İçim sıkılıyor...Korkuyorum...

kanaryam07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
71
7
86
31
Meraba sırf bu konu için üye oldum şuan :) Ben 22 yaşındayım ve bir ilişkim var ve ben onu çok seviyorumm hani gerçekten hayallerimdeki kişi diyebilirim tavır tip hareketleri yaşam tazı için... Şimdi benim son 1 senem üniversitede ve Allaha şükür garantilibir bölümde okuyorum...Sevgilimle aynı yaştayız fakat onun okul sallantılı bayağı şimdi tekrar hazırlancak sınava bölüm değişmek için annem bu durumu biliyor bölüm değişeceğinide söyledim ama böyle bi olumsuz davrandı hani anneme dedim napayım ayrılayım mı yani sırf bu yüzden e gerekirse oda olur dedi ben çok kötü oldum hani öyle laylaylom olsun diye bu ilişkiye başlamadım gerçekten hayatımı geçirebileceğim biri olduğu için başadım ve çook seviyorummm ben nasıl bir yol izlemeliyim sizce ?
Bide sizce sevgilim sınıf öğretmeliği yazsa iyi olur mu yada tmden iş imkanı olan başka hangi bölüm var ?
Yardımcı olursanız sevinirim içim sıkılıyor çünkü :/

Öğretmenlik yazarsa okul bitince KPSS lanetiyle uğraşacak.
Bölümü neydi ki değiştirmeyi düşünüyor son seneye gelmişsiniz?

tatlim onemli olan meslekmidir yada atanmakmidir yada erkegin tasi sıkıp suyunu cikarmasimidir 2 unv mezunu insanlarin issiz olduguda asikardir

Yine evladı bilimle uğraşıyormuş gibi davranan bir anne daha.
Evladının sevgilisinin mesleğini küçümseyen kaçıncı anne bu?
Eskiden çocuğuma iyi davranan eli ekmek tutan saygılı biri olsun derdi (bazı)anneler, şimdi ise sınıf farkı, küçümsemeler arttı.
İşiniz zor.

Daha onun okulu var okul bitince bi ise atanmasi meslek sahibi olmasi birikim yapmasi ve sonra nasipse evlilik...yani cok uzun bi surec hele o zaman gelsin anneni karsina alip ciddi ciddi konusursun daha surec uzun oldugu icin annenin oyle demesi normal cok ciddiye alincak uzuluncek bi durum yok sen suan sevmenin sevilmenin tadini cikar zamana birak eger olmayacaksa zaten bisey cikar yani hersey nasip surekli ilerisini dusunup suaninida zehir etme

Onu bunu bilmem de evlenirseniz inşallah o zaman da iyi olursunuz. Çok görüyoruz çünkü başta aşk böceği olanları

Arkadasiniz zaten okuyor yada okuyacak yanı azimli çalışman birine benziyor.
Önemli olan çalışkan ve düzgin ahlakli biri olması.
Sizin için hayırlısı olsun

sevgilim mühendislik ama hazrlkta 2 kere kadı ve zorlanıor hani sonunda işsiz kalmaktanda korkuyor bu yüzden bırakmak istiyor aslında annne küçümsemiyor hani diyo daha okulu bitirecekde okuyacakda iş feln hani benim hemen evlenmek gibi bi derdim yok zamanında olsun huzurlu mutlu olsun istiyorum evet çok ileriyi düşünüyorum ben ya

yani hukuk gelmez o kadar yüksek beklentim yok ben memur olcam yani bana memur olası yeter Allaha şükür gözüm yüksekte değil sadece huzur yani

Ya şimdi sınıf öğretmenliği kazansa bunun okuması 4 sene atanmak için de 1 sene beklese, mühendisilikten kpss olmuyor mu ona girsin.

yok işte çok az alım ve çok yüksek puan garantili değil
Valla bilemedim tekrar okumayı gözü yiyor mu bu kadar okuduğu yıla yazık değil mi bu da bir emek sonuçta, bence kpssyi denesin dil kursuna gitsin, mühendislikte dil çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…