İçim rahat değil.

Birgün o kadın evdeyken eşinizde evde yokken kadının kapısını çalın çatkapı, anahtar evde kaldı bi arayabilirmiyim senden diyin ama telefonunu hemen vermesi lazım mesaj atacak zamanı olmamalı. Arayn eşinizi kadının numarasından dinleyin sonra bakalım eşiniz nasıl açıyor telefonu nasıl konuşuyor.

Burada herkes kendi dünya görüşünden yola çıkarak olayı yorumlamış, kimisi kabul ederim ne va8r bunda demiş kimisi ise direk kadına küçük yılan başını ezmek lazım demiş ben olayı farklı bir açıdan ele almak istiyorum ve bazı sorular kafamda bu soruları cevaplarına göre sizde aslında olayı kafanızda oturtabilirsiniz.
1- Yazım dilinizden eşiniz kadar hatta daha fazla o kadını suçlamışsınız farkındamısınız?
2- Kadının niyetini, sizin kocanıza meraklı olup olmadığını bilemem ama sizce bu olayların yaşanmasında ve sizin duyduğunuz rahatsızlığı giderme yükümlüğü elin kadınına mı yoksa kocanıza mı ait?
4- Aynı durumda siz olsanız ve bekar ya da boşanmış bir erkek arkadaşınızla başka bir iş arkadaşınızın evinde eşiniz olmadan gece alkol alsanız veya bu erkekle bir organizasyına beraber gidip gelseniz eşiniz nasıl karşılar ?
5- Eşiniz sizce neden bunları sizden gizliyor?
6- Eşinizin gizleme nedeni sizin vereceğiniz tepki yüzündense sizden tepki almayı ve sonuçlarını göze alarak bu tür hareketleri neden yapıyor?
Eğer dördüncü sorunun cevabı olumsız olacağı yönündeyse ve eşiniz buna rağmen şu hareketleri yapıp bunları birde sizi salak yerine koyarak( arabadaki parfüm bir size kokmadı neticede) saklıyorsa kadının niyetini bilemem ama kocanızın niyeti kadına karşı pek de masum değil. Zira kimse haklı ve masum olduğuna inandığı konuda yalan söylemez, hele eşiniz gibi kavgada kendini haklı gören bir adam hiç yapmaz.
Kaldı ki bu kadar şüphe duyduğunuz kadınla samimi olup birbirinize gidip gelerek olayı Dallasa çevirerek ne amaçlıyordunuz onu da anlamadım.
Burada olay zaten o kadın falan değil bizzat eşiniz
Ayrıca madem arkadaşsınız eşiniz ve arkadaşınızın olduğu ortamda gayet arkadaşça bir tavırla arkadaşınıza geçen şu beyin evinde toplantıdan sonra takılmışsınız beni çağırmadınız eşimede sanada alındım diye takılın bakalım eşinizin daha sonrasında vereceği tepkiden anlarsınız niyetini , hem de saf olmadığınızı görsün eşiniz. Ancak bu dediğimi eşinizin olumsuz bir tepkisine karşı boşanma dahil her şeyi göze alacak yüreğiniz varsa yapın? Her haltı yapıp gizleyen eşinizken olayı elin kadınına fatura edecekseniz üç maymunu oynayın ve eşinizin gözünde gurursuz durumuna düşmeyin
Dipnot: kadının boşanmasının olayla bağını hala çözemedim boşanmasını neden özellikle belirttiniz, boşanmış değil hiç evlenmemiş bir bekar bir kadın olsa bu yapılanları hoş karşılarmıydınız?
Gensoru gibi olmuş yorumunuz :))) bende kadında erkekte burada aynı oranda hatalı diyorum. Erkek eşini hiçe sayıyor, kadın inatla yakınlaşıp dostluk(!) kurmaya çalıştığı hemcinsini hiçe sayıyor. İkiside affedilmez çirkin davranışlar.

Birgün o kadın evdeyken eşinizde evde yokken kadının kapısını çalın çatkapı, anahtar evde kaldı bi arayabilirmiyim senden diyin ama telefonunu hemen vermesi lazım mesaj atacak zamanı olmamalı. Arayn eşinizi kadının numarasından dinleyin sonra bakalım eşiniz nasıl açıyor telefonu nasıl konuşuyor.

Kadının evine git , yalan söyle , cep telefonunu iste ; adamı ara , telefon sapığı gibi bekle ki adam yanıt versin.

Diyelim ki tavsiyenizi uygulamaya karar verdi ; bu durumda kocasının telefonundan kadını araması daha mantıklı değil mi ?

