Burada herkes kendi dünya görüşünden yola çıkarak olayı yorumlamış, kimisi kabul ederim ne va8r bunda demiş kimisi ise direk kadına küçük yılan başını ezmek lazım demiş ben olayı farklı bir açıdan ele almak istiyorum ve bazı sorular kafamda bu soruları cevaplarına göre sizde aslında olayı kafanızda oturtabilirsiniz.
1- Yazım dilinizden eşiniz kadar hatta daha fazla o kadını suçlamışsınız farkındamısınız?
2- Kadının niyetini, sizin kocanıza meraklı olup olmadığını bilemem ama sizce bu olayların yaşanmasında ve sizin duyduğunuz rahatsızlığı giderme yükümlüğü elin kadınına mı yoksa kocanıza mı ait?
4- Aynı durumda siz olsanız ve bekar ya da boşanmış bir erkek arkadaşınızla başka bir iş arkadaşınızın evinde eşiniz olmadan gece alkol alsanız veya bu erkekle bir organizasyına beraber gidip gelseniz eşiniz nasıl karşılar ?
5- Eşiniz sizce neden bunları sizden gizliyor?
6- Eşinizin gizleme nedeni sizin vereceğiniz tepki yüzündense sizden tepki almayı ve sonuçlarını göze alarak bu tür hareketleri neden yapıyor?
Eğer dördüncü sorunun cevabı olumsız olacağı yönündeyse ve eşiniz buna rağmen şu hareketleri yapıp bunları birde sizi salak yerine koyarak( arabadaki parfüm bir size kokmadı neticede) saklıyorsa kadının niyetini bilemem ama kocanızın niyeti kadına karşı pek de masum değil. Zira kimse haklı ve masum olduğuna inandığı konuda yalan söylemez, hele eşiniz gibi kavgada kendini haklı gören bir adam hiç yapmaz.
Kaldı ki bu kadar şüphe duyduğunuz kadınla samimi olup birbirinize gidip gelerek olayı Dallasa çevirerek ne amaçlıyordunuz onu da anlamadım.
Burada olay zaten o kadın falan değil bizzat eşiniz
Ayrıca madem arkadaşsınız eşiniz ve arkadaşınızın olduğu ortamda gayet arkadaşça bir tavırla arkadaşınıza geçen şu beyin evinde toplantıdan sonra takılmışsınız beni çağırmadınız eşimede sanada alındım diye takılın bakalım eşinizin daha sonrasında vereceği tepkiden anlarsınız niyetini , hem de saf olmadığınızı görsün eşiniz. Ancak bu dediğimi eşinizin olumsuz bir tepkisine karşı boşanma dahil her şeyi göze alacak yüreğiniz varsa yapın? Her haltı yapıp gizleyen eşinizken olayı elin kadınına fatura edecekseniz üç maymunu oynayın ve eşinizin gözünde gurursuz durumuna düşmeyin
Dipnot: kadının boşanmasının olayla bağını hala çözemedim boşanmasını neden özellikle belirttiniz, boşanmış değil hiç evlenmemiş bir bekar bir kadın olsa bu yapılanları hoş karşılarmıydınız?