- 28 Aralık 2019
- 1.347
- 4.397
- 133
- 44
Hiç şaşırmadım. Onu, onlar yetiştirmiş. Aynı zihniyet..Ailesi onu hakli goruyo. Benim abarttigimi dusunuyolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç şaşırmadım. Onu, onlar yetiştirmiş. Aynı zihniyet..Ailesi onu hakli goruyo. Benim abarttigimi dusunuyolar
Aslinda beni cok istiyodu hatta evlenmeyi benden daha cok istiyodu.Ama evlendigimizden beri sanirim elde etmislikle rahatladiİşte aranızda uyum çekim yok malesef.. üzgünüm ama sizi sevmiyor bunuda sizin her yaptığınızı eleştirerek gösteriyor...saçın kilon temizlik vs ...
Beyefendi önceki hayatinda padişahtı herhalde.8 aylik bir evliligim var.Birbirimizi severek evlendik.Esim beni temizlik konusunda yetersiz goruyo ve asiri titiz.Kilomdan gobegimden rahatsiz oldugunu soyluyordu ve bazi kurallari var.Bi kadinin isveli olmasi gerektigini soyluyo kadinin yanasmasi gerektigini.Kurallarini kabul etmezsem ayrilcagimizi acikca belirtti.62 kiloyum.Bende beni ilk gordugunde de sevdin dedim.Aklim kendime yetmiyo babamlarin evindeyim ve bosanmak ne kadar tek cozum gibi gozuksede aslinda ben bu kurallarida kabul etmistim.Sadece ayrilik konusmasi gibi yaptigi icin evime donmedim.Ben seni aldattim mi dovdum mu diyo.Ama benim beklentilerime yani ilgi beklemem onun icin sacma geliyo
Bosanmak icin aslinda bi kac kez soyledim bu sekilde hareketler yapmamasini hatta cekip gidiyodum bile kac kez ama bu son olanlarla sacma olduO ne demek ya. Boşanın diyorum hemen boşanın temelde ciddi problemleri var. Sevgiliyken eşittik evlenince benim malım oldu diye düşünüyor resmen. Nikaha kadar rol yapmış gibi.. Boşanmayacaksanız da lütfen bu adamdan çocuk yapmayın.. Allah sabır versin
Ben ona surekli inat yapiyomusum asil sorun buymus.Neden tamam demiyomusum cogu seye de tamam diyorum aslindaBeyefendi önceki hayatinda padişahtı herhalde.
Belli ki o hayatta kalmıs.
Kiloydu göbekti işve cilveydi bunlar gecer gider diyete spora bakar neseye eglenceye bakar siz degisirsiniz de ondaki mallık baki kalır.
Tamam denmeyecek seyler diyor demek ki? Ayrıca siz evlisiniz kölesi değilsiniz.Ben ona surekli inat yapiyomusum asil sorun buymus.Neden tamam demiyomusum cogu seye de tamam diyorum aslinda
Cok zedelendi.Kendimi yetersiz hissediyorum.Ve hatali.Herseyi sorgulamaya basladim resmen.Yaa valla çok sinirlendim. Kadinlari ne sanıyor bu adam?Banlanmayayim diye yazmiyorum.
Şimdiden ozguveniniz zedelenmiş .buna izin vermeyin
Ben surekli kural istemiyorum diyorum.Boyle seylerden evlilik mi biter deniyor ama ailem bir omur cekemezsin diyo.Burdayim ve hala nisan ayindaki dogum gununu kutlayamiycagim icin uzuluyorum.Cunku kurallarini kabul etmezsem istemedigini soyledi.Tamam denmeyecek seyler diyor demek ki? Ayrıca siz evlisiniz kölesi değilsiniz.
Evlendigime 1.60 ve 44 kiloydum. Kemiklerim sayiliyordu. Simdi 105 kiloyum. Esime hst desem, hemen hazir vaziyette olur. Hadi desem her gün cinsellik yasariz. Yani kiloyla alakali degil. Esin Adam degil, narsist, Egoist, kompleksli. Sen desene, Adam olda seni her gün arzulayim diye. Eminim seni düsünmüyordur bile, kendi isini bitirmek yeterlidir onaBen aldatmam ben ayrilirim diyo.Senin bi kadin olarak beni 4 dondurmen lazim diyo ama sanirim fizigim buna yeterli degil
Evlilik kurallarıyla size hayati zindan haline getirecekse onsuz mutsuz olun daha iyi.Ben surekli kural istemiyorum diyorum.Boyle seylerden evlilik mi biter deniyor ama ailem bir omur cekemezsin diyo.Burdayim ve hala nisan ayindaki dogum gununu kutlayamiycagim icin uzuluyorum.Cunku kurallarini kabul etmezsem istemedigini soyledi.
Ben surekli kural istemiyorum diyorum.Boyle seylerden evlilik mi biter deniyor ama ailem bir omur cekemezsin diyo.Burdayim ve hala nisan ayindaki dogum gununu kutlayamiycagim icin uzuluyorum.Cunku kurallarini kabul etmezsem istemedigini soyledi.
