İçim o kadar kırgın ki...

smile6081

Gözlüksüz bakıyorum hala cahilsin
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
2.209
651
723
İçim o kadar kırgın ki bu koca hayatta yapayalnız hissediyorum... Her şeye yetişmekten herkese bölünmekten herkese yaşanmaktan yoruldum mutsuzken Mutlu gibi görünmekten yorgunken dinç ve güçlü görünmekten...
Ailemden herkesin her şeyine koşturmaktan yoruldum onlar yalnız hissetmesin boynu bükük kalmasın diye ya ben ya ben ne oldum...

Hep yorgun oldum hep mutsuz hep haksız kimse elimden tutmadı kimse bi işime koşmadı kimse saçımı okşamadı ben yalnız doğum yaptım yalnız anne oldum ne annem ne babam ne kardeşlerim kimsem yoktu sadece çok sevdiğim eşim ama yine de kimseye gönül koymadım.. Yalnız ameliyat oldum yalnız okudum mezun oldum
Ben ilkokula bil'e yalnız başladım korktum küçüktüm elinden tutanım olmadı ödevlerimle kendim baş ettim
Üstümü kendim giydim kendim gittim geldim .... Niye benim günahım neydi anne, benim günahım neydi baba ... Ben sizin her şeyinize koştum kardeşlerim siz beni hep yok saydınız bi telefon açmayı bile çok gördünüz ama bi işiniz olduğunda aramaktan çelinmediniz kime koştum elinden geleni yaptım...
Ama artık kaçmak gitmek bana yapılan haksızlıkları unutmak ve bir daha hatırlamak istemiyorum ...

Kardeşlerinize evlatlarınıza iyi bakın (kocanız karınız ne derse desin kardeşiniz kanınız canınız)

Sadece içimi dökmek istedim sesim çıksın istedim ...hem ağladım hem yazdım... Yorum yapmak zorunda değilsiniz ... Bugün varsak yarın olmayabiliriz ( olmayabilirler)

ne kadarda güçlüymüşsün
geçmiş geçmişte kaldı artık
unutmalısın
tekrar tekrar hatırlayıp kendini boşu boşuna hüzünlendiriyorsun

ne kadarda güçlüymüşsün
geçmiş geçmişte kaldı artık
unutmalısın
tekrar tekrar hatırlayıp kendini boşu boşuna hüzünlendiriyorsun

İşte belki geçmişte kalsa bu kadar üzülmem hep taze kalıyor hep yenisi ekleniyor. Ben unutsam da yenisi yaşanınca eskilerde hatırlanılıyor

herkes o kadar sansli olamiyor malesef
seninkinden kat be kat fazla seyler yasadim takma desemde icinde kaniyor kendimden biliyorum herkesin sinavi farkli iste ne yapacaksin benim yuzumu gulduren kizim oldu seninde evledindan guler insallah
esinlede mutluysan gerisini bosver

Allahım eşinle aranı bozmasın , hep mutlu olun ınşallah

Back
X