İçim sıkılıyor

Yani ben düşününce boğulcak gibi oluyorum bana ayak bağı olucakmış gibi hissediyorum ödüm kopuyo bi çocuğa bağlanmak istemiyorum yani
Elbette hazir olmadan cocuk yapma aman sakin
Ben de ayak bagi olacagini dusunuyordum. Ama simdi bakiyorum da alip oglani kucagima sokaga cikiiyorum. Bana bakiyor guluyor, gelip gecenlerin gozu bile oglumda. Diyolardir ki anasinin surata bak nemrut kari nasi somurtuk;) ama oglan guluyor. Allah nazarlardan saklasin hepimizin cocuklarini. İnsanlarin o bakislari bile bana iyi ki dogurmusum dedirtiyor.bazen de delleniyorum hay aklima tukureyim diyorum oglan aglayip sizlayinca. O noktada esim giriyor devreye , aliyor kucagina gel oglum anan bizi kapinin onune koyacak simdi bende meme de yok hapi yutariz vallaha sus gozunu sevem diyor ;) sonra hepimiz guluyoruz.
Hayat bunlarla guzel elifim. Hazir oldugunu sen anlarsin zaten. O zamana kadar bekle.

Anlıyorum ama bide sadece çocuk değil sorun hamile olmak fikride çok korkutuyo beni inanırmısın ben hep dua ederim Allahım çocuğum olmasın diye ama çok isterim bi çocuğu evlat edinmeyi yada bi çok kimsesiz çocuğu okutup gidip onlarla ilgilenip vakit geçirmeyi düzenşi olarak
Duanin da hayirlisini et. Allahim bana en hayirlisi ne ise onu nasip et de.
Hamilelikten korkacak bisey yok, herkes yaptigina gore demek ki zor bise degil dimi bak boyle dusun;)

Ben de ayak bagi olacagini dusunuyordum. Ama simdi bakiyorum da alip oglani kucagima sokaga cikiiyorum. Bana bakiyor guluyor, gelip gecenlerin gozu bile oglumda. Diyolardir ki anasinin surata bak nemrut kari nasi somurtuk:KK66: ama oglan guluyor. Allah nazarlardan saklasin hepimizin cocuklarini. İnsanlarin o bakislari bile bana iyi ki dogurmusum dedirtiyor.bazen de delleniyorum hay aklima tukureyim diyorum oglan aglayip sizlayinca. O noktada esim giriyor devreye , aliyor kucagina gel oglum anan bizi kapinin onune koyacak simdi bende meme de yok hapi yutariz vallaha sus gozunu sevem diyor :KK66: sonra hepimiz guluyoruz.
Hayat bunlarla guzel elifim. Hazir oldugunu sen anlarsin zaten. O zamana kadar bekle.

aynen benden anne olduysa herkesten olur gibi geliyor banada :KK70:
bugün 4 ayrı oyunçakçıdan sonra yok o ilk gittiğimize gidelim ordakiler daha güzeldi dediğinde tabanlarım patlamışken bile ve hatta asıl amacım olan anneme hediye almak olayına henüz girememişken , peki hadi ilkine gidelim bir daha şeklinde ki sakin ifademe ben bile şaşırdım ..başka hiçbir kuvvet beni mağaza mağaza dolaştıramazdı eminim :KK70:

Ben de ayak bagi olacagini dusunuyordum. Ama simdi bakiyorum da alip oglani kucagima sokaga cikiiyorum. Bana bakiyor guluyor, gelip gecenlerin gozu bile oglumda. Diyolardir ki anasinin surata bak nemrut kari nasi somurtuk:KK66: ama oglan guluyor. Allah nazarlardan saklasin hepimizin cocuklarini. İnsanlarin o bakislari bile bana iyi ki dogurmusum dedirtiyor.bazen de delleniyorum hay aklima tukureyim diyorum oglan aglayip sizlayinca. O noktada esim giriyor devreye , aliyor kucagina gel oglum anan bizi kapinin onune koyacak simdi bende meme de yok hapi yutariz vallaha sus gozunu sevem diyor :KK66: sonra hepimiz guluyoruz.
Ne güzel anlatmışsın ya:)
Şu sorunlar hallolsunda önce yoksa ben acırım o çocuğun haline zaten

aynen benden anne olduysa herkesten olur gibi geliyor banada :KK70:
bugün 4 ayrı oyunçakçıdan sonra yok o ilk gittiğimize gidelim ordakiler daha güzeldi dediğinde tabanlarım patlamışken bile ve hatta asıl amacım olan anneme hediye almak olayına henüz girememişken , peki hadi ilkine gidelim bir daha şeklinde ki sakin ifademe ben bile şaşırdım ..başka hiçbir kuvvet beni mağaza mağaza dolaştıramazdı eminim :KK70:
;) biz de butun gun bir yandan annemizi mutlu edelim diye gezdik bir yandan da oglumuza kiyafetler aldik. Hey gidi gunler anne oldum da kucakta oglum geziyorum dedim. Sanki benim cocugum degil sokakta bulmusum hahahaha hala anne gibi hissetmiyorum kendimi