Eşim bildiğimi bilmiyor. Sizce ne yapmalıyım bildiğimi söylemeli miyim yoksa susmalı mıyım bilmiyor gibi. Bu arada eşim her türlü tartışmada üste çıkar çok pis bi huyu bu.
Canım benim eşim kıskançtır bende aksine rahat biriyimdir kolay kıskanmam. Ama eşim kendisi kıskanabileceği her şeyi ya yapmaz ya da bana sorar. Hiç abartmıyorum mesela şöyle "bugün iş yerinde şu şu arkadaş bana iltifat etti aşkım haberin olsun diye söylüyorum" ya da "aşkım şu kız bana mesaj attı iş ile ilgili sen de bak için rahat etmezse"... Vs yani kendine güvenen erkek eşini kendisini rahatsız edebilecek her şeyle ilgili empati yapıp bilgilendirir ki vicdanı rahat etsin aldatmış gibi olmasın. Sizin bilmediğinizi düşünüyor olması ve hala söylemiyor olması bana burada bir flört var diye düşündürdü çünkü aynı şeyi siz yapsanız kıskanırdı suçlu hissediyor belli ki. Suç olduğunu bile bile yapıyorsada ne bileyim....

Kadının evine git , yalan söyle , cep telefonunu iste ; adamı ara , telefon sapığı gibi bekle ki adam yanıt versin.

Diyelim ki tavsiyenizi uygulamaya karar verdi ; bu durumda kocasının telefonundan kadını araması daha mantıklı değil mi ?
Eğer kocasından ararsa kadın tedbirli olabilir ama. Bence gayette kolayca yapılabilecek bir şey. Ben anahtarımı evde unutsam komşumdan kocamı ararım. Ki sapık gibi bekle demedim. İlk hitabı o etse yeter. Hani adam telefonu ne diyerek açıyor bahsettiğim şey buydu.

Eğer kocasından ararsa kadın tedbirli olabilir ama. Bence gayette kolayca yapılabilecek bir şey. Ben anahtarımı evde unutsam komşumdan kocamı ararım. Ki sapık gibi bekle demedim. İlk hitabı o etse yeter. Hani adam telefonu ne diyerek açıyor bahsettiğim şey buydu.

Karısı "alo" dediğinde adam karısının sesini tanıyıp "efendim canım" demeyecek mi ? Bu durumda arayıp önce kocasının konuşmasını beklemesi gerekir mantıken.

Karısı "alo" dediğinde adam karısının sesini tanıyıp "efendim canım" demeyecek mi ? Bu durumda arayıp önce kocasının konuşmasını beklemesi gerekir mantıken.
Evet. Bilmiyorum benim genel tavrımdır. Birini aradığımda konuşmaya başlamak için karşımdakinin orada olduğuna dair bir belirti beklerim. Mesela annemi arasam 'yavrum' diyerek açar, abimi arasam 'efendim bacım' der, eşimi arasam 'noldu aşkım' der gibi gibi.. Yani konu sahibi içinde aynı şey olur gibi düşündüm. Ha evet eşi sadece 'alo' derse yapacak bir şey yok hikayeyi sürdürür 'aşkm anahtarımı evde unuttum' gibisinden konuşur.. Ben sadece varsa aralarında bir şeyler belkide telefonu çok farklı bi tavırla açabilir diye düşünerek söyledim. Şansını denemek açısından. Çünkü şüphe uyandırıcı duruyor gayet. Eğer adam ihanet ediyorsa vakit kaybetmeden o adamdan emin olup kurtulmak en iyisi.

Evet. Bilmiyorum benim genel tavrımdır. Birini aradığımda konuşmaya başlamak için karşımdakinin orada olduğuna dair bir belirti beklerim. Mesela annemi arasam 'yavrum' diyerek açar, abimi arasam 'efendim bacım' der, eşimi arasam 'noldu aşkım' der gibi gibi.. Yani konu sahibi içinde aynı şey olur gibi düşündüm. Ha evet eşi sadece 'alo' derse yapacak bir şey yok hikayeyi sürdürür 'aşkm anahtarımı evde unuttum' gibisinden konuşur.. Ben sadece varsa aralarında bir şeyler belkide telefonu çok farklı bi tavırla açabilir diye düşünerek söyledim. Şansını denemek açısından. Çünkü şüphe uyandırıcı duruyor gayet. Eğer adam ihanet ediyorsa vakit kaybetmeden o adamdan emin olup kurtulmak en iyisi.

Kadın diğer bekar adamın davetini kabul etmiş ; burada kadın neden şüpheli ?

Konu sahibinin bir önceki konusu Mutsuzluktan ölüyorum du.

Evlerine misafir ettikleri insanları günah keçisi ilan etmeden , eşiyle aralarındaki sorunları çözerler umarım.

Kadın diğer bekar adamın davetini kabul etmiş ; burada kadın neden şüpheli ?

Konu sahibinin bir önceki konusu Mutsuzluktan ölüyorum du.

