İçim içimi yiyor

Fazla imtiyazdan oluyor biliyorum . Etrafımda bir selamımla bile ciddi anlamda mutlu olacak insanlar var benim korkum bu boşluktan kapılıp yanlış bir şey yapacak olmak .
Ayrılmak istemiyorum . Konuşunca bana hep ben suçluymuşum gibi davranıyor . 2 sene ''Bordarline '' tedavisi gördüm bugün bana sen gerçekten hastasın dedi

benzetme yapmak istemiyorum aynı ama benziyor :((( bordarline ne hastalıgı oluyor canım anlamadım gecmiş olsun ayırca umarım iyisindir ??
banada herzaman eski erkek arkadaşım sen ruh hastasısın sinir hastasısın derdi ve herzaman kırgınlıklarımı icime atım attım ama artık dayanamadım ben bu kırgınlıklara

Adamdaki özgüven kk'daki kadınların toplamında yoktur .

Ben o yüzüğü çıkardığım anda bu ilişkinin bitmesini göze almam gerekiyor . Ve bn cesaret edemiyrum

Yüzüğü çıkarsan da biraz mola verelim diyebilirsin.
Yolunda gitmeyen şeyler var ve ben bundan son derece rahatsızlık duyuyorum.En iyisi zamana bırakmak .Şeklinde konuşabişirsin
Bir mesajında evliliğe en az 4yıl var demişsin.
4Yıl çook uzunca bir süre.Neden o kadar bekleyeceksiniz güneşcim?

Bordarline ; sınır bozukluğu . Uçlarda yaşama durumu ve gerçekten çok zor . Bir gün inanılmaz pozitifken bir gün tüm Dünya'yı depresyona sokacak kadar negatif . Öfkeye asla hakim olamama durumu ( ki ben bastırdığım için çok daha farklı çıkıyor öfkem ) .. Gibi gibi . Bazen kendime bile tahammül edemez oluyorum .

Canım okuyorum ben 3.sınıftayım . 1.5 sene okul, askerlik ,iş , söz , nişan derken 4 yılı bulur sanırım . Zaten 26'dan önce düşünmüyorum ki hiç .

Bugün saatlerce diller döktü yalvardı . Dilim '' Sana son fırsatı vereceğim '' dese de kalbim '' Yapma '' diyor . Ne yapacağımı şaşırdım

Back
X