İçim yandı resmen

Hastaligi rn yakınlarımızda gormeye basladik. Boyle giderse biz de kapicaz hatta kapmayan kalmayacak gibi.
Ama en buyuk riak saglik calisanlarinda. Allah hepsinin yardımcısı olsun. En zoru onlar yasiyor.
Doktorunuza da acil sifalar diliyorum. Insallah en yakın zamanda guzel haberini alırsınız.

Ben buraları geçtim sanırım

Bu virüs ne yaparsan yap bir şekilde bulaşacak sanki

Bakın 4 aylık hamileyken ülkemizde karintina oldu şuan bebek bir aylık tam 6 aydır çıkmıyorum çok dikkat ediyorum hiçbir davete gitmedim zaruri durumlar haricinde hiç çıkmadım

Markete bile tam korunarak eşim gitti

Evde sadece çıkan eşimdir oda çok iyi korunur

Dikkat edilmesi gereken herşeye çok dikkat eder tabiatı gereğide çok titizdir

Eve sadece çok yakınlar girer

Annemin hasta olduğu dönemler şans eseri bir türlü denk gelipte gelemedi bize o hafta

Çok ince bir çizgi bu kadar korunmamıza rağmen o hafta annem bize gelmiş olsaydı muhtemelen virüs bizede bulaşacaktı

Bu herkes içinde böyle

Sadece şu var dikkat edilmeli hastalık zirve yapmamalı hastaneler işleyemez duruma gelmemeli taki tedavisi bulunana yada virüs mutasyon geçirene kadar

Hayatı ne kadar durdurabilirsin
Ben de salgından 1 hafta önce doğum yaptım. Şu zamana kadar kimsenin evine girmedim, kimse bize gelmedi. Açık alanda bile oturmadık. Benim annem babam doğum için yanımdaydı hala bizdeler.Eşimin ailesi ile hiç görüşmedik. Başka şehirdeler diye. Ama ağustos sonu mecbur okula gittik. Şu anda da cumartesi pazar 8. Sınıflsra kursa gidiyorum. Allah korusun hepimizi

6 aylık bebeğim var. Bulunduğum şehirde özel bir kadın doğum hastanesi var. Onun ortağı hem de başhekimi doğum doktorumdu. O kadar rahat bir hamilelik ve doğum yaşadım ki. İşini hakkıyla yapan, sabırlı bir adam. Az önce koronadan entübe olduıunu öğrendim.Mideme taş oturdu. İçim yandı. Allahım ne oluyorız. Nereye gidiyoruz böyle. Burası küçük bir şehir ve zaman zaman doktorumuzla yürüyüş yaparken karşılaşırdık. Bugün aklımdan geçmişti, karşılaşsak da bebişi büyümüş görse diye. O kadar üzüldüm ki. Herkesin hayatı alt üst oluyor ve hala hiçbir şey yokmuş gibi davranan insanlar var. Hala maskenizi takar mısınız dediğimizde kavga çıkaran var.
Ben de çok üzüldüm. Bir insan kolay yetişmiyor. Allah şifa versin inşallah sağlıkla kalkar. Bu durumlara çok sinirleniyorum. İnsanlarda hassasiyet kalmamış. Her konuya yazıyorum belki okuyan dikkatsiz birinin aklına gelirim de dikkat eder diye. 11 aylık olmak üzere oğlum ve babası ile vakit geçiremedi . Corona yüzünden tedbir almayan insanlar yüzünden eve dönmesine izin verilmiyo. Bize de yazık değil mi bu kadar bencil olmasa keşke insanlar. Ben hafif atlatirim gibi dusunmeseler keşke çünkü hafif atlatamayanlar var. Eşimi uzaktan bile görme imkanım yok. Babası en güzel anlarına şahitlik edemedi.

Arkadaşımın da babasının kronik hastalığı yoktu. 2 gün önce kaybettik maalesef. Okadar acı ki. Sesini duymadan görmeden. Kimsesiz gibi gitti. Ve hala hastanede çalışan arkadaşlarım maske takmayan insanları uyardığı zaman, dalga geçiyorlarmış bu kadar mı korkuyorsun ölümden diyorlarmış ya. Şimdi gelde laf anlat böyle insanlara.