Evlerine misafir ettikleri insanları günah keçisi ilan etmeden , eşiyle aralarındaki sorunları çözerler umarım.
Ben kadını şüpheli olarak değerlendirelim demek yerine, adam o kadınla ya da başka kadınla hatta belkide bir erkekle farketmez, beraber olarak eşine ihanet ediyor mu diye emin olmalıyız demeyi tercih ederim.. Yani sonuçta bu ortak arkadaş ortada takılacak eğlenceli bir ortam varsa kankimde kocamda ilk beni de çağırmayı düşünür ama değil davet edilmek birde benden gizleniyorsa grupta dışlanan 3. arkadaşların bile bozulacağı şekilde doğal olarak bende bozulurum bi eş olarak. Yani bilemiyorum o kadar yakınlık var ama hiç ben yokum ortada hep ikisi takılıyor. Arada 4 kişi takılıyoruz onun dışında hep ikisi. Ben böyle gördüm olayı. Kaldı ki empati yapıyorum ben çok kızardım bozulurdum bensiz plan yapılmasına ki eşimde aynı şeyi ben yapsam aynı şekilde bozulurdu. Aidiyet bunu gerektirir diye düşünüyorum.

Ben kadını şüpheli olarak değerlendirelim demek yerine, adam o kadınla ya da başka kadınla hatta belkide bir erkekle farketmez, beraber olarak eşine ihanet ediyor mu diye emin olmalıyız demeyi tercih ederim.. Yani sonuçta bu ortak arkadaş ortada takılacak eğlenceli bir ortam varsa kankimde kocamda ilk beni de çağırmayı düşünür ama değil davet edilmek birde benden gizleniyorsa grupta dışlanan 3. arkadaşların bile bozulacağı şekilde doğal olarak bende bozulurum bi eş olarak. Yani bilemiyorum o kadar yakınlık var ama hiç ben yokum ortada hep ikisi takılıyor. Arada 4 kişi takılıyoruz onun dışında hep ikisi. Ben böyle gördüm olayı. Kaldı ki empati yapıyorum ben çok kızardım bozulurdum bensiz plan yapılmasına ki eşimde aynı şeyi ben yapsam aynı şekilde bozulurdu. Aidiyet bunu gerektirir diye düşünüyorum.

Konu sahibi ve eşinin 2 yaşında bir çocuğu var. Toplantı sonrası çocukla davet için uygun bir ortam olmayabilir. Diğer adamın davetine , eş katılmayabilirmiş.

Akıl oyunlarıyla uğraşmak yerine eşiyle konuşması en kolay çözüm yolu.

önünden saygı ile eğiliyorum sensei üstad bu nasıl taktiktir yaaaa:KK57::KK57::KK57:

Konu sahibi ve eşinin 2 yaşında bir çocuğu var. Toplantı sonrası çocukla davet için uygun bir ortam olmayabilir. Diğer adamın davetine , eş katılmayabilirmiş.

Valla aldatıyorsa her türlü yalan da söyler tedbirde alır ya da en iyi durumda aldatacak adama engel olmuş olursun ki bu bence daha kötü. Aldatacaksa da aldatsın benim zorumla sadakat olmasın derim ben olsam. O yüzden barsa bir şey suç üstü yakalamak çok daha iyi gibi geliyor. Böylece hainse anlaşılır konu sahibide yakayı kurtarır. Sadıksada şüpheleri hiç sorun yaşanmadan çıkar gider kimse gerilmemiş olur boşu boşuna. Ki benim tavsiyem de zaten emin olmak için yeterli bşr yol değil sadece öylesine dener ancak.

Hep derim, gizlice hacca gitse aldatmış sayarım. Sevmiyorum saklı yapılan işi.

Kendim yazdım sandım bunu. Terazi burcu olmak 😂 Ama gerçekten art niyet olmasa neden gizlensin ki ? İnsanin niyetinin davranışlara yansıdığını düşünüyorum. Orada masum masum oturmuş olsalar da benden gizleniyorsa, niyette sıkıntı vardır. Hata olduğunu kendisi biliyordur yani.

Mükemmel taktik mü kem mel 🤌😂

Sevgili konu sahibi, eşinizi siz tanırsınız. Bunlar olağan hallerinin dışında şeylerse, bunu bilirsiniz. Ki muhtemelen öyle olduğu için şu an sizi rahatsız ediyor. Çaktırmadan gözlem yapın. Bakın bakalım nasıl devam ediyor olaylar. Şu anki anlattıklarınızdan kesin bir çıkarım yapılamaz çünkü.

