Yeni atandım öğretmenim, bilenler bilir şök kağıtları teslim ediyoruz idareye, öncesinde sınıfımızın dersine giren öğretmenlere imza attırıyoruz, bende hazırladım toplam 6 syf oldu ve kırtasiyeden çıktı alırken zımbalatmayı unuttum,öğretmenlerin imza yerleri ve isimleri arka tarafta en son sayfada kaldı bu şekilde bi taslak vardı internette bende onu kullandım, bi öğrenciyi görevlendirdim tek isimlerin olduğu syf verridim imza atmaları için herkes imza atmış ama bi öğretmen bunun ne kağıdı olduğu belli değil başlık atmasa imzalamıcam diyerek öğrenciyi geri gönderdi, o kdr sinir oldumki bi tek şök kağıtlarında ztn bütün öğretmenlerin isimleiri imza yerleri oluyor bunu kendiside biliyo aşağıda müdürün adı var yani ne kağıdı olmasını bekliyoduki dolandırıcılık falan mı okdr kötü hissettim ve utandımki sonra diğer bütün kağıtlarla birlikte geri göndertttim bilgisayarda hazırlarken ztn tek büyük başlık vardı onun devamında diğer 6 syf geliyodu bende zımbalatamadım için tek imza kağıdını göndermiştim bu imza kağııdnda başlık yoktu ama ztn imza kağıdına ayrı başlık atmak saçma olurdu çünkü ztn 1. Kağıdın sayfasında başlık vardı ztn , bu da imza kağıdına başlık atmış şuan gerçekten okdr sinirliyim ki ve çok üzgünüm sanki ben işimi iyi yapan biri değilmişim gibi bu kişi daha öncede benim sınav kağıtlarımı sınıfta unutan birisi kinim gittikçe arttı arttık görmeye tahammülüm kalmadı çok sinirliyim intikamımı nasıl almalıyım