İçim kıpır kıpır aynı zamanda çok karışığım...

Beetlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.466
15
0
İzmir
Merhabalar. Sözlümden yaklaşık 1 buçuk ay önce ayrıldım. Daha önceleri de ayrılıklar yaşamıştık. Olmayacak birşeydi aslında bizimkisi. Aramızda aşk yoktu sevgi vardı. Daha fazla yürütemedik ve ayrıldık. En mantıklısıydı aslında... Daha çok yeni biriyle tanıştım yani daha öncede görüyordum ama sadece uzaktan, ortak arkadaşlarımız vardı. Malum sosyal paylaşım sitesinden öyle diyeyim. 1 hafta önce yüzyüze görüştük. Uzun zamandır hissetmediğim şekilde heyecanlandım ben. Beğendim hatta tam aradığım insan diyebilirim herşeyiyle. Tek sorun çok çekingen bir yapıya sahip olması. Kendisi de dile getirdi bunu. Beni çok beğendiğini anlıyorum hatta görünce çok heyecanlandı oda ama bunu dile getirmesi çok zaman alacak gibi. Bende bu konularda çekingenim yani birşeyler hissettiğimi söyleyemem. Her zaman ilk adımı erkekten beklerim. Bir de farklı illerde yaşıyoruz ama olursa eğer o gelebilir. Benim yaşadığım şehirde evi var. Ama aynı şehirdeki gibi olmayacak yine de. Kendimi liseliler gibi hissediyorum. İçimde güzel bir heyecan var. Sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istedim. Çok çekingen biri olduğu için acaba hayatımda ilk kez ilk adımı ben atmalı mıyım? Siz olsaydınız ne yapardınız? Ya da böyle bişey yaşamış olan var mı? Bir de çok büyük tesadüfler yaşıyoruz. Bu da beni çok etkiledi aslında. Sanki kaderimde varmış gibi hissediyorum tesadüflere inanmalı mıyım bilemiyorum...

Aşk tesadüfleri sever
Ama bence sen bekle açılmasını, bir kadının açılmasını pek doğru bulmuyorum. bunu sakın yanlış ama ben kadının zerafetine pek yakıştıramıyorum.
erkek gerçekten ilgi duyarsa açılacaktır. Açılmıyorsa eğer kafasında soru işaretleri vardır ya da açılmasına mani bir durum vardır.
Benim şahsi fikrim beklemenden yana.
Kolay gelsin. bol aşklı günler...:98:

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Aslında çekingen erkekten bende hoşlanmam, ilk adımın erkekten gelmesi taraftarıyımdır hep. Zaten ömrümde hiç ilk adımı atmadım. Ama bu kişiye karşı içimde farklı bir his oluştu. Sanki kaderimdeki kişinin o olduğunu hissediyorum. Gerçekten eğer aşk tesadüfleri seviyorsa güzel olucak :) Ama ben yine beklemeyi tercih edicem. Beni çok beğendiğini hissediyorum elbet geç te olsa açılır değil mi

canım aynı durum benimde basıma gelmisti biraz cekingen bir erkekten hoslanmıstım 4 ay boyunca hergün konusuyorduk ama bir türlü ilk adımı atmadı

sonunda dayanamayıp ben söledim sevdigimi

şuan 1.5 yıldır sevgiliyiz ona kalsaydı hayatta cıkma teklifi filan edemezdi

Benim nişanlımda aksine çok girişkendir,biraz ben çekingenimdir. Herkesin yapısı karakteri,tahammül edilemeyecek bir şey de yok ortada. Bende ilk adımın erkekten gelmesi gerektiğini düşünenlerdim.. Ama şunu da söylemek istiyorum 8 sene önce nişanlıma ben açıldım ilk adımı "ben" attım. Şimdi iyi ki diyorum,iyi ki söylemişim ben söyledikten sonra beni farketti,davranışlarımı gözlemledi.. Ben hiç pişman değilim ilk adımı attığım için bir de o çekingen halimle Tabi bence biraz daha tanıyın birbirinizi,illa ki o atacaktır ilk adımı çekingenliğe bakmıyor bu iş

Sağolun. Bende biraz beklemeye karar verdim. Eğer çok uzun sürerse belki de ben açılırım hayırlısı inşallah :)

Bu çekingen erkekler bi bana rastgelmiyor hepsi fazlasıyla yırtıktı ya bişeylerin daha yavaş ilerlemesi sizin açınızdan iyi olur çünkü daha yeni sözlünüzden ayrılmışsınız ve uzun ilişkiden sonra biz kızlar bazen o boşlukla hiç hissetmeyeceğimiz birisine bile ilgi duyabiliyoruz. yavaş ilerlerse sizde duygularınızdan emin olursunuz

Ne kaaa güzeeel.
Umarım birbirinize açılıp, güzel bir adım atarsınız.
Hayırlı olsun:)))

Bence çekingen erkek daha iyi oluyor, daha az yalan söylüyorlar sanki:)

Böyle konularda ne zaman aceleci davrandıysam o zaman işler hep tersine dönmüştür.

Ben beklemenden, seyrine bırakmandan yanayım, ama lastik gibi uzaması sanırım benim de sinirimi bozar. Sen senin için optimal olan bekleme süresini seç, sonunda aynı tas aynı hamam devam ediyorsanız tavrını değiştir, uzaklaş. Belirsizlikten hoşlanmadığını hissettir. Bu davranışın karşısında nasıl davranacağı önemli bence. Ben öyle yaptımdı, işe yaradı. Kuzu tuzağıma düştü yani.

Canım, çekingen erkek bence de iyidir , dozunda olursa sana ilgi ve saygı duyduğununda bir işaretidir bazen fakat bir erkek ne kadar çekingen olursa olsun mutlaka bir adım atar çünkü bu görev bilinci onlarda mevcut : zaten sen onunla görüşerek ve görüşme arzunu göstererek üzerine düşeni yapmışsın.

Bence herşeyden önce hayatına birini alman için çok erken. 1,5 ay çok kısa bir süre, biraz daha kafanı dinlesen senin için daha iyi olur. O zaman aklında acabalar olmaz, mutlu olacağını bildiğin şeyleri aklına takılmadan yaparsın. :)

Normal şartlarda erken tabi aslında. Ama o bizim için geçerli değil. Çünkü aşk yoktu aramızda normal yürüyen bir ilişki değildi. Şuan o heyecanı yaşamışken kaybetmek istemiyorum aslında. Çünkü ne zamandır böyle heyecanlanmadım. Nedense inancım sonsuz bu kişinin olması gerektiğine. Bakalım bir daha gelicekmiş. Yine görüşücez. Bu sefer açılıcak gibi bir his doğuyo içime. Herşeyiyle tam aradığım insan aslında. Tek korkum çekinir de açılmaz mı acabasıydı. Ama onu da fikirlerinizle atlattım biraz. SağolunGelişmeleri paylaşıcam sizlerle.

erkekler sadece gercekten etkilendıgı kızların karsısında

şapsallaıp çekingen tavırlar sergılermıs

yani demem o ki yabana atmamak gerek

valla eskiden ben de hıc cekıngen erkeklere tahammul edemezdım

ama allah belamımı verdı ne (?) sulu sulu cıvık tipe yıllarımı harcadım resmen

simdi de girişken sıfatı altında sulu modellere hıc tahammul edemıyorum .

bence degerlendır bu cocugu tatlım :) sen adım at demıyorum ama araya bırılerını

sokabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…