Icim yaniyo

Aslinda cocuklarimin olmamasindan daha da kotu biriyle tanismaktan hatta biriyle tanismamaktan korkuyorum acikcasi.
Siz bu kadar özgüvensiz olduğunuz için o kadar üzerinize gelebiliyor. Neden çıkmasın karşınıza başka birileri?
El yıkamanıza kadar laf eden biriyle mi geçsin ömrünüz?
Gündüz durmasın temizlik yapsın, akşam naz cilve yapsın beni baştan çıkarsın. Size çizdiği rol bu.

Bu adamı tercih ederken kullandığın standartlari değiştirirsen daha kötüsü ile karşılaşmazsın. Seni sindirmiş mi hep mi böyleydin ?
Aslinda ilk basta o benim pesimden daha cok kosardi.Daha cok evlenmeyi isteyen hayaller kuranda oydu.

Siz bu kadar özgüvensiz olduğunuz için o kadar üzerinize gelebiliyor. Neden çıkmasın karşınıza başka birileri?
El yıkamanıza kadar laf eden biriyle mi geçsin ömrünüz?
Gündüz durmasın temizlik yapsın, akşam naz cilve yapsın beni baştan çıkarsın. Size çizdiği rol bu.
Ona gore inatci ve kadinlik nedir bilmeyen biriyim.Meslegim yok ailem arkamda destek olsa da bulundugum sehir cok kucuk is imkani fazla yok ve o yuzden korkuyorum.Ve dul kadin muamelesi gormekten.

Utanarak söylüyorum ama benim eşim de hem ellemeyi hem de ellenmeyi seviyor , oğlanlar uyuyunca kalkıp güzel bir gecelik giyinirim bu bana zor gelmez , bazen canım istemezse yalvarır yakarır. Ama hasta olunca da gözünü kırpmadan sabaha kadar başımda oturur .
Çok ütopik şeyler istemiyorsa bence siz de akışına bırakın , bilmiyorsanız ne istiyorsun deyin istediklerini yapmaya çalışın . Sonuçta biz bazı şeyler ayıp diyerek büyütüldük . Ama ayıp karı koca arasında olmaz . Zamanla alışırsınız . İçinizin yanacağı bir şey yok . Bence adamın libidosu yüksek. Temizliğe takmadı da ondan . Kirli dediği yerlerde sevişin . Süpürge tutan ellerinizden öptürün .
Yok benimki onu bastan cikarmami istiyo.Canimi cektir tarzi ve ben hic bi zaman hayir olmaz demedim aslinda.Bende erkek yanasir diyorum sen boyle beklersen erkek gelsin diye diyo

Aslinda cocuklarimin olmamasindan daha da kotu biriyle tanismaktan hatta biriyle tanismamaktan korkuyorum acikcasi.
Bu adam sizi bu genç yaşınızda beğenmiyor çocuk yapıp daha cok kilo aldığınız da yaş ilerlediğinde emin olun daha beterini yapicak.. asıl ozaman katlanamayacaksiniz ..bekar ölürüm yinede bu adamla evli kalmam yerinizde olsam .

62 kiloda nasil bir gobeginiz olabilir ki?
Kurallarini kabul edecek birini bul deyip gecin.

Bu sizi beğenmeyen, oranızı buranızı eleştirip kendini üstün varlık gibi kurallar koyan sözde partnerler aslında
kendileri özgüvensiz olduklarından bunları size dayatıyor. Eziğe bak ya kural koymuş bir de

Peki hamile kaldığında ne yapacaksınız?
Boşanıp kilo verince tekrar mı evleneceksiniz?

Yok benimki onu bastan cikarmami istiyo.Canimi cektir tarzi ve ben hic bi zaman hayir olmaz demedim aslinda.Bende erkek yanasir diyorum sen boyle beklersen erkek gelsin diye diyo
Öyle bir kural yok evlenince . Dediğim gibi ilk yıllarda erkekler yaşayamadığı , hayalini kurduğu şeyleri eşinden bekliyor . Evde gerekirse perdeleri kapatın çıplak gezin yani . O ev sizin eviniz .
Olmayacak gibiyse , yani gelecek göremiyorsanız da muhakkak korunun , bebek için biraz sabredin .

Kilonuz gayet normal. Kocanız sanırım Brad Pitt falan olarak görüyor kendini ama onu gerçek hayata döndürün lütfen. Kimse kimseye cilve yapmak zorunda da değil. Kadınsınız diye hiç yapmak zorunda değilsiniz. Size tavsiyem yaptığı bu psikolojik şiddete son vermesini söyleyin. Çünkü sizin için çok yıpratıcı bir durum.

Ona gore inatci ve kadinlik nedir bilmeyen biriyim.Meslegim yok ailem arkamda destek olsa da bulundugum sehir cok kucuk is imkani fazla yok ve o yuzden korkuyorum.Ve dul kadin muamelesi gormekten.
Eşiniz dediğiniz insanın size değer vermeyip sürekli eleştirmesinden daha kötü olamaz, dışarıda ki birkaç insanın davranışı. Aileniz ne güzel arkanızdaymis. Bahane aramayın kendinize.

Kilonuz gayet normal. Kocanız sanırım Brad Pitt falan olarak görüyor kendini ama onu gerçek hayata döndürün lütfen. Kimse kimseye cilve yapmak zorunda da değil. Kadınsınız diye hiç yapmak zorunda değilsiniz. Size tavsiyem yaptığı bu psikolojik şiddete son vermesini söyleyin. Çünkü sizin için çok yıpratıcı bir durum.
Gobegim var ve ondan rahatsiz.

Erkegin de öküz olmamasi gerektigini soyluyor mu? Soylemiyordur
E ben soyleyeyim o zaman.
Aslinda dese ki ben bunlari istiyorum seni de ihmal ettigimin farkindayim ilgi vereyim dedigi yok ilgi lafini duyunca sinir oluyo

Çok sinir bozucu canım ya Allah korusun bir erkekte şiddet kumar aldatma kadar büyük bir problem erkeğin her şeye karışması kaynanalık yapması.

Bu sizi beğenmeyen, oranızı buranızı eleştirip kendini üstün varlık gibi kurallar koyan sözde partnerler aslında
kendileri özgüvensiz olduklarından bunları size dayatıyor. Eziğe bak ya kural koymuş bir de
Onun haricinde temizlik kurali da var.

Bilmiyorum hep hakli gordugum icin onu kendimi haksiz gormeye basladim cunku kendini cok guzel savunuyo.Benim hatam sigara icmek ve yalan soylemek ve bagris cagris kavga etmek cunku sakince oturup cozum yolunu bulma bulunmuyo benim isteklerimi gormuyo...................................bu diğer konunuz eşinize neden yalan söylediniz tek sorun kilo değil gibi aranızdaki ?

Çok sinir bozucu canım ya Allah korusun bir erkekte şiddet kumar aldatma kadar büyük bir problem erkeğin her şeye karışması kaynanalık yapması.
Ona gore evi duzenliymis daha da duzenli olmaliymis.Halinin altini kaldirmayip yanindan silmek temizlik degil diyo.Ama benim bildigim halinin altida her supurmede kaldirilmaz.

Back
X