inanılmaz değişti .
Normalde her an yanında isteyen adam istemez oldu . Umursamaz oldu . Akşamları özledim aşağı in bir sigara içelim diyen adam gitti yerine ayı geldi . Üniversite okuyorum ve benim evimle onun evi arası yürüme mesafesi 10 dk. Bu yola üşeniyor . Dün akşam film falan izleriz gece diye sözleşmiştim . Arkadaşlarım bana gelmek istediler yatıya ben bunu sevgilime söyleyince canına minnet oldu . Umurunda değil çünkü görüşüp görüşmemek . Arada 10 dk mesafe var biz 1 haftadır toplam 2 saat görüşmedik olaya bakar mısın ?! . Kaç gündür rahatsızım midem bulanıyor . Bir şey yiyip içemiyorum . 1 gün demedi bir doktora gidelim mikrop mu var ne var diye .
Ben kız arkadaşlarımla dışarı çıkayım 1 saatte 1ooo defa arar . Sırf huzursuz olmayım diye arkadaşlarımı eve çağırıyor yada ben onlara gidiyorum . Güneş nasılsa evde oturuyor , garantiledim mi diye düşünüyor bilmiyorum . Kendisi gece 12 ye kadar dışarda ya pes oynutor ya batak . Ama hep dışarda .
Benim en kötü zamanımda destek oldu , ağladım benimle üzüldü şu bu vefa borcumda var ama bu durum canımı çok sıkıyor .
Bugünkü olay da artık 1 haftadır görüşemiyoruz bu gece film izleyelim falan dedik . Dersim yoktu boş günüm bugün saat 4 te kalktı . Arkadaşlarıyla pes oynadı , saat 8deki maçı izliyor . İşi bitince gelip alacakmış beni . Bende mal mal evde oturdum bekliyorum . Bu durum beni çok düşündürüyor . İçim içimi yiyor bizim sevgilimizin son kullanma tarihi mi geçti?