• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim rahat değil

Benim kızdığım noktalardan biride o zaten.kiz bu raddeye gelebiliyor.iki araba var.bir yurtdışından gelen araba birde öbür kardesimin sürdügu araba.buradaki yigenim babasının değilde amcasının a TR arabadina biniyor hep ona heves etmiş .kız onu görünce çıldırıyor.babamda arabada.kiz o inmezse ben kendimi arabadan atarım demiş ve atmaya çalışmış.o yüzden öbür yigrnim arabadan çıkartılıyor .
Yeğeninize bu yapılırken abiniz nerede?

Böyle çocuklara benimde tahammülüm yok cidden. Şımarıklık ayrı fesat, çirkin davranış sergileyen etrafa zarar veren çocuk çok ayrı. Sürekli görüşseniz sizi de etkiler ama uzakmış zaten bırakın kendi hallerine. Sonucuna onlar katlanacak böyle şımartmaların bedeli de ağır oluyor maalesef hoş etrafa zararı daha çok oluyor ama siz nadir görüşün
Yeğeninize bu yapılırken abiniz nerede?
Arabadaymis .

Abiniz neden sessiz kalmış? Siz sanki abinizin orada olmadığı bir olaydan bahsediyorsunuz.
Burada asıl kizilacak kişi yeğenini arabadan atmaya çalışan kızına sessiz kalan abiniz. Ben bu olayda birine kızacak olsam abime kızarım. Onların kızı şımarıksa suçlusu tek başına yine annesi değil. Suçu direkt yengeye atmanız doğru değil bence. Yeğen abinizin yeğeni, o sahip çıkıp, da kötü davrandirmayacak.

Ben kendimden eminim ama ondan boyle birşey beklemedigimden şaşırdım. Kimseye yalan borcum yok.gercekleri duymak zoruna gitti.Bunca seneden sonra baska bir yönünü gördüm.gozumle gördüğüm kulagimla duyduğum şabim gelse yeter o gelmesede olur

O olay anında yoktum Alllahtan.Duyduklarim yetti zaten.Babam, cocugu arabadan cikartilan erkek kardesim ve eşi anlatti.ama onun öncesinde birkaç gün önce kardeşimlerdeyken kardeşimin cocugu ben amcamın arabasına binecegim diyor öbür yurtdışından gelen yigrnim hayır bizim arabaya binenezsin diyor bende kardeş kardeş ikimizde binin dedim.annnesi hayır binemez kızım istemezse binemez dedi .ben bu duyduğuma çok şaşırmıştım zaten.nasil bir kafa yapısı .annesi böyle söylerse çocuk her türlü simarikligi yapar.bir dur diyen olmazsa sonuç böyle olur.
Ee diğer yeğenin anne ve babası oradaymış ben yoklar diye düşünmüştüm o zaman yine de size söz düşmez.
Hayır binemez dediği araba da kendi arabası imiş kızın ve gelininizin. Orda da söz düşmüyor.Sizlik bir durum yokmuş kendi çocuğu kendi arabası istediğini yapar.

Bana göre çocuk ezdirilmis
Ağbiniz sizin de, eşinin de dürüstlük kapasitenizi biliyordur zaten.
Valla o konuda emin değilim.karisi neticede .abim beni 2_3 senede bir görüyor .
Abiniz neden sessiz kalmış? Siz sanki abinizin orada olmadığı bir olaydan bahsediyorsunuz.
Burada asıl kizilacak kişi yeğenini arabadan atmaya çalışan kızına sessiz kalan abiniz. Ben bu olayda birine kızacak olsam abime kızarım. Onların kızı şımarıksa suçlusu tek başına yine annesi değil. Suçu direkt yengeye atmanız doğru değil bence. Yeğen abinizin yeğeni, o sahip çıkıp, da kötü davrandirmayacak.
Abimede söyledim çocuk ezdirilmis dedim.ben yigenimi ezdirirmiyim falan dedi.karisinin kızım istemezse kuzeni için arabaya binemez dediğini kulaklarımla duydum. ben eşine o yüzden daha çok sinirliyim.

Anladığım kadarıyla gelin hanım sonradan görme. Nerede görsem tanırım.

Ee diğer yeğenin anne ve babası oradaymış ben yoklar diye düşünmüştüm o zaman yine de size söz düşmez.
Hayır binemez dediği araba da kendi arabası imiş kızın ve gelininizin. Orda da söz düşmüyor.Sizlik bir durum yokmuş kendi çocuğu kendi arabası istediğini yapar.
Onlarda herşeyin farkında kızın simarikligi na sinir oluyorlar ama sabrediyorlar banada az daha sabret üç gün sonra gidecek diyorlardi
Anladığım kadarıyla gelin hanım sonradan görme. Nerede görsem tanırım.
Öyle biri değil

Onlarda herşeyin farkında kızın simarikligi na sinir oluyorlar ama sabrediyorlar banada az daha sabret üç gün sonra gidecek diyorlardi

Öyle biri değil
Eee ezildiğini düşündüğünüz çocuğun anne,babası sabrediyorlarmış işte size yine bir şey demek düşmez.
Çok istiyorsa onlar etmesinler.
Ben etmem mesela.
Ama o arabaya da bindirmem tavırlarını az çok biliyorsam hatta karşılaştırmam yılda bir olsa da görüşmem. Gelsinler anne,babasını görüp gitsinler.
Ama onlar öyle demiyor eee sizlik de bir şey yok.

