içim şişti artık

mervemahmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
143
0
46
Eskişehir
yaa birilerine anlatmazsam çatlıcam orta yerimden kendi annem düğündeki takılarımı alma planı yapıyo düşünebiliyo musunuz öz annem ya kafayı yicem en son bunu da yaptı yaaa ne yapıcam ben ya!!!

nasıl yani?
anneniz neden böyle birşey istiyor?
maddi durumu kötü olabilir ama istedği doğru birşey değil.
altınlar eşin ve senin gelecek yönünde maddi garantindir.
buna sizden başkası dokunmamalı...
bunu açıkça söyleyin.
üstelik bu durumu eşiniz ve ailesi bilse ortalık karışır.
kulaklarına gitmeden annenizi böyle birşey olmayacağına inandırın.

değil canım durumumuz kötü değil kötü olsa neyse der insan. ben böyle birini görmedim zaten bi çok konuda maddiyat yüzünden kavga ederdik ama bu annemin geldiği son nokta artık. bugün akrabamızın düğününe gittik takılar takıldı kız ve erkek tarafından da takılar sökülmeye giderken arkalarından gittiler bak almaya gidiyolar dedi bana neyi alcaklar dedim takıları dedi onlara ne takılardan dedim sona yok alcakmış saycakmış bilmem ne bana gelenler gellmeye başladı geri vercem demeye başladı sonra onlar bizim borcumuz olcak dio geri ödenir ya takılanlar onlar da takanlara götürcekmiş bilmem ne onları alcakmış kafayı yedim böyle bişiyi bi anne nasıl düşünür ya senin borcun olcak mı diye sormuyo herşeyi erkek tarafına atmata uğraşıyo Allahtan güzel oynamayı biliyo da şimdiye kadar nişanlım ailesi bu yüzünü görmedi ne yapıcam ben ya.......nereye kadar off off

ne nışanlının aılesıne ne de kendı aılene takılan altınları vermek zorunda değılsın
onlar sana hedıye olarak takılan bırşeydır
annene olsa annene takarlar demı ama..

eğer bıdaha söylıcek olursa, bız yenı evlenıyoruz belkı borçlarımız olacak belkı yatırım yapmak ıstıyoruz bıze lazım dersın
düğün günüde altınları söküp alamayacağına göre boşver

nişanlımın ailesine bişi demiyo annemi dışardan görenler ne tatlı kadın derler öyledir yani oynar. nişanlımın ailesine karşı da öyle. ama bigün elbet bu yüzünü görcekler. takılar çıkarılırken orda huzursuzluk çıkartcak bişi yapmaz umarım ben kayınvalideme emanet etmeyi düşünüyorum ayrıca ne olur o sırada bilmiyorum ya. kayınvalidem de öyle sakin bi kadındır ki bari o yönden şanslıyım....

benım dugunumde dah acok bızım taraf tan takıldı takı . annem cantasında topladı ve dugun gecesı bana verdı o beyz cantayı elınde tasıdı durdu canım annem. bı tane bıle alcaz demedıler

sen ilk cocuksun senın nasıbın dedıler çünkü onlar eskıden taktıkları falanda geldı bana . komsumuz vardı bızle aynı durumda o kızının altınların vermedı dugunde sonrasında bıze borc olcak bu takılanlar dıye .

ama keske söle olsaydı annem vermeselrdı o altınları ve benım ıcın bır hesap acırsalrdı onlarda dursaydı. damat yanı eşler iyi demıyor

ama bu oyunun sonu çok kötü...
nişanlın ve ailen düğünden sonra bu 180 derece dönüşten dolayı emin sadece annene tavır almakla kalmaz...
senide bundan sorumlu tutabilirler.
baban nasıl peki?
eğer o annene nazaran daha anlayışlıysa ona anlat durumu,belki o annenin önüne geçer?

Son düzenleme:

bırak canım ya kac yasındasın bılmemde annen o senın senı 9 ay tasıdı buyuttu kayın valıden ıyı gorunur sonradan cıkarır yuzunu merak etme .. bu kadar saf olmayın yaa

hem altakıları bankaya yatır tamam ne kayınvalıden vercen kaynanın senı sevecegını mı dusunuyorsun... hos hepımızı en basında coook sevdıler

hem altakıları bankaya yatır tamam ne kayınvalıden vercen kaynanın senı sevecegını mı dusunuyorsun... hos hepımızı en basında coook sevdıler

sanırım yanlış anladın ben geri vermesi için ona vericem her kayınvalidenin de kötü olduğunu düşünmüyorum burda olan konuları da okudum ama 8 senedir tanıyorum kadını insanın sarılmasından bile belli olur kadının samimiyeti hissediyorum yani onda bile herkesi yakmayalım kötü olanlar için yani....

aynen en büyük korkum bu zaten nişanlım biliyo annemi uzun süredir devam ettiği için ilişki yeri geldi onla ilgili olan şeylerde(buluşma vs.) gördü yani. bi seviyeden sonra da ben dolup anlatmaya başladım bi kaç. arada soruyorum annemi anlarsa annen soğursa benden diye ama bilmiyorum umarım öyle bişi olmaz. babam da bizim kavgalarımıza tanık oldu tek dediği napayım kızım öyle annen demesi.... işin daha da kötü tarafı babam da etkileniyo annemden bazen.......

nişanlı biri olarak cok garıbıme gıttı... altınları ne yapıcak kızımın elının altında bulunsun zor zamanlarında ıslerıne yarar dıye nıye dusunmedı kı annen?? kayınvalıdenımı sevmıyor acaba o alacak falan mı sanıyor tatlım??

babannem acayip bi kadın canım yani annemin kayınvalidesi annem tüm kayınvalidelere çektircek gözüyle bakıyo bi güven kırılması var aslında. ama bunun için mi yoksa paraya olan düşkünlüğü için mi bilemiyorum ya. bi günden bi güne borcunuz harcınız olcak mı diye sormadı. çoğu şeyi hallettik çünkü biz belli yani olucak borcumuz ama umrunda mı değil anlamıyorum.....

kiz ılla bırıne emanet etmek zorunda mısın gelın odası felan yok mu veya güvenebılceğın bırı sadıçlarınız felan
ne annene ver ne kaynanana sonra arada kalırsın

kiz ılla bırıne emanet etmek zorunda mısın gelın odası felan yok mu veya güvenebılceğın bırı sadıçlarınız felan
ne annene ver ne kaynanana sonra arada kalırsın

canım gelin odasına güven olmaz da daha sadıç falan kim olcak o da belli olmadı olsun ona da vermeyi düşünüyorum aslında o sırada kayınvalidem de bana verme kızım diyebilir ya...

çok değişik benım annemde öyle herseyı erkek tarafı yapar dıyıp duruyor.. zorla yaptırıyorum... aama altınlarımı almayı dusunecek kadar gıtmez yanı.. benım annemde kayınvalıdemı benden kıskanıyor o yuzden yapıyor. senınkıde belkı bundandır tatlım.. ama buna cözüm bulmak lazım ya..?? düğün günüonun tedırgınlıgıylemı mutlu olacaksın.. annenle oturup konusmayı denedın mı?

ne olursa olsun o senin annendir sende en çok hakkı olan insanı kayınvalidenden daha aşşağı görüp bu şekilde kötülemene anlam veremedim ve çok üzüldüm. şunu untmaki her şey bulunur ama anne asla bulunmaz ? bence sen anneni yanlış anlamışsındır. takılarına gelince onlar senin en doğal hakkındır..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…