İçim rahat değil.

Evlenmek için üfleyerek yer, takılmak etmek için neden üfleyerek yesin 😄

:rolleyes:
18 yaşında belki olabilir
ama aklı başında hiç bir kadın kocaya tekmeyi vurduktan sonra önüne gelenle başını ağrıtmaz
ha böyle düşünmeyen kadınla beraber olacak tıynetteki adam da zaten adam yerine konmaz
koy kapıya gitsin

Direkt kadın erkek olmaksızın iş arkadaşlarıyla alkol almak bana baştan abes geliyor.şuradaki en iffetsiz(!) hayatı ben yaşıyorumdur ama nedense garip kaçıyor benim açımdan.bir de evde.yuh yani.bizim iş yerinde anca ramazanda iftara giderler ki onu bile yapmadılar geçen sene.mesai bitince sen sağ ben selamet.😄

Direkt kadın erkek olmaksızın iş arkadaşlarıyla alkol almak bana baştan abes geliyor.şuradaki en iffetsiz(!) hayatı ben yaşıyorumdur ama nedense garip kaçıyor benim açımdan.bir de evde.yuh yani.bizim iş yerinde anca ramazanda iftara giderler ki onu bile yapmadılar geçen sene.mesai bitince sen sağ ben selamet.😄

Ferhans senin yaşam tarzın bana farklı gelmiştir hep. 😀 Ama neden alkol alamasınlar orayı anlamadım.

Ferhans senin yaşam tarzın bana farklı gelmiştir hep. 😀 Ama neden alkol alamasınlar orayı anlamadım.
Eeee alkol insanların seks yapma güdüsünü tetikliyor.daha cesur daha kontrolsüz daha keyifli yapıyor.normalde birlikte olmayacağın kişiyle bilr birlikte olabilirsin o mutluluk ve gevşeklikle.bu olay bence tam bir skandal.benim gibi birine olmaz gelen şey sizin gibi sadakatli ve aklıselim insanlara nasıl normal geldi ağzım açık kaldı valla.tam tersi olması gerekirken.iş yerindekilerle alem yapan da ilk bunları gördüm valla.yok artık.mllet amca kırk yılda bir kahveye gider normali de bu bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadının gelip sizin apartmana oturması çok abes. Bence gözlemlik durum yok, ben olsam resti çekerdim. Eğer devam ederse; daha beterini yapmakla, başka erkeklerle yiyip içip gezmekle tehdit ederdim. Ne yaparsan aynısını benden göreceksin derdim.
Bence de gözlemlik seviyeyi geçmiş.bildiğin enayi yerine koyma evresine geçmişler.

Benim sınırım şu, erkek erkeğe arkadaşlarıyla çıkar eşsiz görüşür gitsin görüşsün elbette karışmam hakkım da yok. Ama benim de tanıdığım insanlarlaysa erkek erkeğe durumu yoksa haber vermesini beklerim. Ben de kızlarla tek çıkarım ama eşli görüşmeyse de davet ederim. Burada kadın var zaten e kendi karısını neden uzak tutuyor o zaman?
Bir yere gidip gelirse zaten biz o gün şunla şuraya gittik şunu konuştuk diye anlatırız birbirimize. Bu nedenle söylememesi de soru işaretidir. Burada adam çağırdı bir şeyler içtik diye anlatmış kadından bahsetmemiş bu saklamaktır
10 numara yorum her cümlesine katılıyorum. hata yüzde 100 erkekte, arkadas olunan kadının bir sorumlulugu yok. adam cagırmamıs bir de saklamış, olay cıkarırım. konu sahibi neden yüzüne vurmak icin bekliyor anlamıs degilim. karpuz kabugu sokmayayım diye beklerken adam bu sacma hareketlerine devam edebilir, saygısızlık

Merhaba. Bizim ailecek görüştüğümüz eşimin arkadaşı var. İş yerinden bi kadın arkadaşı. Yakın zamanda boşandı ve bizim yaşadığımız apartmana taşındı. Öncesinde muhabbetimiz yoktu. Taşındıktan sonra görüşmek için çok ısrarcı oldu. Bir iki buluştuk. Baktık anlaşabiliyoruz arada düzenli görüşmelere başladık. Hatta yakınlarda bi arkadaşları daha var erkek o da geliyor buluşmalarımıza.