Evet işte onlar bi çözüm bulsa sorun kalkar ortadan.
Bir de başka doktor yok gidebileceğim özel yani. Biraz yaşadığımız şehrin dışında oturuyoruz ve çok çok uzak olcak başka bir doktıra gitmek

elif ben anlamadım

ankara da oturuyoruz demiştin geçen

ankara nın dışı ne kadar dış olabilir yani

en uzak ilçe 1,,5 saat

hatta geçen ankara da değiller dedim @pinkycaramel e

sonra ankaradan İstanbul a tatile gideceğiz dedin

şimdi de başka yere uzak diyorsun

biz balık hafızalı değiliz ama bu hikayede bir tutarsızlık mı var

Allah hayirlara cikarsin canim
Bu arada terapi almak icin baska doktorlara da gitmeyi dene. Belki ise yarar
Saol canım amin
İşte bi doktor var diğerleri çok uzak kalıyo bana bu denediğim doktorda daha çok ialava yönelik tedaviden yana birde ilaç kullanırsam işimden olurum gerçekten o ilaçlar çok fena.
Bide haksuzlık gibi geliyo ben eşim yüzünden böyleyim onun çözmesi lazım bu durumu

Ne güzel anlatmışsın ya:)
Şu sorunlar hallolsunda önce yoksa ben acırım o çocuğun haline zaten
Bak ne diyecegim. Sorunlarini halletmeden asla cocuk yapma o ayri konu. Ama su an kucaginda cocugun olmus olsaydi o kocanin salakliklari falan asla gorunmezdi gozune. İsine gelmedi miydi defol da git diyebilirdin rahatca. Calisan kadinsin. Esine muhtac degilsin. Cocugunla bir omur birbirinize yetersiniz.
Bir yakin arkadasim esinden siddet gormus. Aradi konustuk. Agliyordu. 11 aylik oglu var. Dedim hemen cik o evden git darp raporu al. Hemen sikayetci ol. O serefi olmayan vatandasi at evden. Koy esyalarini cop posetine kapi onune at. Sonra da bosanma davasini ac acilen. Kiz aynen dediklerimi yapacagini soyledi ve ne dedi biliyor musun? Dark, iyi ki oglum varmis.bana daha da kimse gerekmez dedi.

elif ben anlamadım

ankara da oturuyoruz demiştin geçen

ankara nın dışı ne kadar dış olabilir yani

en uzak ilçe 1,,5 saat

hatta geçen ankara da değiller dedim @pinkycaramel e

sonra ankaradan İstanbul a tatile gideceğiz dedin

şimdi de başka yere uzak diyorsun

biz balık hafızalı değiliz ama bu hikayede bir tutarsızlık mı var
Tutarsız olsun ama değil mi burda beni tanıyan üye olan insanlar var ben kendimi açık etmek istemem hayatım zor yeterince

Saol canım amin
İşte bi doktor var diğerleri çok uzak kalıyo bana bu denediğim doktorda daha çok ialava yönelik tedaviden yana birde ilaç kullanırsam işimden olurum gerçekten o ilaçlar çok fena.
Bide haksuzlık gibi geliyo ben eşim yüzünden böyleyim onun çözmesi lazım bu durumu
Esinin cozmek adina ne yapmasini bekliyorsun tam olarak? Ne yapsa rahat edersin mesela?

Bak ne diyecegim. Sorunlarini halletmeden asla cocuk yapma o ayri konu. Ama su an kucaginda cocugun olmus olsaydi o kocanin salakliklari falan asla gorunmezdi gozune. İsine gelmedi miydi defol da git diyebilirdin rahatca. Calisan kadinsin. Esine muhtac degilsin. Cocugunla bir omur birbirinize yetersiniz.
Bir yakin arkadasim esinden siddet gormus. Aradi konustuk. Agliyordu. 11 aylik oglu var. Dedim hemen cik o evden git darp raporu al. Hemen sikayetci ol. O serefi olmayan vatandasi at evden. Koy esyalarini cop posetine kapi onune at. Sonra da bosanma davasini ac acilen. Kiz aynen dediklerimi yapacagini soyledi ve ne dedi biliyor musun? Dark, iyi ki oglum varmis.bana daha da kimse gerekmez dedi.
İşte bende tam tersini düşünüyorum yani çocuk daha zorlaştırır herşeyi şimdi ne güzel rahatım eşime muhtaç değilim dediğin gibi ama yine ayrılmak son çare olsun konuşup çözelim istiyorum

İşte bende tam tersini düşünüyorum yani çocuk daha zorlaştırır herşeyi şimdi ne güzel rahatım eşime muhtaç değilim dediğin gibi ama yine ayrılmak son çare olsun konuşup çözelim istiyorum
Cocukla evet zor. Ama emin ol cogu kadn 30lu yaslara geldiyse ve esiyle sorun yasayip ayrildiysa keske cocugum olsaydi bari der

Tutarsız olsun ama değil mi burda beni tanıyan üye olan insanlar var ben kendimi açık etmek istemem hayatım zor yeterince

tamam da sadece doktor yok diyorsun

ne kadar küçük olabilir başka doktor olmayan yer diyoruz

ankaradayız diyorsun

kırşehirdeyiz de mesela

o zaman sıkıntı olmaz küçük bilgisi ile uyuşur

ben böyle çok tutarsız bir şeylerle karşılaşınca biz elif in tez konusu muyuz acaba demeye başlıyorum

zira kıskançlıkların da uyumsuz ve zıt şekilde silgi verdi ortalığı yık otelde yer ayırttı sus otur

bu hayat zor, basit bir şekilde mutlu olmazsın

dinginlik en iyi mutluluk sebebidir o da maalesef sende yok

Back
X