Icim yaniyo

ben gerçekten düzenli ev işi yapmıyorum, ortalık dağılıyor. yaptığım zaman tam temizlik yaparım, bazen de hiç umursamam. eşim şurayı bi siliver, yarın tuvaleti yıkar mısın diye ricayla söylese bile moralim bozuluyor. cidden eşin söylemesi sinir bozucu
Bizde oyle bisey yok iste.Yapar misin yikar misin yok ki.Buralar hep pis ben evimde boyle bisey istemiyorum temizledigim zaman bile sen ne temizligi yapiyosunki erkek halimle ben daha guzel temizlik yaparim camlari 8 aydir silmedin. Cayi ben daha guzel yaparim su balkonlarida bi yikamadin.Sen de kari olcanda bende gorcem.

Evet eskiden bizim ailede boyle guzel kiz yok senin her istedigin olsun kursaginda kalmasin fistigim bilmem ne derken simdi dunyanin en kotu kadini oldum.Sigara icmemi istemedigi ve bende evlendikten sonra ictigim yalan soyledim diye sogudum dedi.Benimle kahve icmek icin bile yanina oturmak istedigimde karsida otursan ya dedi.Dul olarak iste o yuzden bosanmaktan korkuyorum.
Neden dul kalmaktan korkuyorsunuz bu ayıp mı kötü kadınlık mı yaptık sanki ? Ben de boşanıyorum bir kez olsun demedim dul kalacağım diye

Neden dul kalmaktan korkuyorsunuz bu ayıp mı kötü kadınlık mı yaptık sanki ? Ben de boşanıyorum bir kez olsun demedim dul kalacağım diye
Isim olmadigi icin ailem kucuk bir ilde yasiyo.Bir de fazla mi abartiyorum diye korkuyorum. Ne bileyim anne olamamaktan. Siz ozel degilse neden bosaniyorsunuz

8 aylik bir evliligim var.Birbirimizi severek evlendik.Esim beni temizlik konusunda yetersiz goruyo ve asiri titiz.Kilomdan gobegimden rahatsiz oldugunu soyluyordu ve bazi kurallari var.Bi kadinin isveli olmasi gerektigini soyluyo kadinin yanasmasi gerektigini.Kurallarini kabul etmezsem ayrilcagimizi acikca belirtti.62 kiloyum.Bende beni ilk gordugunde de sevdin dedim.Aklim kendime yetmiyo babamlarin evindeyim ve bosanmak ne kadar tek cozum gibi gozuksede aslinda ben bu kurallarida kabul etmistim.Sadece ayrilik konusmasi gibi yaptigi icin evime donmedim.Ben seni aldattim mi dovdum mu diyo.Ama benim beklentilerime yani ilgi beklemem onun icin sacma geliyo
Eşinizin ÖZÜR düzeyi % kac. Tamamen yatağa mı bağlı yani kötürüm galiba. Yoksa seni yetersiz görüyorsa ki temizlik sadece senin görevin degil eli kolu kökten kırık değilse kendisi yapsın haspam. Böyle güncellemesi yarım kalmış bir canlıyı koca yapmaya kalkma ömrünü cürütürsün. kurban olsun senin göbeğine...

Eşinizin ÖZÜR düzeyi % kac. Tamamen yatağa mı bağlı yani kötürüm galiba. Yoksa seni yetersiz görüyorsa ki temizlik sadece senin görevin degil eli kolu kökten kırık değilse kendisi yapsın haspam. Böyle güncellemesi yarım kalmış bir canlıyı koca yapmaya kalkma ömrünü cürütürsün. kurban olsun senin göbeğine...
Yani bağırıp çağırıp susturuyor yaptığın hiçbir şeyi beğenmiyor seni ezmeye başlıyor yavaş yavaş kendine özgüvenini kaybettiriyor ve bence sizin o evde gördüğünüzde tam olarak bu
Size birsey sormak istiyorum.Ilk baslarda boyle degildi o zamanda rahatsizdi gobegimden.Ama bagirip cagirmiyodu.Balayi donusu ailesinde kalirken eski sevgilisinin numarasini gordum ben annemlere gidince degerlendiricem zaten dedim o zaman bile bi sogukluk hissediyodum ve eve gifincede sevgilisinin eski fotolarini gordum.Cildirmis gibiydim.Bagirdim cagirdim yakasina yapistim.Ailemi aradim beni almaya gelin diye.Cunku bana aciklama yap dedim sesini cikarmadi.Gittigim yerde cok yanlizdim arkadasim yoktu.Benimle cok ilgili hissetmiyodum.ona yalan soyleyip sigara ictim.Ailesini aradi ve bu kadini burdan alin ben bunu istemiyorum dedi.Benim hatalarim yuzunden sogudugunu soyledi.Sen benim yakama yapistin dedi.Sonrasinda oldu bu temizlik ve diger hersey.Acaba bunlar olmasaydi yine ayni olur muydu cok dusunuyorum.O zamanlardan beride gobek mevzusu var gerci.

Size birsey sormak istiyorum.Ilk baslarda boyle degildi o zamanda rahatsizdi gobegimden.Ama bagirip cagirmiyodu.Balayi donusu ailesinde kalirken eski sevgilisinin numarasini gordum ben annemlere gidince degerlendiricem zaten dedim o zaman bile bi sogukluk hissediyodum ve eve gifincede sevgilisinin eski fotolarini gordum.Cildirmis gibiydim.Bagirdim cagirdim yakasina yapistim.Ailemi aradim beni almaya gelin diye.Cunku bana aciklama yap dedim sesini cikarmadi.Gittigim yerde cok yanlizdim arkadasim yoktu.Benimle cok ilgili hissetmiyodum.ona yalan soyleyip sigara ictim.Ailesini aradi ve bu kadini burdan alin ben bunu istemiyorum dedi.Benim hatalarim yuzunden sogudugunu soyledi.Sen benim yakama yapistin dedi.Sonrasinda oldu bu temizlik ve diger hersey.Acaba bunlar olmasaydi yine ayni olur muydu cok dusunuyorum.O zamanlardan beride gobek mevzusu var gerci.
ortadakı hata sizin değil ki onun. bir de eski sevgili var. Yanlış anlamayın ama evlilik bu değil ki. O kim ki sizi kilonuzdan vuruyor. Evlilik hayatı paylaşmaktır yol arkadaşlığıdır. Kadının evde hizmetçi olup erkeğin her isteğine boyun eğmesi değildir. Çocuğunuz yok galiba. Ömrünüzü hayatınızı 5 para etmez biri için ziyan etmeyin. İnsan kıymet bilenin yanında , değer gördüğü kişinin yanında mutlu olur güzelleşir.

Back
X