Icim yaniyo

O ne demek ya. Kendisi size ilgi göstermiycek ama siz onun etrafında dört donuceksiniz. Padişah mıymış kendisi? Size yazık günah değil mi ömrunuzu sizden iki güzel lafı ilgiyi alakayi esirgeyen bi adama cariyelik yaparak mi geciriceksiniz. Bence fırsatınız varken bosanin, şimdi kabul edip eve donerseniz kendinize yazık edersiniz.
Bosanmaktan da biraz korkuyorum acikcasi yasim 28 oldugu icin ama bende oyle dusunuyorum

8 aylik bir evliligim var.Birbirimizi severek evlendik.Esim beni temizlik konusunda yetersiz goruyo ve asiri titiz.Kilomdan gobegimden rahatsiz oldugunu soyluyordu ve bazi kurallari var.Bi kadinin isveli olmasi gerektigini soyluyo kadinin yanasmasi gerektigini.Kurallarini kabul etmezsem ayrilcagimizi acikca belirtti.62 kiloyum.Bende beni ilk gordugunde de sevdin dedim.Aklim kendime yetmiyo babamlarin evindeyim ve bosanmak ne kadar tek cozum gibi gozuksede aslinda ben bu kurallarida kabul etmistim.Sadece ayrilik konusmasi gibi yaptigi icin evime donmedim.Ben seni aldattim mi dovdum mu diyo.Ama benim beklentilerime yani ilgi beklemem onun icin sacma geliyo
bana fake bir konuu gibi geldi.

O hatali oldugu konulari kabul etmiyo ben degisirsem degisebilcegini soyluyo ve resmen benim onu bastan cikarmami istiyor.
Ne sanıyor kendisini acaba haspam ya.

Siz onun eşisiniz, tek işi onun gönlünü eylemek olan biri değil.

Su laflardan sonra senin kurallarına da diyerek bir sayıp sövüp bırakacaksiniz ne hali varsa görsün.

Zor ya benim kuzenimde böyle biriyle evli çektiğini bi kendi bi Allah bilir gerçekten zor. Eşim iki işe güce karışınca bile benim tepem atıyor herşeye temizliğime kadar karıştığını hiç düşünemiyorum bile . Erkekler bu tavırda çok itici oluyor direkt soğurdum ben. Ama kusura bakmasın kendini törpüleyecek bu evlilik için çaba göstermesi gereken tek taraf sen değilsin herşey karşılıklı.
O karsilikli oldugunu kabul etmiyor sadece benim caba gostermemi istiyo.

Ne sanıyor kendisini acaba haspam ya.

Siz onun eşisiniz, tek işi onun gönlünü eylemek olan biri değilsiniz.

Su laflardan sonra senin kurallarına da diyerek bir sahip sövüp bırakacaksiniz ne hali varsa görsün.
Hem o var bide temizlik konusunda da baskisi var.

8 aylik bir evliligim var.Birbirimizi severek evlendik.Esim beni temizlik konusunda yetersiz goruyo ve asiri titiz.Kilomdan gobegimden rahatsiz oldugunu soyluyordu ve bazi kurallari var.Bi kadinin isveli olmasi gerektigini soyluyo kadinin yanasmasi gerektigini.Kurallarini kabul etmezsem ayrilcagimizi acikca belirtti.62 kiloyum.Bende beni ilk gordugunde de sevdin dedim.Aklim kendime yetmiyo babamlarin evindeyim ve bosanmak ne kadar tek cozum gibi gozuksede aslinda ben bu kurallarida kabul etmistim.Sadece ayrilik konusmasi gibi yaptigi icin evime donmedim.Ben seni aldattim mi dovdum mu diyo.Ama benim beklentilerime yani ilgi beklemem onun icin sacma geliyo
Canım slm okurken bile sinirlendim tövbe tövbe ,kilon fazla değil ayrıca seni psikolojik olarak vurmaya çalışıyor Allah korusun hasta olsan kortizol tedavisi olsan ,hamile olup çok kilo alınca nolucak üstüne kuma mı getiricek, seni önce kalbin ruhun için sevsin ,sende sok lafı” sende kıvanç ,kerem bürsin değilsin “ de 😅😅 temizliğini beğenmiyosada eve temizlikçi al o zaman canım de .

Pardon da kocan dünya güzeli mi sanki, normal sıradan bir tipi vardır büyük olasılıkla
Aynen kendisi 77 kilo orta yakisiklilikta isi gucu olan bi adam.Ama kiloya da takintisi var.Ve beni gorerek aldi en cok uzuldugum bu.Kiyafettende gobegim oldugu gayet net belli oluyodu ki o zaman 70 kiloydum.

Komsumun kardesi boyleydi. Kadina bugun canim sunu cekti de pisirtir, sonra da mutfaga girer kadina o ispanaklari neden pisirmedin curuyecek derdi. Temizlik herseye kadin gibi karisirdi. Bosandilar. Cekilir dert degil.

O hatali oldugu konulari kabul etmiyo ben degisirsem degisebilcegini soyluyo ve resmen benim onu bastan cikarmami istiyor.
Utanarak söylüyorum ama benim eşim de hem ellemeyi hem de ellenmeyi seviyor , oğlanlar uyuyunca kalkıp güzel bir gecelik giyinirim bu bana zor gelmez , bazen canım istemezse yalvarır yakarır. Ama hasta olunca da gözünü kırpmadan sabaha kadar başımda oturur .
Çok ütopik şeyler istemiyorsa bence siz de akışına bırakın , bilmiyorsanız ne istiyorsun deyin istediklerini yapmaya çalışın . Sonuçta biz bazı şeyler ayıp diyerek büyütüldük . Ama ayıp karı koca arasında olmaz . Zamanla alışırsınız . İçinizin yanacağı bir şey yok . Bence adamın libidosu yüksek. Temizliğe takmadı da ondan . Kirli dediği yerlerde sevişin . Süpürge tutan ellerinizden öptürün .

Komsumun kardesi boyleydi. Kadina bugun canim sunu cekti de pisirtir, sonra da mutfaga girer kadina o ispanaklari neden pisirmedin curuyecek derdi. Temizlik herseye kadin gibi karisirdi. Bosandilar. Cekilir dert degil.
Temizlik ve elimi yikamam dahil herseye karisiyor.

Canım slm okurken bile sinirlendim tövbe tövbe ,kilon fazla değil ayrıca seni psikolojik olarak vurmaya çalışıyor Allah korusun hasta olsan kortizol tedavisi olsan ,hamile olup çok kilo alınca nolucak üstüne kuma mı getiricek, seni önce kalbin ruhun için sevsin ,sende sok lafı” sende kıvanç ,kerem bürsin değilsin “ de 😅😅 temizliğini beğenmiyosada eve temizlikçi al o zaman canım de .
Bunu desem bu seferde iste senin kadinligin bu kadar der.

Back
X