İçim yandı resmen

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
6 aylık bebeğim var. Bulunduğum şehirde özel bir kadın doğum hastanesi var. Onun ortağı hem de başhekimi doğum doktorumdu. O kadar rahat bir hamilelik ve doğum yaşadım ki. İşini hakkıyla yapan, sabırlı bir adam. Az önce koronadan entübe olduıunu öğrendim.Mideme taş oturdu. İçim yandı. Allahım ne oluyorız. Nereye gidiyoruz böyle. Burası küçük bir şehir ve zaman zaman doktorumuzla yürüyüş yaparken karşılaşırdık. Bugün aklımdan geçmişti, karşılaşsak da bebişi büyümüş görse diye. O kadar üzüldüm ki. Herkesin hayatı alt üst oluyor ve hala hiçbir şey yokmuş gibi davranan insanlar var. Hala maskenizi takar mısınız dediğimizde kavga çıkaran var.

Allah bütün hastalara şifa versin ama gerçekten sağlıkçılarımız için daha fazla üzülüyorum. Biz korona hastalarından kendi irademizle uzak durabiliyoruz ama onların malesef böyle bir şansı ve hakkı yok. Ayrıca bizim onlara cok çok ihtiyacımız var. Allah öncelikle sağlık çalışanlarımız olmak üzere hepimizi bu illetten korusun hastalarımıza da şifa versin.
Doktorunuzla ilgili gelisme olursa yazarsanız ben de takipte kalıcam. İnşallah iyi haberlerini alırsınız.

Allah bütün hastalara şifa versin ama gerçekten sağlıkçılarımız için daha fazla üzülüyorum. Biz korona hastalarından kendi irademizle uzak durabiliyoruz ama onların malesef böyle bir şansı ve hakkı yok. Ayrıca bizim onlara cok çok ihtiyacımız var. Allah öncelikle sağlık çalışanlarımız olmak üzere hepimizi bu illetten korusun hastalarımıza da şifa versin.
Doktorunuzla ilgili gelisme olursa yazarsanız ben de takipte kalıcam. İnşallah iyi haberlerini alırsınız.
Yazarım tabii ki. Resmen film şeridi gibi ilk doktora gittiğimiz andan son gördüğüm ana kadar gözümğn önünden geçti. Üstelik çok da iyi bir doktordıiur. Özellikle kötü huylu tümor vakalarında çok başarılı ameliyatları var. Özel hastane olmasına karşılık sıra beklemeden giremezsiniz. Tatil günleri bile çalışır. Babasının vefat ettiğini öğrendiği gün bizim okuldan bir arkadaşın sezeryanı vardı, onun sezeryanını yapıp memleketind öyle gitti ki 800 km yol. Allahım inşallah bütün hastalar iyi olur. Bitsin artık. Normale dönelim. Sıradan kaygılarımız olsun. Yanımızdaki ile aynı pakette bisküvi yiyelim, simidi bölüşellm.

Gerçekten sağlık sektöründe çalışanlar mahvoldular, bittiler resmen. Allah yardımcısı olsun hepsinin ve gani gani razı olsun hepsinden.
Benim görümcem de hastanede çalışıyor, korona testi falan yapıyor. Kafa olarak da beden olarak da bitmiş vaziyette. Otelde kalma hakları vardı geçen ay sonlandı, artık eve geliyor. Evde bypasslı baba var, odasından çıkmıyor. Çok üzülüyoruz haline. ☹️☹️ Telefonla görüşüyoruz, alt katımda ama hiç görmedim aylardır.
İnşallah doktorunuz atlatır. Çok geçmiş olsun.

