İçim kin dolu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendiside öğrenciyle gönderiyo ben yapınca mı yanlış oluyı

Çok pardon, ne öğretmenisiniz? Daha bağlaç olan de’yi ayıramıyorsunuz? Gerçi hiçbir branş dil bilgisi kurallarından bu kadar bağımsız değil ama..

Siz yapınca mı yanlış oluyor meselesine gelince; bu cevabı vereceğinizi tahmin ettiğimden peşinen dedim ki, herkes öyle yapıyor diye siz de öyle yapmak zorunda değilsiniz. Öğretmenler kurulunu ilgilendiren bir evrakın öğrencinin elinde gidip gelmesi doğru değil. Herkes yanlış yapıyorsa, siz doğruyu yapın, adam da evraka canının istediği gibi müdahale etmesin. Öğrenci yerine siz götürmüş olsaydınız imza kağıdına başlık atabilir miydi?

Ezbere değil orda birçok öğretmenin ismi var şök olduğu belli herkes ezbere yapıyo bi o mu haklı ayrıca bu imzalatma olayı yeni değil ki imzalamasın her dönem olan bişey
Ben aynı evrak olduğunu bile bile imzaladığım her şeyi okurum. Ki mesleğim gereği sürekli evrak düzenliyorum, başkalarının düzenlediklerini imzalıyorum. Bu aklı başında insan hareketidir, belli ki öğretmen arkadaşınız da bu hareketi kendince oturtmuş, tuhaf teamülleri uygulamak yerine gerektiği gibi davranıyor.
Ayrıca öğrencinin elinde o şekilde evrak gönderip imzalatmak çocuk için de yanlış bir örnek oluşturur.

Canım, daha nice Baska Baska türlü karaktere sahip öğretmen (iş arkadası) göreceksin sen yenisin daha.. Ben ilk atandıgımda nerdeyse her gün can sıkıntısından kendi kendimi yeyip bitirmiştim.
Simdi herkese gerekli cevabı veriyor kimse ile samimi olmuyorum...
Her seyimii kendim öğrenip yaptım danışmanım hiç bir konuda yardımcı olmadı yalnızca imza attı evraklara o kadr ona bile ben anlatıyordum prosedürü .
Daha neler var neler 😊
Sen buna takma kinlenme. Olan kendine olur...

Çok pardon, ne öğretmenisiniz? Daha bağlaç olan de’yi ayıramıyorsunuz? Gerçi hiçbir branş dil bilgisi kurallarından bu kadar bağımsız değil ama..

Siz yapınca mı yanlış oluyor meselesine gelince; bu cevabı vereceğinizi tahmin ettiğimden peşinen dedim ki, herkes öyle yapıyor diye siz de öyle yapmak zorunda değilsiniz. Öğretmenler kurulunu ilgilendiren bir evrakın öğrencinin elinde gidip gelmesi doğru değil. Herkes yanlış yapıyorsa, siz doğruyu yapın, adam da evraka canının istediği gibi müdahale etmesin. Öğrenci yerine siz götürmüş olsaydınız imza kağıdına başlık atabilir miydi?
Mevzu burada bence işin doğru veya yanlıs yapılması değil..
Kendilerine gelince her sey kendi kurallarınca mümkün... Ama Baskasına özellikle yeni atama kişilere gelince ahkam kesmeler baslıyor.
Siz öğretmen misiniz? Bence değilsiniz yoksa çok iyi anlardınız anlatılmak isteneni...

Siz gerçekten sinir olmaz mıydınız bide kağıdıma müdahele edip başlığı kendisi atmış
Olsam bile 5 sn sürerdi, içim kin dolacak kadar kafaya takmazdım. Hassas demek ki bu konuda derdim neticede öyle her şeye imza atılmaz, ha kendi de öyle yapıyor demişsiniz evet o zaman gıcıklık yaptığını düşünürdüm belki ama yine de kin duymazdım yahu.

Ben aynı evrak olduğunu bile bile imzaladığım her şeyi okurum. Ki mesleğim gereği sürekli evrak düzenliyorum, başkalarının düzenlediklerini imzalıyorum. Bu aklı başında insan hareketidir, belli ki öğretmen arkadaşınız da bu hareketi kendince oturtmuş, tuhaf teamülleri uygulamak yerine gerektiği gibi davranıyor.
Ayrıca öğrencinin elinde o şekilde evrak gönderip imzalatmak çocuk için de yanlış bir örnek oluşturur.
Bu kişi madem çok aklı başında biri ortak sınav yaptığımızda benim sınav kağıtlarımı sınıfta unutan birisi sınav kağıtlarıda önemli bi evrak değil mi üstelik söylediğimde de gidip almaya üşenmişti şimdi de her şeyi net olan bi kağıda imza atmayamı çekiniyor

Umarim ogrencilere verdiginiz calisma kagitlarini ya da tahtaya yazdiginiz ders notlarini burada yaptiginiz hatalari yapmadan yaziyorsunuzdur. "Aceleyle yazdim", "dikkat etmedim", ya da "buna mi takildiniz?" gibi sacma sapan savunma cümlelerini kabul etmiyorum. Bir ogretmen olarak her alanda ornek olmalisiniz. Yazim hatalarinizdan konuya odaklanamadim.