Kafayı suratlarına geçirsen, adamdan sayıp cezayı bize keserler 😑 Şanlıurfa'da görev yapan bir doktorun röportajını okumuştum, vatandaşın bir tanesi covid+ ama mümkün değil kabul etmiyor klima çarptı, dün çok terledim soğudum falan demiş 🤦‍♀️ Nereye varacak bu şekilde gerçekten merak ediyorum..

O kadar önlem alan sağlıkçılara nasıl bulaşıyor aklım almıyor. Nasıl bir virüs bu kahrolacasıca. Off

Benim de aklım almıyor bunu, o kadar koruma kıyafetine rağmen inanılır gibi değil 🙄 Covid konusunda sorulması gereken çok şey var aslında ama o kadar çok bilgi karmaşası var ki beni en çok o geriyor

Ofiste tek maske takan benim hamile eşi olanlar evde bebeği olanlar bile dikkat etmiyor. Bı gün bana sen niye hep maske takiyosun diye anlamsız bı soru sordular. Çünkü öksuruyorum dedim. Korkudan o gün maske taktılar ama sonra yine ayni

Cok zor bir süreç. Korunmak da güç. Uc kez pozitif olup da israrla bir dahaki negatif olursa bize gelmek isteyen bir yakinimiz yuzunden kabus gibi bir hafta gecirdim. Bir otur be kardesim bir otur bu neyin israri. Kendi hafif gecirdi sanıyor ki herkes oyle olacak.

11 yasinda bir cocuk vefat etmis koronadan. Ona da o kadar uzuldum ki.

Hastaliktan ne kadar kaçariz bilmiyorum. Insallah yakalanmayiz ama sunu gordum ki bir kesim insan cok bilinçsiz, sorumsuz, bencil...

doktorunuz adına dua okuyun , yasin dinleyin
rabbim hepimizi korusun hastalara acil şifa versin inşallahh

Allah yardımcısı olsun. Ben de bir sağlık çalışanının eşinden duydum yakında bize bakacak doktor kalmayacak dedi.

Allah şifasını versin.
Bir yandan da şöyle düşünüyorum. Ölüm saatimiz belli birşey değil mi? Vakti gelen ister corona olsun ister başka bir hastalık veya kaza sonucu hayatını kaybedecek zaten.
Önlemi en azından hastanelere düşmemek için almakta fayda var tabi.

6 aylık bebeğim var. Bulunduğum şehirde özel bir kadın doğum hastanesi var. Onun ortağı hem de başhekimi doğum doktorumdu. O kadar rahat bir hamilelik ve doğum yaşadım ki. İşini hakkıyla yapan, sabırlı bir adam. Az önce koronadan entübe olduıunu öğrendim.Mideme taş oturdu. İçim yandı. Allahım ne oluyorız. Nereye gidiyoruz böyle. Burası küçük bir şehir ve zaman zaman doktorumuzla yürüyüş yaparken karşılaşırdık. Bugün aklımdan geçmişti, karşılaşsak da bebişi büyümüş görse diye. O kadar üzüldüm ki. Herkesin hayatı alt üst oluyor ve hala hiçbir şey yokmuş gibi davranan insanlar var. Hala maskenizi takar mısınız dediğimizde kavga çıkaran var.

inşallah sağlığına kavuşur, belki bu konu birimizin duasının kabul edilmesi için açıldı bilemeyiz, Allah şifa versin bu kadar iyi bir doktora...

Amin inşallah. İnsanların vurdum duymazlığı birilerin canlarına sebep oluyor ya, sağda solda görünce bu tipleri yüzlerine tüküresim geliyor

Rabbim yardımcısı olsun, doktorunuza da tüm hastalara da şifa versin çok zor
Ben artık çevreden geçtim, kendimi korumaya bakıyorum, eşim işe gidiyor o da aynı şekilde tedbirliyiz, insanlardan artık bir şey beklemiyorum. Arada dışarı çıkıyoruz, bir yerlere gidiyoruz görüntüler korkunç, hastalık yok gibi yaşıyor insanlar şu halde herkes kendisini koruyacak başka çare yok, tedbirsizlere kızmaktan yoruldum artık uğraşmıyorum

Back
X