Buraya kadar herşey normal gibi görünse de içimi kurcalayan bazı ayrıntılar var. Mesela dün gece apartman toplantısı vardı ve toplantı bitince eşim eve gelmedi. Yine aynı işyerinden yaşça daha büyük birisi davet etmiş ona geçip bira içmiş sohbet etmiş. Yanında bu bahsettiğim kız arkadaş da vardı. Eşim bahsetmedi tavırlıyım diye eve çıkarlarken duydum. Gece 12 de bensiz oturmaları başka bir evde beni çok rahatsız etti. Bugün de iş yerinden kalabalık bi ekip kahvaltıya gittiler. Bu kız eşimle gidip gelmiş. Tahmin etmiştim zaten ama artık sürekli ondan bahsedilmesini istemediğim için sormadım kimle gittin geldin diye eşim de bahsetmedi. Araba o arkadaşın parfümü kokuyordu ordan anladım birlikte gittiklerini. Bunlar beni rahatsız ediyor. Etmeli mi. Haftasonu da bize davetli o iki arkadaş. İki gündür kendime söylemek istemesem de partner gibi yanyana olmaları canımı sıkıyor. Bu düşüncelere kapılmış olmaktan da nefret ediyorum.
Etmeli ve eşinizin de siz sormasanız bile bahsetmesi gerekirdi.
Ki en başta siz tavırlıysanız o da çekmeli kendini.
Sürekli yan yana olmaları beraber etkinliklere katılmaları ben rahatsız oldum buradan.
Bu düşünceleri düşünmeye neden olan kişi de eşiniz kendinize kızmayın lütfen.

Tüm yorumlari okumadım.Ama bence ya şimdi eşinizi çekip tavrınızı koyun yada sonra arkalarindan bakarsınız.
Adam şu an sizden ayri bir hayatin provasini yapıyor.Kadin da sizin kocanizla gezip tozuyor.
Bütün gün is yerinde beraber aksam beraber hafta sonu kahvalti beraber vs vs bu normal bir durum değil.
Erkek egemen bir sektörde Aktif çalışan bosanmis bir kadın olarak söylüyorum bunlari.
24 saat dipdibe normal değil.
Bence şimdi.de.beraberler bu yüzden size açıklama yapmiyor sallamiyor.Siz tepki vermedikce durum normallesecek durum daha da kotulesecek.
Aldatıyorsa da aladatacak yani.
Hislerimiz yanilmiyor mantik vs yürütüp kendimizi kandiriyoruz sadece.
Benim ex eşim iş için mevburen görüşüyorum diye yeminler ettigi kisiyle aldatti bosaninca da onunla hemen evlendi.
ilk suphelenip sorguladığım gün aldattigini anlamıştim.Hislerinize güvenin.Alin kocanızı konuşun kanuk etmeyin bu durumu

Şahsen kadın evli bekar beni ilgilendirmez ama gecenin bir saati eşimin benim bu tarz bir şeyi istemeyeceğimi bildiği halde benden gizli saklı böyle bir ortamda bulunması ve benden alenen saklaması beni acayip rahatsız ederdi.
Ayrıca insanların arkadaşlıklarında kendi ailesini zedeleyebilecek, fitne oluşturabilecek, eşinin kabine kıskançlık, şüphe sokacak her türlü durum ve olaydan kaçınması ve dikkat etmesi taraftarıyım. İnsan bu kadar rahat olmamalı bana göre eğer eşinim kalbine en ufak şüphe düşürecek bir şey varsa onu yapmamakta ölüm kalım meselesi değilse yapmam ben, ailem eşim bazı keyfi aktivitelerimden önemlidir benim için. Aynı şekilde eşimin de beni ikilemde bırakmayacak, şüpheye düşürmeyecek kadar hatırıma riayet etmesini beklerim/isterim.
şüphe insanı yer bitirir bu tür durumlara ne maruz kalmalı ne maruz bırakmalı..

