Sevgiliylen nasildi evlendikten sonra mi ortaya çıktı bu durum8 aylik bir evliligim var.Birbirimizi severek evlendik.Esim beni temizlik konusunda yetersiz goruyo ve asiri titiz.Kilomdan gobegimden rahatsiz oldugunu soyluyordu ve bazi kurallari var.Bi kadinin isveli olmasi gerektigini soyluyo kadinin yanasmasi gerektigini.Kurallarini kabul etmezsem ayrilcagimizi acikca belirtti.62 kiloyum.Bende beni ilk gordugunde de sevdin dedim.Aklim kendime yetmiyo babamlarin evindeyim ve bosanmak ne kadar tek cozum gibi gozuksede aslinda ben bu kurallarida kabul etmistim.Sadece ayrilik konusmasi gibi yaptigi icin evime donmedim.Ben seni aldattim mi dovdum mu diyo.Ama benim beklentilerime yani ilgi beklemem onun icin sacma geliyo
Evlendikten sonra cikti sevgiliykende gerci nisan kiyafeti icin flan dikkat etmemi istiyodu ama evlendikten sonra olduSevgiliylen nasildi evlendikten sonra mi ortaya çıktı bu durum
Evliyken acikcasi insan biraz bosanmanin verdigi sorumluluklardan korktugu icin bazi seyleri gormezden geliyo ama bi omur gercektenAl kurallarını bir tarafına monte et diyemediniz mi? Paşama bak sen
8 aylik bir evliligim var.Birbirimizi severek evlendik.Esim beni temizlik konusunda yetersiz goruyo ve asiri titiz.Kilomdan gobegimden rahatsiz oldugunu soyluyordu ve bazi kurallari var.Bi kadinin isveli olmasi gerektigini soyluyo kadinin yanasmasi gerektigini.Kurallarini kabul etmezsem ayrilcagimizi acikca belirtti.62 kiloyum.Bende beni ilk gordugunde de sevdin dedim.Aklim kendime yetmiyo babamlarin evindeyim ve bosanmak ne kadar tek cozum gibi gozuksede aslinda ben bu kurallarida kabul etmistim.Sadece ayrilik konusmasi gibi yaptigi icin evime donmedim.Ben seni aldattim mi dovdum mu diyo.Ama benim beklentilerime yani ilgi beklemem onun icin sacma geliyo
Calismiyorum.Sadece bunu ayrilik konusmasi yapar gibi senden kadin olmaz tarzi sen erkege daha guzel gozukmeyi bile inat ediyosun tarzi seyler soyledi.Allah allah ya çok garip bir erkek türü türedi gerçekten.
Calisiyorsaniz bir yardımcı tutun hizmetçi degilsiniz yeterlilik onayı almanız gerekmiyor.
Göbüşü biraz verin sagliginiz için mekik hemen eritiyor.
Büyük sorunlar değil bunlar çözülür şeyler. Herşeye de küsmeyin hallolur.
Sem ilgi bekliyorsun. Sana yok birsey. Ana pasamiz zayiflamani istiyor, cilve bekliyor. Ne ozelligi varmis?
Yaptigin isi begenmuyorsa kendi yapsin ya da bir yardimci tutsun. Hizmetci gibi goruyor seni.
Her supurmede halilari kaldirip altini silmedigim icin temizlik bilmiyorsun diyor. Tualetlerin surekli yikanmasini istiyor 2 gunde bir. Ve supurgede yine ayni sekildeKonunun başını okurken keşke benimki de aşırı temiz titiz olsa diye düşündüm . Eminim yeterince temizsindir eşin diğer anlattıklarına da bakınca aşırı takıntılı biri gibi. Ne demek kilondan göbeğinden rahatsız olmak? Göbeğinle değil seninle evlendi göbek senin kilo senin taşıyan sensin beden senin ona ne ya? Ne zannediyor kendini? Ayrıca kilonda da bişey yok aynı kilodayız abartılacak derecede göbek falan olmaz o kiloda . Beğenmiyorsa paşa gönlü bilir. Kadın işveli olmalı kadın cilveli olmalı diye bişey de yok. Bizde de hep eşim ilk adımda bulunur ben üşenirim genelde asla da şikayet etmez. Daha yeni evlisin boşanmayı düşünmek için erken ama sorunun sende değil onda olduğunu bu kafa yapısını değiştirmediği sana saygı duymadığı sürece eve dönmeyeceğini söyle kendine çeki düzen versin. Kendileri sanırsın Brad Pitt
O ne demek oluyor.Bende ondan korkuyorum resmen gobegim olursa benden ayrilcak gibi konusuyo ben bi kadin olarak bunu dusunmuyomusum.Benim hosuma mi gidiyomus.Şu an normal kilon ama Hamile olunca ne yapacak sonra fazla kilolarını veremeyebilirsin de. Obsesif gibi psikoloğa görünmesi şart.
Mal afedersiniz, kendisi işve bekliyor ama sizin ilgi beklemeniz kenara saçma geliyor. Yok bu erkeklerde beyin bitmiş yada hiç olmadan dünyaya gelmişler.8 aylik bir evliligim var.Birbirimizi severek evlendik.Esim beni temizlik konusunda yetersiz goruyo ve asiri titiz.Kilomdan gobegimden rahatsiz oldugunu soyluyordu ve bazi kurallari var.Bi kadinin isveli olmasi gerektigini soyluyo kadinin yanasmasi gerektigini.Kurallarini kabul etmezsem ayrilcagimizi acikca belirtti.62 kiloyum.Bende beni ilk gordugunde de sevdin dedim.Aklim kendime yetmiyo babamlarin evindeyim ve bosanmak ne kadar tek cozum gibi gozuksede aslinda ben bu kurallarida kabul etmistim.Sadece ayrilik konusmasi gibi yaptigi icin evime donmedim.Ben seni aldattim mi dovdum mu diyo.Ama benim beklentilerime yani ilgi beklemem onun icin sacma geliyo
O hatali oldugu konulari kabul etmiyo ben degisirsem degisebilcegini soyluyo ve resmen benim onu bastan cikarmami istiyor.Temizliği o yapsın , siz de spor yapın . Akşama ikiniz de yorulursunuz işve cilve aramazsınız .
Yani ilginç yeni nesil erkekleri . Evlenince yaşlanıncaha hatta ölünceye kadar beraberliğe adım atıldığını anlayamıyorlar .
Ama eşlerin birbiri için çabalaması gerekiyor ki evlilik yürüsün . Siz de bulunmaz hint kumaşı gibi davranmayın adama . Saçı dökülmüyor mu ? Maaşı az değil mi ? Karın kasları ne kadar mükemmel??? Sen de oralardan vur .
Zor ya benim kuzenimde böyle biriyle evli çektiğini bi kendi bi Allah bilir gerçekten zor. Eşim iki işe güce karışınca bile benim tepem atıyor herşeye temizliğime kadar karıştığını hiç düşünemiyorum bile . Erkekler bu tavırda çok itici oluyor direkt soğurdum ben. Ama kusura bakmasın kendini törpüleyecek bu evlilik için çaba göstermesi gereken tek taraf sen değilsin herşey karşılıklı.Her supurmede halilari kaldirip altini silmedigim icin temizlik bilmiyorsun diyor. Tualetlerin surekli yikanmasini istiyor 2 gunde bir. Ve supurgede yine ayni sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?