Ben sizin kadar sabırlı olamazdım valla.
Sizin gibi kadınları tebrik ediyorum. Hele o parfüm kokusunu alınca bu kimin diye bir başlardım o geceki alkol almadan çıkardım.
Her şey net ve dümdüz olmalı. Gün gibi orada olmalı. Hiç sevmem böyle işleri. Sinek küçük al ama işte mide bulandırıyor.
Bu arada ortada suçlu arıyorsakta kesinlikle eşiniz olmalı. Size bilgi vermeli. Lamı cimi yok bu işin.
Kadın kendi halindedir onu bilmem etmem. Ben kendi evimdeki heriften mesulüm. Umarım korktuğunuz başınıza gelmez hoş zaten zihinsel olarak bir an dahi düşünse bile bana yeterdi. Aman neyse. Zor bir durum cidden resmen cambazın ip üstünde yürümesi gibi olmuş durumunuz kolaylıklar diliyorum.

Kadının iki yaşında çocuğu varsa adamın da var değil mi ? Gece vakti arkadaşlarıyla hele habersiz takılmak yerine eşinin yanına gidebilirdi . Gece takilmacalar sabah birlikte kahvaltiya gitmeler eşi çocuğa bakıyor diye adam resmen yedeğini bulmuş . Ne ala memleket . Şahsen kadını suçlu bulmuyorum. Sadakat yükümlülugu olan eş bence konu sahibi de suçlu şahsen bana söylemeden bu kadar içli dışlı ilişkisi olamaz sıkar yani . Aldatiliyorsam haber vermez tabi

Ben sizin kadar sabırlı olamazdım valla.
Sizin gibi kadınları tebrik ediyorum. Hele o parfüm kokusunu alınca bu kimin diye bir başlardım o geceki alkol almadan çıkardım.
Her şey net ve dümdüz olmalı. Gün gibi orada olmalı. Hiç sevmem böyle işleri. Sinek küçük al ama işte mide bulandırıyor.
Bu arada ortada suçlu arıyorsakta kesinlikle eşiniz olmalı. Size bilgi vermeli. Lamı cimi yok bu işin.
Kadın kendi halindedir onu bilmem etmem. Ben kendi evimdeki heriften mesulüm. Umarım korktuğunuz başınıza gelmez hoş zaten zihinsel olarak bir an dahi düşünse bile bana yeterdi. Aman neyse. Zor bir durum cidden resmen cambazın ip üstünde yürümesi gibi olmuş durumunuz kolaylıklar diliyorum.
Ya bende böyle düşünüyorum varsa ortaya çıksın defolsun gitsin hayatımdan

Konu sahibi sizde hiç girmiyorsunuz belli ki göz yumdunuz milletin parfümünü arabada koklayacaginiza açık açık konuşup yuzleşmeliydiniz. Böyle ilişki yürümez çünkü .

Merhaba. Bizim ailecek görüştüğümüz eşimin arkadaşı var. İş yerinden bi kadın arkadaşı. Yakın zamanda boşandı ve bizim yaşadığımız apartmana taşındı. Öncesinde muhabbetimiz yoktu. Taşındıktan sonra görüşmek için çok ısrarcı oldu. Bir iki buluştuk. Baktık anlaşabiliyoruz arada düzenli görüşmelere başladık. Hatta yakınlarda bi arkadaşları daha var erkek o da geliyor buluşmalarımıza.

Buraya kadar herşey normal gibi görünse de içimi kurcalayan bazı ayrıntılar var. Mesela dün gece apartman toplantısı vardı ve toplantı bitince eşim eve gelmedi. Yine aynı işyerinden yaşça daha büyük birisi davet etmiş ona geçip bira içmiş sohbet etmiş. Yanında bu bahsettiğim kız arkadaş da vardı. Eşim bahsetmedi tavırlıyım diye eve çıkarlarken duydum. Gece 12 de bensiz oturmaları başka bir evde beni çok rahatsız etti. Bugün de iş yerinden kalabalık bi ekip kahvaltıya gittiler. Bu kız eşimle gidip gelmiş. Tahmin etmiştim zaten ama artık sürekli ondan bahsedilmesini istemediğim için sormadım kimle gittin geldin diye eşim de bahsetmedi. Araba o arkadaşın parfümü kokuyordu ordan anladım birlikte gittiklerini. Bunlar beni rahatsız ediyor. Etmeli mi. Haftasonu da bize davetli o iki arkadaş. İki gündür kendime söylemek istemesem de partner gibi yanyana olmaları canımı sıkıyor. Bu düşüncelere kapılmış olmaktan da nefret ediyorum.
ben birşey olduğunu düşünmüyorum ama siz yinede dikkatli olun eşinize birşey söylemeyin siz ortak birşeyler yapmaya çalışın yani mesela kahvaltya davet edin birlikte bişeyler yapınki siz olmadan plan yapmalarına müsade etmemiş olursunuz. iş yeri ile alakalı aktivitelerde çok sık olmaz diye düşünüyorum ayda 1 felandır yani . onlarda eşli değilse malesef yapacağınız bişey yokama yalnızda değiller öyle düşünün yani

Back
X