Bu kişi madem çok aklı başında biri ortak sınav yaptığımızda benim sınav kağıtlarımı sınıfta unutan birisi sınav kağıtlarıda önemli bi evrak değil mi üstelik söylediğimde de gidip almaya üşenmişti şimdi de her şeyi net olan bi kağıda imza atmayamı çekiniyor
O ayrı olay bu ayrı. Benim yorumum hangi kağıda imza atılacağı ile ilgili.

Onun başlık atmaya hakkı yok ama
Fırsat vermeyin işte kimseye, kimsenin en ufak düzeltme yapamayacağı şekilde yaparsınız evraklarınızı bundan sonra. Ve lütfen unutmayın siz bir öğretmensiniz. Mesleğinize yakışır bir durusunuz olsun. Siz toplum için insan yetiştiriyorsunuz. Dimdik olun güçlü olun,böyle 5 para etmez meselelerin sizi meskul etmesine izin vermeyin

Abartmıyor musunuz? Bunda bu kadar kinlenecek ne var allah aşkına? Tehlikeli birisiniz bence.
Kesinlikle katılıyorum bu yoruma.
Ben de konu sahibini çok tehlikeli gördüm:/
Böyle böyle manyak tiplere dönüşüyorsunuz sonra.
Yapmayın, az profesyonel olun. Bu üslupla iş yapmayın. Üstelik hatalısınız.

Ben de meslektaşınız olarak bu kadar çok yazım hatasını görmezden gelemeyecegim.Yazim hatasından ziyade dilimizi özensiz kullanmanız üzücü.

Eğer imzayı siz attirsaydiniz sıkıntı olmazdı.Ki ben o halde bile öğretmenlere tutanağı gösteririm.Üstelik samimi bir ortamımız var.
Bu durumda diğer öğretmeni haklı buldum ben de.Bana böyle bir evrak gelse imzalam.O esnada arar, arkadaşımı sorarım.

Size tavsiyem prosedür neyi gerektiriyorsa yapın.İşiniz garanti, içiniz rahat olur.

Ne ogretmenisiniz? Ne dediginizi anlamakta cok zorlandim gercekten , mesleginize saygi duyun biraz , siz kendinizi ifade edemezken kucucuk cocuklar sizi nasil anlayacak?
Ve anladigim kadariyla diger ogretmen hakli , koskoca okulda zimba yok mu zimbalayamadiniz ? Bir isi duzgun yapmak gerek , is sorumlulugu bunu gerektirir

Ohooo böyle herkesi her şeyi kafaya takıp sinirden kinden kendinizi harap ederseniz işiniz zor meslektaşım.
Daha neler ne psikopatlar göreceksiniz. Bu ne ki? Ben "bana bu okulda büyü yapılıyor, içeri girer girmez baş ağrısından ölüyorum" diyenleri gördüm. Her iş ortamında olduğu gibi okulda da var böyle değişik insanlar. Kıyaslama yapılırsa sınav kağıtlarını sınıfta unutmak çok çok daha büyük bir hata ve daha kötü sonuçlara mal olabilecek bir olay. O olaydan dolayı hissettiği suçluluk psikolojisi ile böyle davranmış olabilir. Hiç umursamayın. Okulda olanları adımınızı atar atmaz unutmaya çalışın, eve taşımayın. Ne yapalım yani bütün psikopat ruhluları, takıntılı insanları biz mi tedavi edeceğiz? Görmezden gelin. Ne diye utanıp öğretmenler odasına gitmemezlik ediyorsunuz? Burada o arkadaşı savunanlar olmuş da iyi niyetli hiçbir tarafı yok bence. Böyle konularda hassas olsa dahi sizin gelip yüzünüze bir açıklama yapmalıydı.

Ohooo böyle herkesi her şeyi kafaya takıp sinirden kinden kendinizi harap ederseniz işiniz zor meslektaşım.
Daha neler ne psikopatlar göreceksiniz. Bu ne ki? Ben "bana bu okulda büyü yapılıyor, içeri girer girmez baş ağrısından ölüyorum" diyenleri gördüm. Her iş ortamında olduğu gibi okulda da var böyle değişik insanlar. Kıyaslama yapılırsa sınav kağıtlarını sınıfta unutmak çok çok daha büyük bir hata ve daha kötü sonuçlara mal olabilecek bir olay. O olaydan dolayı hissettiği suçluluk psikolojisi ile böyle davranmış olabilir. Hiç umursamayın. Okulda olanları adımınızı atar atmaz unutmaya çalışın, eve taşımayın. Ne yapalım yani bütün psikopat ruhluları, takıntılı insanları biz mi tedavi edeceğiz? Görmezden gelin. Ne diye utanıp öğretmenler odasına gitmemezlik ediyorsunuz? Burada o arkadaşı savunanlar olmuş da iyi niyetli hiçbir tarafı yok bence. Böyle konularda hassas olsa dahi sizin gelip yüzünüze bir açıklama yapmalıydı.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için gerçekten biraz rahatladım okuldaki arkadaşlarda bu şekilde söylemişlerdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X