içim sıkıldı

Yıllarca yalnız yaşadım okurken. Bir yıldır birlikte yaşıyoruz henüz. Yüksek lisans şu bu derken eve geç döndüm.
Tek çocuğum diyedir belki.

anladım. ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz. ya alışmalarını sağlayıp başka şeylere odaklanmalarını sağlayacaksınız ya uzaklaşacaksınız yani. karar sizin.

anladım. ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz. ya alışmalarını sağlayıp başka şeylere odaklanmalarını sağlayacaksınız ya uzaklaşacaksınız yani. karar sizin.

Ekonomik durumum müsaade etse hiç durmam çünkü ne kadar iyi olursa olsun bir insanın ailesiyle arası vakti gelince ayrı evlerde yaşamak gerektiğine inanıyorum da şartlar işte.
Çok teşekkürler tekrar ilginiz için.

Anneniz babanıza sizinle ilgilendiğini göstermeye çalışıyor. Biraz da kendi kıyamayıp taviz verdiği konularda babanızdan destek almaya çalışıyor olabilir. Başbaşa iken annenize samimi bir şekilde sizi kendi uyarsa babanız yokken daha iyi olacağını söyleyin.

Anneniz işi showa dökmüş bence. Babanız yokken karışmayan kadın, babanız gelince sert ve kuralcı anne rolüne mi bürünüyor acaba? Hani bak sen yokken ipini sıkı tutuyorum babası der gibi? Ya da babanız birşeyinize karışmıyor diye gıcığına mı gidiyor acaba? Aranızı mı bozmak istiyor babanızı fiştekleyerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…