içim sıkkın

_Merve-_-

oğluşummmm =)
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
106
4
118
içim çok sıkılıyor arkdaşlar bende burda belki biraz rahatlarım diye düşündüm. Hani bazen olur ya nedensiz işte benimkide öyle. Hem nişanlımıda çok özledim şehir dışında kendileri=( çok yalnızım sanki...=(

Son düzenleme:
Yalniz degilsin bak burda bütün kadinlar toplandik hepimizin ayri hayati ayri derdi var Yenisin sanirim KKda forumu bi gez bi sürü konu var kafan dagilir nisanlini özlemende güzel özlemde sevgiye dair degilmi

evet ben yeniyim ama yıllardır siteyi takip ediyorum üye olmak yeni nasip oldu =) keşke oda burda olsaydı özlemek istemiyorum artık hep yanımda olsun istiyorum yanımdayken özlemek istiyorum çok zor çok daha okul biticek askerlik derken epey beklicem zaman geçmiyor=(

Aynen benimde canim sIkkin, nedeni varmi yokmu onuda bilmiyorum oyle bi sIkkinlik iste:85:

Hasret cok zor bacim cok zor gel bana sor. Allah kavustursun tüm sevenleri insaAllah.

Arada bir insanin cani sIkilir ruhu daralir elbet durduk yere. Ama gecer insaAllah

bilirim özlememenin ne kadar zor olduğunu.ben üniverseten geçen sene mezun oldum ve bu sene evdeyim.yaşadığım yer çok küçük olduğu için evden dışarı çıkamıorum ve sürekli sevdiceğimi düşünüorum.aklımdan hiç çıkmıo.ve günler geçtikçe ona olan özlemim her geçen gün dahada artıyo..uzak yerlerdeyiz yüzyüzede görüşemioruz.görüşmek için yaptığımız telefonla konuşmak ve msnde görüşmek ama inanın insan daha çok yıpratıyo böle kendini...özlemek hem çok güzel hemde çok acı verici bi durum..

saolun bacılarımm bunları okuyunca mutlu oldum çok boş yaşıyorum sanki hep evdeyim bu yıl mezun oldum yapcak hiçbişeyim yok iyice kapandım eve :85:

bunlar deilde beni en çok korkutan askerlik yaa ozaman napıcam hiç bilmiyorumm

Hasret zor şey...
Keşke ayrılıklar olmasa...
Burda yalnız değilsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…