İçim şişti :(

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Son günlerde sebebini bilmediğim, belkide farkında olmadığım, bir isteksizlik, tükenmişlik bezmişlik var üzerimde. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Çalışıyorum boş biri de değilim ama hep içim sıkılıyor, mutsuz ve üzgün hissediyorum. psikolojik destek aldım yakın zamanlarda ama terapistim genelde kendini meşgul edecek şeyler bul eskiden mutlu olduğun şeyleri yap diyor ama yok yok yok. Ne yapsam olmadı. Artık sevgilime sarıyorum daha çok ilgilensin diye onunda farkındayım çünkü genel olarak bir mutsuzluk var üzerimde. Tükenmişlik sendromuna mı girdim nedir bilmiyorum. Hayattan bir isteğim beklentim kalmadı sanki öylesine yaşıyorum. Depresyonday mıyım acab diye gitmiştim aslında psikoloğa bir şey çıkmadı bilmiyorum çok mutsuzum ama var mı böyle tükenmiş hisseden :(

Belki regl iniz yaklaşıyordur . arada oluyor bu tür ruh halleri kendinizi iyi hissedecek şeyler yapın kitap okuyun film izleyin ya da bir diziye başlayın ya da bir hobi. Size ne iyi geliyorsa ...

Belki regl iniz yaklaşıyordur . arada oluyor bu tür ruh halleri kendinizi iyi hissedecek şeyler yapın kitap okuyun film izleyin ya da bir diziye başlayın ya da bir hobi. Size ne iyi geliyorsa ...
Reglim yakın evet.Her şeyi yaptım aslında tek yaşıyorum bol zamanım var çünkü ama yok bunalımdayım sanki.

Bu aralar bence ülkenin yarısı bu haldeyiz.
Ben en azından oldukça mutsuzum bu dönemde. Yavaş yavaş düzeleceğimize inanmak istiyorum. Sizin de böyle bir durumdur belki yüklenmeyin kendinize. Havalar da kötü kapalı gidiyor yaz gelince düzeliriz

Back
X