Ayrıca bir dip not o kadının yerinde olsam mecbur olmadıkça kimsenin eşi ile bir yere gidip gelmemeye ve mesafemi korumaya özen gösterirdim ki karşımdaki insanın eşi bir defa bile acabaya düşmesin.

Bana göre çok rahat hareketler bunlar, benlik değil.

Eeee alkol insanların seks yapma güdüsünü tetikliyor.daha cesur daha kontrolsüz daha keyifli yapıyor.normalde birlikte olmayacağın kişiyle bilr birlikte olabilirsin o mutluluk ve gevşeklikle.bu olay bence tam bir skandal.benim gibi birine olmaz gelen şey sizin gibi sadakatli ve aklıselim insanlara nasıl normal geldi ağzım açık kaldı valla.tam tersi olması gerekirken.iş yerindekilerle alem yapan da ilk bunları gördüm valla.yok artık.mllet amca kırk yılda bir kahveye gider normali de bu bence.

Her konuyu olduğu gibi o konuyu da sekse dayandırdın tabi. Sormamalıydım.:KK35:
Şu kadar söyleyeyim o iş öyle değil ya. İnsan gibi, ağzımızla içiyoruz. 32 yaşındayım, ömrümün dik yarısında şu haltı içmişimdir her türlü ortamda. İstemediğim kimseyle de yatıp kalkmadım çok şükür. Seninki bilinçaltı, sen kahve içsen de gevşeyip seks yapabilirsin bence.

Şu kadar söyleyeyim o iş öyle değil ya. İnsan gibi, ağzımızla içiyoruz. 32 yaşındayım, ömrümün dik yarısında şu haltı içmişimdir her türlü ortamda. İstemediğim kimseyle de yatıp kalkmadım çok şükür. Seninki bilinçaltı, sen kahve içsen de gevşeyip seks yapabilirsin bence.

Agzimizla içmedigimiz zamanlar da oldu ergen sayilacak zamanlar (ev ortami ve kiz arkadaşlarla olmanin rahatligiyla) kafayi bulup tutup birbirimizle sevişmedik mesela ben biraz kiyafet askiligina asılmış olabilirim o kadar. 😂 Normalde birlikte olmayacagin biriyle birlikte olunmuyor yani. 🤔

Agzimizla içmedigimiz zamanlar da oldu ergen sayilacak zamanlar (ev ortami ve kiz arkadaşlarla olmanin rahatligiyla) kafayi bulup tutup birbirimizle sevişmedik mesela ben biraz kiyafet askiligina asılmış olabilirim o kadar. 😂 Normalde birlikte olmayacagin biriyle birlikte olunmuyor yani. 🤔

Mekanda havuza düşüp orada uyuyadakalabilirdin. 😀😀😀😀 Askı nedir askıyı öpem ben. 😀😀

Kocamın ofis her cuma öğleden sonra 2 kasa şarap açıyor. İşalla sevişmiyollardır 😂

Yok biz kadına erkeğe takılmıyoruz arkadaşlık ilişkilerinde pek. Öğlen işyeri yemeğini beğenmeyip ofisten bir kadın arkadaşıyla yemeğe gidebilir mesela. Konusu açılırsa söyler ya da ben ne yedin bugün diye sorarsam x’le şuraya gittik der. Ama konusu açılmazsa ya da sormazsam bir ay sonra falan öğrenebilirim ve bu sorun olmaz.