Bilmiyorum sonradan görme deyince benim aklıma zenginlik taslayan ,malıyla mülküyle ,elinde olanlarla hava atan kişi geliyor.Öyle biri degil
Yok canım biz o türlere görgüsüz diyoruz. Sonradan görme daha üst bir seviye, bir miktar görgüsüzlüğü de içinde barındırır.

Valla konu sahibinin yerinde ben de olsam çoçuğa yapılana sinir olurdum.
Konun şu kısmını anlamadım abiniz (bunu yapan gelinin eşi) araba da mıydı
Arabadaysa eğer sizin doğru söylediğinizi biliyordur

Üç sene uzayacak bir konu değilmiş ki,neden iki taraf da bu kadar büyütmüş anlayamadım ben.

Benim kızdığım noktalardan biride o zaten.kiz bu raddeye gelebiliyor.iki araba var.bir yurtdışından gelen araba birde öbür kardesimin sürdügu araba.buradaki yigenim babasının değilde amcasının a TR arabadina biniyor hep ona heves etmiş .kız onu görünce çıldırıyor.babamda arabada.kiz o inmezse ben kendimi arabadan atarım demiş ve atmaya çalışmış.o yüzden öbür yigrnim arabadan çıkartılıyor .
Şımarık işte ailede iş yok bir de çocuğu çıkartmışlar. Ben o çıkartılan çocuğun annesi olsam o şımarığa anladığı dilden konuşurdum

Valla konu sahibinin yerinde ben de olsam çoçuğa yapılana sinir olurdum.
Konun şu kısmını anlamadım abiniz (bunu yapan gelinin eşi) araba da mıydı
Arabadaysa eğer sizin doğru söylediğinizi biliyordur
Arabada varmış .Kızı kendini arabadan atmak isterken varmış.Kuzeni için o inmezse kendimi atarım demiş.Atmayada çalışmış.Bağırış çağırış ..öbür yiğenimi arabadan indirmişler.Yine kızın dediği olmuş.Abimin eşinin birkaç gün önce öbür kardeşimde söylediklerinden haberi yokmuş .Kızım bindirmem derse kuzeni binemez demesinden.Ben onu söyledikten sonra haberi oldu.Eşide inkar etti.

Şımarık işte ailede iş yok bir de çocuğu çıkartmışlar. Ben o çıkartılan çocuğun annesi olsam o şımarığa anladığı dilden konuşurdum
Konuşmadı sesini çıkarmadı.Kardeşim bana söylediği gibi onada sabret demiştir..Sabredip sustuğu için onlar iyi oldu ben kötü oldum.Benim yanımda o kızın şımarık olduğunu söylüyorlardı ama onların yanında tabiki söylemiyorlardı.Onlar gibi benim çocuğuma yapsalar ben öyle alttan almazdım herhalde.

Arabada varmış .Kızı kendini arabadan atmak isterken varmış.Kuzeni için o inmezse kendimi atarım demiş.Atmayada çalışmış.Bağırış çağırış ..öbür yiğenimi arabadan indirmişler.Yine kızın dediği olmuş.Abimin eşinin birkaç gün önce öbür kardeşimde söylediklerinden haberi yokmuş .Kızım bindirmem derse kuzeni binemez demesinden.Ben onu söyledikten sonra haberi oldu.Eşide inkar etti.
Abiniz arabada ki kısma şahit olmuş. İçiniz rahat etsin diğer kısmın da doğru olduğunu tahmin edebiliyordur

Yiğeni arabadan indirilirken sesini çıkarmayan abinin, senin sözlerine kulak asıp, karıcığının hatasını göreceğini mi düşündün cidden? :işsiz:
Ne neden oldu diye merak ettiği ve ısrarla sorduğu için anlattım.Sen çocuğu ezdirmişsin dedim.Hayır ben yiğenimi ezdirmem dedi .Değişik bakış açıları var.Sonuçta karısının ve kızının dediği oldu çocuk arabadan atıldı ama

amaan ben bile unuttum valla geçmiş geçmişte kalmış boşversene şuan tadımız iyi diyebilirdiniz . o sorduysa siz böyle diyerek konuyu kapatabilirdiniz gereksiz diyalog olmuş . neyse belliki mesafeli olmanız gerekiyor . zorla olmuyor yani birşeyler. boşverin

Back
X