- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
düşüncesiz bir kayınvalide ve anacı bir oğlan!
yani bunlar taze diye şimdi üzüyor seni. zamanla bazı şeyler daha çok oturacak hayatında.eşin de artık ailesi olarak seni kabul edecek. tek hatan markette tartışıp gitmen... nere kadar gideceksin?? kaçmak yetişkin bir insana yakışmaz.
sen çizgini ve mesafeni koru kvalidenlere karşı.
Arabanın kaskosu vergisi filan senede bir keredir neden sürekli ödüyorsunuz. Ayrıca kayınbiraderinizin kredisindne borcundan filan size ne 15.000 çekilmiş, 3 bin daha verilmiş neden ya ne zorunluluğunuz var eşiniz bunu neden kabul ediyor siz eşinize nedne veriyorsun ne zorunluluğn var baksınlar çarelerine dediğin zaman ne cevap veriyor. Babasıyla arası neden kötü eşinin onu da anlamadım parayı geri verecek kadar tamam geri ödesin. Herşeyi kendiniz yapmış olursunuz kaynananız aslında birşey dememiş yani tamam 1.000 lira kaynından almış size onu ödemenizi istemiş ama eşiniz neden ödüyor? benim borcum sana ona değil ki diye neden demiyor? fazla geldi bana asıl sorununun kaynanayla değil kaynınızla eşinizin onunla hesabı kapatması lazım yoksa kaynanın daha birşey istediği yok yazmaları beğenmemiş filan neyse ama eşinizle bu maddi konuları çözmeniz konuşmanız lazım artı ayrı bir eviniz ve borçlarınız olduğunu herkesin maddi sorunlarının kendilerine olduğunu eğer borcunuz olmasa belki yardım edebileceğinizi ama bu şekilde mümkün olamıyacağını anlatın bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?