Biraz yaşayış biçiminle alakalı sanırım bu. Biz çok sohbet ederiz ama bugün şunu yaptım, şununla görüştüm falan şeklinde sürmüyor genelde.
İş arkadaşıyla öğle yemeğine gitmesi bu konuda ki olayla aynı değil bence.
Eşimin ve benimde okul ve iş çevremizden kız/erkek arkadaşlarmız vardır.
Aralarında aile dostu olarak görüşüp tatile gittiklerimiz bile oldu.
Ofisteki kız/erkek arkadaşlarımla öğle yemeklerine, kutlamalara gittiğim de olmuştur.
Ayrı ayrı dışarı çıkar arkadaşlarımızla eğlenmeye gidebiliriz de.
Ama yine de aynı apartman, ortak tanıdıklar, gece yarısı sohbeti tarzı bir ortama düşünülüp davet edilmiyorsam, üstüne sonradan bir sohbet ortamında bile anlatılmıyorsa hem eşime hem sürekli evime girip çıkan insanlara da bozulurum. İnsanım kalbime fitne girer, nedenini sorgularım yalan yok.
Alkol değil kahve içmiş olsalar bile hatta. Kız erkek arkadaş olayına olumlu bakıyorum diye partner gibi sürekli dip dibe olmaları gerekmez.

Konu sahibinin komşu kişisinin boşanmış olduğunu söylemesi bence tek yaşayan yalnız bir kadın olduğunu anlatmak içindi.
Şu duruma arıza çıkarmayan bir kadının boşanmış/bekar kadın ayırımı yapacağını sanmıyorum.

İş arkadaşıyla öğle yemeğine gitmesi bu konuda ki olayla aynı değil bence.
Eşimin ve benimde okul ve iş çevremizden kız/erkek arkadaşlarmız vardır.
Aralarında aile dostu olarak görüşüp tatile gittiklerimiz bile oldu.
Ofisteki kız/erkek arkadaşlarımla öğle yemeklerine, kutlamalara gittiğim de olmuştur.
Ayrı ayrı dışarı çıkar arkadaşlarımızla eğlenmeye gidebiliriz de.
Ama yine de aynı apartman, ortak tanıdıklar, gece yarısı sohbeti tarzı bir ortama düşünülüp davet edilmiyorsam, üstüne hem eşime hem sürekli evime girip çıkan insanlara da bozulurum. İnsanım kalbime fitne girer, nedenini sorgularım yalan yok.
Alkol değil kahve içmiş olsalar bile hatta. Kız erkek arkadaş olayına olumlu bakıyorum diye partner gibi sürekli dip dibe olmaları gerekmez.

Konu sahibinin komşu kişisinin boşanmış olduğunu söylemesi bence tek yaşayan yalnız bir kadın olduğunu anlatmak içindi.
Şu duruma arıza çıkarmayan bir kadının boşanmış/bekar kadın ayırımı yapacağını sanmıyorum.
Sizin görüşünüz. Ben farklı düşünüyorum.

Konu sahibi siz gece vakti bir erkekle evde içki içseniz kocanız hoş karşılar mıydı acaba merak ettim, konu başlığı altında herkes kendi fikrini söylemiş ama önemli olan karşı tarafın yaptığı bir hareketi karısı yapmış olsaydı vereceği tepki bence. Muhtemelen adam kıskançlıktan gece vakti o eve girer karısını da alır çıkardı. Sonra da korkunç bir kavga kaynatır ve karısına demedik hakaret bırakmazdı.

kadinin rahatsiz olmadan her davete icabet etmeside ayrica beni sasirtti sanki araniyormus gibim..

Diyelim ki aranıyor ; kadın bekar , istediği davete icabet eder ; bundan bize ne , size ne ?

Aynı bekar kadın, buraya konu açıp: "yeniden evlenmek veya bir erkek arkadaşım olsun istiyorum" dese ; kendisine : sosyalleş, karşındaki kişi resmi ve gayri resmi olarak bekarsa arkadaş diye kestirip atma denirdi.

Kadın da iş arkadaşının davetini kabul etmiş , sosyalleşmiş.

Bir bakalım neden normal gelmiş olabilir.
Ağızlarıyla içiyorlardır. Normalde söylemeyecekleri sözleri de ," alkollüydüm , hatırlamıyorum " bahanesini kullanarak insanlara söylemiyorlardır.

Alkolün güdü tetiklemesi kısmı, kişisel deneyiminiz mi ? Normalde yapmayacağınız davranışlar için, alkolü ve etkilerini bahane etmezseniz sorununuz çözülebilir.

Son düzenleme:
Back
X