Çevremede annem dahil çoğu kişi hasta oldu
Aileden 3 kişide öldü
Akıl fikir diliyorum miletimize hasta olanlara şifa sağlık personelinede sağlam sabır diliyorum
Şu anda ciddiye almayan herkesi katil gibi görmeye başladım. Demek ki yakınlardan, tanıdıklardan biri hasta olunca öyle oluyormuş. Allahım bitsin artık lütfen

Gerçekten sağlık sektöründe çalışanlar mahvoldular, bittiler resmen. Allah yardımcısı olsun hepsinin ve gani gani razı olsun hepsinden.
Benim görümcem de hastanede çalışıyor, korona testi falan yapıyor. Kafa olarak da beden olarak da bitmiş vaziyette. Otelde kalma hakları vardı geçen ay sonlandı, artık eve geliyor. Evde bypasslı baba var, odasından çıkmıyor. Çok üzülüyoruz haline. ☹☹ Telefonla görüşüyoruz, alt katımda ama hiç görmedim aylardır.
İnşallah doktorunuz atlatır. Çok geçmiş olsun.
Allah yardımcısı olsun. İnşallah bu günler geçer biter de çabucak

Allah sifa versin doktorunuza ve butun hastalara.Oglum isyan etti bu gece,o hic dikkat etmeyenlere hakkimi helal etmeyecegim,okulumuza gidemiyoruz,uzaktan yapmaya calisiyoruz,birseye benzemiyor diye.
Davetiye geldi,kina gecesi var,ertesi de dugun=/
Allahim akil fikir ver sen bu insanlara,emeklerimizi ve en onemlisi saglikcilarin emeklerini hic ediyorlar:110:

Arkadaşımın da babasının kronik hastalığı yoktu. 2 gün önce kaybettik maalesef. Okadar acı ki. Sesini duymadan görmeden. Kimsesiz gibi gitti. Ve hala hastanede çalışan arkadaşlarım maske takmayan insanları uyardığı zaman, dalga geçiyorlarmış bu kadar mı korkuyorsun ölümden diyorlarmış ya. Şimdi gelde laf anlat böyle insanlara.

Of ya adam gözümde canlandı benim de içim çiz etti Inşallah çıkar yogunbskimdan
Hiç sormayın. Uyku falan gitti bende de. Gözlerimi kapatıyorum gözümün önüne geliyor. Sesi hala kulaklarımda. Bir de ben çok istekli ve heyecanlı bir anne değilim. Hamileyken de çok sakindim.onun ultrasonda bakarken gözleri ışıl ışıl olurdu, sürekli kendi kendine konuşurdu. Mucize, maşallah, Allahım ellere bak, Allahım burna bak, nasıl bir dünya var içeride görüyor musun derdi.

Şu anda ciddiye almayan herkesi katil gibi görmeye başladım. Demek ki yakınlardan, tanıdıklardan biri hasta olunca öyle oluyormuş. Allahım bitsin artık lütfen
Ben buraları geçtim sanırım

Bu virüs ne yaparsan yap bir şekilde bulaşacak sanki

Bakın 4 aylık hamileyken ülkemizde karintina oldu şuan bebek bir aylık tam 6 aydır çıkmıyorum çok dikkat ediyorum hiçbir davete gitmedim zaruri durumlar haricinde hiç çıkmadım

Markete bile tam korunarak eşim gitti

Evde sadece çıkan eşimdir oda çok iyi korunur

Dikkat edilmesi gereken herşeye çok dikkat eder tabiatı gereğide çok titizdir

Eve sadece çok yakınlar girer

Annemin hasta olduğu dönemler şans eseri bir türlü denk gelipte gelemedi bize o hafta

Çok ince bir çizgi bu kadar korunmamıza rağmen o hafta annem bize gelmiş olsaydı muhtemelen virüs bizede bulaşacaktı

Bu herkes içinde böyle

Sadece şu var dikkat edilmeli hastalık zirve yapmamalı hastaneler işleyemez duruma gelmemeli taki tedavisi bulunana yada virüs mutasyon geçirene kadar

Hayatı ne kadar durdurabilirsin

Son düzenleme:
Benim korkum, ulkede doktorlar isyan ederse diye..O zaman ne kadar degerli olduklarini anlayacağız iste saglik calisanlarinin..Gerekli koruma malzemeleri yok diye duyuyoruz ne kadar dogru bilemiyorum tabi..
Çok çok yazık. Bir süre sonra doğum yaptırmaya, ameliyat olmaya, alçıya aldırmaya sağlık çalışanı kalmayacak. Allah yardımcımız olsun

Back
X