Kadınlık yapmak konusunda bazı kişiler kadın cilveli olmak zorunda değil demiş.evet bir zorunluluk değil ama evlilikte samimiyeti arttıran şeylerden birisi de bence bu.sonuçta biz erkeklerden ilgi bekliyoruz onlar da bizden cilveli olmamızı bekleyebilirler bu çok normal.Cozulmuyo ki o sekilde.Benim gonlumu almiyo. Ben ailemin yanina aslinda tatil amacli gelmistim.Iletisim kurdugumda benim hatali oldugumu kadinlik yapmadigimi soyluyo
Ailenizin yanınızda olması sizin için o kadar büyük bir şans ki. Doğum gününü falan boş verin lütfen kendinize gelin. Aileniz sizi destekliyor gözünüzü açın sizin için sadece sizin için ne iyi onu düşünün ve uygulayın.Ben surekli kural istemiyorum diyorum.Boyle seylerden evlilik mi biter deniyor ama ailem bir omur cekemezsin diyo.Burdayim ve hala nisan ayindaki dogum gununu kutlayamiycagim icin uzuluyorum.Cunku kurallarini kabul etmezsem istemedigini soyledi.
Ben hatta bunlara uyum sagliyim dedim ama icimden gelmesede sirf ben kendimi eksik hissettigim buyutmemek icin kabul etmistim hattaEvlilik kurallarıyla size hayati zindan haline getirecekse onsuz mutsuz olun daha iyi.
Evlilik iki ayaga pranga vurmak degil.Yol arkadasi secersin yoluna tas olmasi icin degil yoldas olmasi icin.Esiniz kadini demek ki itaat etmesi gereken bir obje olarak goruyor.
Aslinda ben cilvede yapardim ama onun haricinde kullandigi cumlelerde cayi bile demlememe kusur buluyo.Ben bi ara sarildigimda sirnasik dedi.Yanina gidip uzandigimda oldu.Ama bunu bile bi yakinlik olarak gormuyKadınlık yapmak konusunda bazı kişiler kadın cilveli olmak zorunda değil demiş.evet bir zorunluluk değil ama evlilikte samimiyeti arttıran şeylerden birisi de bence bu.sonuçta biz erkeklerden ilgi bekliyoruz onlar da bizden cilveli olmamızı bekleyebilirler bu çok normal.
Ama tabi evliliği kurallı bir oyun gibi görmesi saçma. Bazıları bu adam aldatır demiş ama bence aldatmayı düşünecek birisi değil açık sözlü birisi.Çünkü aldatan kişiler genelde gizliden gizliye hic belli etmiyorlar evlilikte mutsuz olduklarını.
Eşiniz sorunlarını dile getiriyor ve çözüme kavuşmasını istiyor.eğer çözülmezse ayrılalım diyen bir insan aldatmaz bence.
En kötü ihtimalle ayrılır yoluna bakar.
Ama insallah aranız düzelir ve mutlu olursunuz böyle bir sebepten oldu bittiye getirmeyin bence
Isaret yanlis olmusAslinda ben cilvede yapardim ama onun haricinde kullandigi cumlelerde cayi bile demlememe kusur buluyo.Ben bi ara sarildigimda sirnasik dedi.Yanina gidip uzandigimda oldu.Ama bunu bile bi yakinlik olarak gormuynce benim kurallarim sonra sohbetse ilgiyse ne varsa diyo.Yani temizlik tutumluluk flan gibi konular.Bi ara yap bakalim temizlik bende gelip kontrol edicem dedigi icin kendimi resmen temizlikci gibi hissettim ve diger seylerde kadinlikla ilgili gobegimle uzakligi oldugu icinde kensimi disi olarak yanasamadim ki oda bunu anlamiyo
Evet cok sukur donebilcegim bir evim var.Isim olmasadaAilenizin yanınızda olması sizin için o kadar büyük bir şans ki. Doğum gününü falan boş verin lütfen kendinize gelin. Aileniz sizi destekliyor gözünüzü açın sizin için sadece sizin için ne iyi onu düşünün ve uygulayın.
Madem temizliği kontrol edecek kadar patronsa 250tl gündeligi verecek.Aslinda ben cilvede yapardim ama onun haricinde kullandigi cumlelerde cayi bile demlememe kusur buluyo.Ben bi ara sarildigimda sirnasik dedi.Yanina gidip uzandigimda oldu.Ama bunu bile bi yakinlik olarak gormuynce benim kurallarim sonra sohbetse ilgiyse ne varsa diyo.Yani temizlik tutumluluk flan gibi konular.Bi ara yap bakalim temizlik bende gelip kontrol edicem dedigi icin kendimi resmen temizlikci gibi hissettim ve diger seylerde kadinlikla ilgili gobegimle uzakligi oldugu icinde kensimi disi olarak yanasamadim ki oda bunu anlamiyo