- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Annenizle babanızın arası nasıl?
Acaba dedim sorunlu bir evlilik ve gerginliği bi şekilde sizin üstünüzde atıyor anneniz diye düşünmüştüm.Gayet iyiler kendi aralarında. Saracak bir şey arıyorlar durmadan ve o sarılacak şey ben oluyorum genellikle.
paylaşılmış psikoz gibi.
bence ortak bir düşman bulun onlara. komşu olur ne bileyim evin önüne park eden olur
onlarla uğraşsınlar. ya da ortak bi akraba falan.
sıkıntıdan size sarıyorlar anlaşılan.
siz de çabuk evden ayrılmaya bakın bu arada
madem böyle huyları var kıyafetlerinizi göstermeyin bir şey derlerse ben ne giyeceğimi bilirim diye sert çıkın
başka malzeme bulamıyorlar herhalde,
odanızdan çıkmayın böyle günlerde, çok sıkıcı
Acaba babaniz haftanin diger gunleri evde yokmus ya sen yokken ben ev de otoriteyi sagliyorum mu demek istiyor babaniza
Normalde karışmazlar işte dediğim zamanlarda konu bazen kıyafet oluyor bazen başka bir şey illa bir şeyimden yakınıyorlar.
Bilmiyorum çocuklarıyım diye stres çarkı olarak görüyor özellikle annem. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Kendime karıştırmam zaten ne kadar kırılırsa kırılsın, çok teşekkürler cevabınız için.
Acaba dedim sorunlu bir evlilik ve gerginliği bi şekilde sizin üstünüzde atıyor anneniz diye düşünmüştüm.
bence kanalize edin onları. boş kalmışlar. mesela yürüyüş yapsınlar her gün ben görüyorum parkurlarda yaşlılar karı koca yürüyorlar. hem sağlık açısından iyi hem vücut yorulunca negatiflikleri kalmaz, hem gençleri gördükçe biraz daha size ılımlı olurlar.
marketlerde güzel kısa hikayelerin olduğu kitap serileri var. onlardan alın misal çay içerken ona baksınlar hediye edin vs gibi
olumlu şeylere yönlendirin biraz. internetiniz varsa netten dizi izlemeyi öğretebilirsiniz.
en güzeli bir tavla alın mesela karşılıklı oynasınlar.
Annen birşeyleri ispat etme çabasında
Ama neyin? Onu bulmak lazım
Mantıklı öneriler. Biraz da çevresinden etkileniyor annem. Erken evlilik yaptığı için genelde abla kardeş gibiyiz çok yaşı yok yani. Ama süper film buldum gel diyorum alt yazı okuyamam, dışarıda kahvaltı yapalım diyorum boş günlerimizde ne gerek var bilmem ne.
Biraz daha düşünüp çoğaltacağım artık.
biraz annenize uygun şeyler önerin mesela türkçe dublajlı aşk filmleri, ya da türkçe diziler, dışarıda para harcanmayacak aktiviteler (klasik türk annesi kahvaltıya para vermek istemez mesela) ondan yürüyüş dedim.
bir de kendinizi koruyabilecek biri olduğunuzu gösterin o zaman anneniz sizi korumak için size baskı yapmaz. benim mesela annemle o konuyu aştım bilir dişli olduğumu çünkü mesela ablamın daha çok üstüne düşer korumak için o yüzden.
Kardesleriniz falan var mi? Onlara da mi ayni sekilde davraniyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?